Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
22
 
14
 
! Отговори
Унуфри преди 7 години
Ако на някой не му харесва про европейската позиция на президента, това не е повод да го мрази, да го унижава и да го нарича с имена. Ако някой прави подобно нещо, то това говори за крайна елементарщина. Глупавият човек си намира винаги повод да мрази нещо, защото е по-лесно, отколкото да се опита да го осмисли, да не кажа, че е невъзможно да го осмисли, затова посяга към следващото най-близко нещо - омразата.
30
2
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
Бърза забравихте Чехословакия и скалистите планини.
29
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези т.н. шоумени си въобразиха , че са менторите на народа. Те винаги са прави и много ама много ги разбират работите. Абе аланкоолу стани ти Президент да те видим колко пари струваш. Жалки смешници .
28
14
 
17
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
щом шутовщината се заяжда с Президента Плевнелиев значи мандата му е твърде успешен и ще е добре да има и втори защото народа ни е казал:"кажи ми кой го е казал ,за да ти кажа какъв си"
27
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това шоу е уникално тъпо шоу
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е плоблемът? Ако не беше президентът, друг щеше да го направи! Сега какво, да погнем КС? Пълна и-диотщина! Иначе подкрепям въпросите на референдума! Той би показал волята на хората! И ако са за намаляване броя на с-винете в НС, то трябва да се свика ВНС и да се реши в полза на народа!
25
12
 
16
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Гнусни ***.Във всяка нормална държава подобни *** изхвърчат от медиите завинаги.
24
16
 
18
 
! Отговори
Лъчезар преди 7 години
Голям проблем направихте от скъсването на тази снимка! Повръща ми се от бездушни и анонимни ***, които не спират по цял ден да хулят по Слави и хората около него! Единствените опитващи се да променят нещо и то по законен път! За разлика от проклетите ни депутати и всички около тях, които газят какви ли не закони само и само да няма референдум! *** - заслужавате жалката си съдба и мизерно съществуване! Всички достойни и будни българи рано или късно ще се активизират и ще изхвърлят ***
23
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конситоционния съд не позволявал...тогава ще ги гледате едни и същи *** в парламента
22
24
 
27
 
! Отговори
Унуфри преди 7 години
Росен Плевнелиев е най-добрият президент, който България е имала до момента, но за съжаление мат'ряла по тези географски ширини не може да го осмисли това поради тежка мозъчна недостатъчност!Огромна част от хората, като овце се втурнаха да мразят президента, защото някой поде кампания срещу него и стана модерно да го мразиш. Замислете се дали вие не сте една от тези овчици, на които беше повлияно по елементарен начин.
21
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак пьк да му скьсат снимката на президента на Бьлгария и то по време на ефир, мисля че е прекалено! Но парите какви ли не чудеса са правили!
20
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DO 15 EI POLITICHESKA UTREPKA SI. NYMA DA TO MINE NOMERA. NARODA E PATIL OT RUSKI POMIYARI.
19
13
 
27
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Ако българите не бяха толкова прoст народ, сeляндурът Трифонов щеше да е господин никой. Сами сте си виновни за абсолютно всичко.
18
11
 
27
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Ако Станев беше препикал портрета на Роси да има за какво да го хокаш. В крайна сметка дори в САЩ горяха портрети на Клинтън и Обама, така че не е станало кой знае какво. Всеки гражданин плаща заплатата на президента и неговата издръжка с данъците си, така че спокойно може да му тегли една майна по всяко време и на всяко място.
17
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашия президент имаше много издънки но хитът му беше че видите ли в Руско-турската освободителна война не е участвала Русия?!? Всеки когато иска може да стане *** на кой ли не но не и за сметка на българския народ и историята му!
16
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО БЯХМЕ НОРМАЛЕН НАРОД, А НЕ ОФЦЕ, ОТДАВНА и ПЛЮНКАТА И гЕРБ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. А не да скачат да защитават едно нищожество, което е срам за държавата
15
17
 
24
 
! Отговори
Правий сектор преди 7 години
Повръща ми се от гнусната, бликаща на талази от това измислено "шоу" чалгарщина, простащина и арогантност!
14
16
 
12
 
! Отговори
-10 преди 7 години
Слави Трифонов = Бойко Борисов. Защо мислите така се намразиха? Защото са си лика прилика. И Борисов управлява на принципа, те лишите ченгета от групата на ГЕРБ и той, добрият, който ги усмирява. И Слави играе същата игра - сценаристите му лоши, пък той добрият, усмирява ги. Ама са си плюли в устата и Слави и Борисов.
13
7
 
24
 
! Отговори
Петър преди 7 години
До Анонимен 1Къв си пък ти бе големия "интелигент". Един няма от тия който да заслужава уважение. На всеки който има мозък в главата (за разлика от теб) му е ясно че с това което започна Трифонов имаме възможност да подобрим нещо в държавата си за пръв път от прекалено дълго време. А платените тролчета като теб ги виждаме във всяка статия да дежурят. Плюй си не ни пречиш :)
12
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх ги е от референдума..240 хрантутници идвтат в повече