Парадът от високо: Красотата на бойните самолети

Спартан, Пилатус, Кугър, МиГ- 29 в кадри от въздуха
Обновена: 6 май 2016 22:07 | 6 май 2016 21:06,
54

И бойните самолети са красиви. Доказват го уникалните кадри от преминаващите над София самолети и вертолети на Българските Военновъздушни сили, които участваха в тържествения военен парад днес.

Снимките са направени посредством 4G мрежата на Макс. Видео от кабините на прелитащите над столицата военни машини можеха да бъдат гледани и на живо в интернет.

Кадрите показаха въздушната демонстрация от самото й начало, започвайки със запускането на двигателите на машините, рулирането, излитането, изчакването в зона и формирането в групи по двойки и тройки, парадното прелитане над центъра на София в курс от изток на запад.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
40
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
На Гергьовски парад искам да слушам нормална реч,посветена на България и българската армия,а не поредното позорно евро.ейско бръщолевене.Честит празник на всички българи.Догодина дай Боже да чуем нормално слово,и да няма "празнична заря"за Великден!Амин.
17
4
 
22
 
! Отговори
без пардон преди 7 години
Колко невинни хора може да убие един такъв красив боен самолет?
16
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София, столицата на евроатлантическа България от един динамичен и уреден град през 80те днес се е превърнала в отвратителна гъмжаща kлоаka.
15
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От посолството на Северна Корея са заснели целия цирк на жалката наемническа банда, наречена българска "армия" с ръждясалите и ламарини наричани "самолети", с цел да го излъчат в Северна Корея за да се посмеят северно-корейците и да видят до какви опустошения води евроатлантизма.
14
6
 
49
 
! Отговори
Тихо преди 7 години
Единственото хубаво е, че за последен парад гледаме тая мижитурка Плевньо! Иначе, излъчването на БНТ беше пълен фарс. Техника на по 30+ години и няколко по нови американски бънгии, които ни изнудиха да купим
13
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Военен парад е парада на 09.05 2016г.на Червения площад в Москва от 10ч. московко време.
12
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народна Република България 1989 година-300 бойни самолета!!! :-)
11
5
 
40
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Много добре си знаем състоянието и без ироничните подмятания под всяка статия на инфантилни хомосексуалисти.Празникът е повод да си спомним храбрите битки на армията ни през многовековната ни история.И с по-малко техника и оръжие сме водили и печелили велики битки. Радвам се, че присъствах за първа година на парада. Радвам се, че имаше толкова много хора, които отдадоха почетта си на мъжете и жените, които въпреки моментните несгоди са дали клетва да пазят отечеството ни.Поклон!
10
0
 
25
 
! Отговори
Имали сме и МиГ25 преди 7 години
От снимките става ясно,че споменаването на МиГ 25 в подзаглавието е грешка,Вера е имала предвид МиГ29.А иначе сме имали три бойни и един учебен МиГ 25,общо четири,от които един катастрофира поради свършване на горивото,един е повреден на земята(запален)поради неспазване правилата за експлоатация.Останките му и останалитедва читави самолета са върнати на Русия през 1991 г и са заменени за 5бр. употребяваниМиГ 23.
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква красота?!?Пълна трагедия и излагация...Единствените що-годе модерни и интересни машини са Миг 29 и Спартан.Останалото са музейни експоната и ***.
8
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес изгориха бензина за половин година напред!
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимки над Факултето да са сложили та всеки да си помисли че са от сегашно Алепо северна Сирия.
6
7
 
26
 
! Отговори
CrossFire преди 7 години
Мрънкате като има парад, мрънкате като няма парад. Искате да имаме добре въоръжена армия, но ако вдигнат данък общ доход ще ревете като че са ви вкарали Т-72 отзад.
5
2
 
27
 
! Отговори
Чекист преди 7 години
Отново съм поразен от мощта на българската армия. От снимка номер 7 и грацията на Миг-25 тръпки ме побиват. Предполагам, 4Джи мрежата на Макс освен снимките, добавя и към тягата около 1.5-2 Маха.Не, наистина тази мощ е нечовешка...
4
1
 
28
 
! Отговори
Тюрк от Измир преди 7 години
И сградите долу са много хубави - красота ли е да го опишеш, като в Газиантеп :))
3
2
 
36
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
До българските летци, инженери и състав на ВВС:Ако четете това, да знаете - истински горди сме с вас, герои!Искрено се надявам да получите техниката, която уменията ви заслужават!!!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МиГ 25? къде го видехте?
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако покажете на чужденец 2-ра снимка, и през ум няма да му мине, че това е европейска столица, а ще се чуди от коя война е...

Спонсорирани публикации