Марешки ще е кандидат-президент: Не преследвам власт

Бизнесменът купувал горива само от родни дистрибутори
Обновена: 27 мар 2016 21:44 | 27 мар 2016 21:41, Веселина Йорданова
113
Марешки ще е кандидат-президент: Не преследвам власт
Снимка: архив, БулФото

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт. Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в „120 минути” по bTV.

Още по темата
Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори. "Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай", запита риторично бизнесменът.

"Не е вярно, че купувам горива от кюрди в Сирия, от молдовски или от руски източници. Купувам само от български дистрибутори, не знам от кои производители доставят те", коментира Марешки.

Той отрече да продава бензин на загуба, като разкри, че е на печалба от 1 ст. "Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората", поясни Марешки. 

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентиран. "На хората им харесва да си купуват евтино гориво, така можем да променим държавата", каза още бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е по-*** и от ББ. И има само средно образование. Избирайте го
48
1
 
10
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Ба ежте претоплени кебапчета през 5 години!!!
47
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президентската институция у нас има повече представителни функции и трудно може да повлияе на качеството на живот.Затова Магарешки лъже, че щял да работи за благото на народа ако стане президент.Народа ни е много глупав и слабоумен за да вярва на такива измислени типове като варненския аптекар...
46
9
 
24
 
! Отговори
И те така преди 8 години
Че има картел има. Че Марешки смъкна цените, смъкна ги. Това е по-важно. А за президент е ясно, че няма глава, да прелива тубите и да се радва на народната любов докато я има, зер бързо може да я загуби.
45
2
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Толкова е просто, като за *** мат'риал - Марешки си прави реклама с парите, които му дават, за да отклони гласове.До 33ОМВ и Шел и те ли продават контрабанда, защото последно заредих А85 на 1.65лв. от ОМВ?Значи може !
44
1
 
7
 
! Отговори
МИТКО СИМЕОНОВ преди 8 години
ИАКО ДАДЕ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ПОЗНАЙТЕ В ЧИЯ ПОЛЗА
43
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, Бойко Мутрата да не би да е по свестен от Марешки.Какво толкова е направил - едно голямо НИЩО.А половин България гласува за него.Сега пък другата половина ще гласуваме за Марешки.Дано спечели и да изхвърли наглите лъжци и крадци Борисов, Цветанов и Плевнелиевот Дондуков-1 и Дондуков-2.Дай Боже !
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 48Че то и тебе не те познаваме, дори и име нямаш, хитруваш ли?
41
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хитър е Магарока, хитър е.Който не го познава, нищо не знае.
40
5
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Марешки / Алексей Петров ще е подходящ тандем.
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другите кандидати за президен какво са направили? Щедро ви обещават неща които нито могат да изпълнят нито искат а още по-малко някой има реална полза от тях. Разбирам,че сигурно съм беден и затова ще си карам колицата на бензин.А вие си слагайте на ламборджинитата газова инсталация,че бензинът поскъпна ;)
38
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е много жалък бандит, кандидатира се за президент само да си направи реклама на бизнеса. Реален мафиот
37
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък си купувам скъпи горива от лука и гласувам само за БСП.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 37A как гледа като му дигнеш билетчето с 50-60ст.?
35
6
 
19
 
! Отговори
Трейн преди 8 години
Бих гласувал за Марешки, защо не? По-добре да си направи партия и да се яви на парламентарни избори, но щом иска президент защо не?
34
4
 
7
 
! Отговори
Пинко преди 8 години
До 34 :А ти не си ли ***?! Или когато излезнеш от дупката си затваряш очите и не можеш да видиш че едно от най-важните неща за Българина е колата!..Аз живея в панелка в краен квартал...ОТДАЛЕЧЕНО МЯСТО..Пред блока ми улицата не е от най-уживените..Но когато излезна...минават постоянно коли..когато се разходя до ГЛАВНАТА УЛИЦА на квартала..там е запушено с КОЛИ!Бусове..камиони.Хващам си градския и колкото по-към центъра слизам толкова повече КОЛИ?!Еми нормално да гласуват за него значи...
33
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи на изборите ще разберем колко *** има в България.
32
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На българина ако му говориш за съдебна или здравна реформа ше те гледа като ***, обаче ако му свалиш бензина с 30 стотинки, ще те боготвори :)*** народ сме и това е.А на изборите ще се преброят ***.На следващите може да изберете Ахмед Доган , щото е проводник на широката руска душа в България...Прости хора.
31
6
 
10
 
! Отговори
dominici преди 8 години
ХАХАХА, а като го написах това, че Марешки прави това с бензина само поради причината, че иска да се кандидатира за президент, всички се смяха и казваха "Той е чиста душа, той ще ни оправи.". Заблудени божакравички!
30
6
 
8
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз пък! Прочетох- Магарешки....