Ром се жалва, не го пуснали на басейн в Белчин бани

Чакал на опашка, а само от него искали клубна карта
120
Ром се жалва, не го пуснали на басейн в Белчин бани
Снимка: Булфото, архив

Ром се ядоса от отношението на касиерка на басейн в Белчин бани и подаде жалба в Комисията за защита от дискриминация, която ще разгледа случая на 21 април.

Мъжът, който е от Самоков, се оплаква, че не е допуснат със свой приятел до басейн в Белчин бани, като касиерката им казала да изчакат, а през това време пускала други хора да влязат в плувния комплекс.

После им поискала само на тях клубни карти и им обяснила, че капацитетът на комплекса е запълнен, няма места и не може да ги пусне.

Жалбоподателят е убеден е, че отказът е свързан с етноса му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
35
 
! Отговори
42 преди 7 години
ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗБИРА КЛИЕНТИТЕ, НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА. ТАКА ЧЕ ЖАЛБИТЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ.
49
0
 
20
 
! Отговори
браво 49-ти преди 7 години
Ето това е хубава новина.Само,че защо не е отразена в този сайт?
48
0
 
20
 
! Отговори
Принцеса преди 7 години
До аз знам и мога 57 Мисля че преди съм чела подобна новина. Стори ми се позната и наистина има вероятност да е стара.
47
2
 
38
 
! Отговори
! преди 7 години
Да сложат табелка - некъпани гости не се допускат в басейна.
46
1
 
38
 
! Отговори
аз знам и мога преди 7 години
Откритите басейни в Белчин бани още не работят, работи басейна само в хотел 4Белчин гардън" който е половината открит/половината закрит - но едва ли там е случката. Извод: измислена , стара новина претоплена и поднесена днес. Защо ли ? Или поради журналистическо недоглеждане или поради зла умисъл за да ни въвличат в измислени конфликти
45
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалителят ром да изтегли кредит,да направи басейн,да го стопанисва,да плаща данъци.Нали сме равни.Обаче ромЪт е свикнал на готово и да е ползвател само.Поне аз не зная дори някой богат от този етнос(а има доста) да е направил къща за гости,ресторатнт,сладкарница,басейн.
44
4
 
30
 
! Отговори
иво преди 7 години
Ако е изглеждал нехиенично и е миришел неприятно , няма какво да се сърди , ако обаче не е , касиерката не е права .
43
1
 
23
 
! Отговори
Абе преди 7 години
всяка година ли не пускат някой от малцинството в басейн? Нещо познато ми звучи...
42
3
 
27
 
! Отговори
Я-а преди 7 години
Някои неизкъпани са се възмутили. Ми къпете се бе, хора. Верно е кошмар в градския транспорт през лятото. Пък аз като 52 се качвам в трамваи и автобуси, не ходя в ромската махала. И познайте - пак ми мирише! А сега цъкайте минуси!
41
8
 
25
 
! Отговори
Малка подробност преди 7 години
Няма да коментирам хигиенните навици на ромите, вероятно и при тях не са еднакви, а си зависи от човека. И в тази връзка, налага ми се да пътувам с градски транспорт и понякога ми идва да скоча в движение заради некъпани хора - българи. Особено през лятото става нетърпимо. Така че, ако трябва в басейните да пускаме само чистите, мисля, че доста ще опустеят.
40
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът си изкарва хляба с този басейн и плаща данъци за да има помощи за същия този "недоинтегриран". "Недоинтегрираният" да мълчи и да благодари, че басейна работи.
39
0
 
53
 
! Отговори
явер преди 7 години
Едва ли отказът е свързан с етносът му, по скоро е със СМРЪДНЯТАааа
38
1
 
29
 
! Отговори
3 ти в света преди 7 години
Българските момичета трети в света и най-добри в Европа по математикаНа проведената от 10 до 15 април 2016 г. в гр. Бущени, Румъния, Европейска олимпиада по математика за девойки (EGMO), българският отбор се представи отлично като спечели един златен, два сребърни и един бронзов медал, съобщиха от МОН. В неофициалното отборно класиране България е на трето място със 99 т. след Русия (122 т.) и САЩ (111 т.), което означава, че нашият отбор е на първо място в Европейския съюз. В състезанието участваха отбори от 39 държави като 31 отбора са от Европа.Прочети още на: dnes.bg/crime/
37
0
 
28
 
! Отговори
коко преди 7 години
До Sharkи аз точно това се сетих. даже го бяха канили в сутрешен блок на ТВ. един изпит цветнокож с конска опашка и авер!!!!!
36
1
 
59
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Значи.... ПОНЕЖЕ ИМАМ ДОБРА ПАМЕТ...Ще припомня, че АБСОЛЮТНО СЪЩАТА НОВИНА я имаше миналата година някъде по това време или малко по-късно през летния сезон. Само снимката беше друга! ЗАПОЧВАМ ДА ПОДОЗИРАМ ЧЕ НАРОЧНО СЕ ВЪРТЯТ ПОДОБНИ НОВИНИ, ЗА ДА СЕ ВСЯВА РАЗДЕЛЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО. НОВИНАТА БЕШЕ АБСОЛЮТНО СЪЩАТА, ЧАКАЛ НА ОПАШКА, ИСКАЛИ МУ КАРТА, АЛА БАЛА. РАЗЧИТАТ ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ!!! ......... И СЕГА АКО МИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА ЩЕ СЪМ НА 100% СИГУРЕН ЧЕ СЪМ ПРАВ.........!!!
35
0
 
26
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
Да бяхте казали на Първановчето че сте гласували за татя му....Пускат се след обработка с РАЙД МАКС
34
9
 
25
 
! Отговори
патладжан преди 7 години
Комунизмът почерни България!
33
0
 
64
 
! Отговори
някой преди 7 години
Добра реклама, кой е тоя басейн, само там ще ходя.
32
0
 
43
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Проблема е същия както с правоверните дето се обиждат, че ги мислят за терористи. Ами щом не ви харесват другите хора проблема е у вас! Трябва сами да се борите с кусурите си за да ви приемат.
31
29
 
18
 
! Отговори
БЬЛГАРИН преди 7 години
до 37!Не се излагай! Ако си в чужбина, решиш да идеш на басейн и те вьрнат за това че в личната ти карта пише че си бьлгарин, как би се почуствал?