Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 340: "Филип Станев е престъпник, да му се потърси отговорност!" ... заедно със Слави Трифонов, защото той е менторът !
290
9
 
7
 
! Отговори
Петър преди 7 години
До ПетърчоНе срами името ми подлого! Нито знаеш за какво е създаден КС нито можеш да допускаш нещо с пилешкия си мозък. Това че нямаш връзка с реалността си е изцяло твой проблем. Няма институция в България която да работи както трябва. КС няма да е първата особено ако човек погледне как се избират съдиите в него! За това "ревем" всички подписали се защото безродниците във властта пак ще омаскарят всичко! А относно късането на снимката - виновен си е само Чехълчо!
289
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 336: Ти пък, в коя от точките откри, че като гласуваш на референдума и ще дойде "твоят човек" !!!?
288
11
 
16
 
! Отговори
Толкова преди 7 години
Толкова много чалгаджии в един форум не се е виждало скоро. Защитават упорито един елементарен селски ***. Абе пичове послушайте малко Чайковски , Рахманинов , пък може и Моцарт, или пък научете поне имената им, стига с тая чалга . Нормализирайте се малко. Аман от промити мозъци.
287
7
 
20
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Конституционния съд е създаден с цел да защитава конституцията и да отменя всичко което е в разрез с нея. По тази логика не виждам причина защо някой би имал основание да упреква Плевнелиев. Ако допуснем че тези въпроси нарушават конституцията тогава реакцията на президента е на място и няма място за упрек. Даже съдиите да са на мнение че въпросите не нарушават конституцията тогава на коя основа реве Слави? Да не говорим че предаването е на запис. Вината е на продуцентите и БТВ.
286
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се оставяйте да бъдете манипулирани хора, мислете с главите си! Насрало се е всичко що е било на власт 25 години и са впрегнати средства и хора само и само да се плюе срещу рефенредума. Гласувайте и да изринем веднъж за винаги тази гнусна сбирщина от *** и предатели!!
285
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези сценаристи изграха "шоуто" направо като Жириновски.
284
4
 
2
 
! Отговори
пр?! преди 7 години
Късането на снимка обикновено значи разделяне на обектите в нея,когато лицето късащо снимката не иска да има спомен за близостта на обектите.Тука снимката е на едно лице и късането е публично...
283
9
 
13
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Би му маиката все съм виждал герберските *** да хвърлят помия по всеки който се опълчи срещу гнусните им господари ама толкова колкото се напъват под тази статия не съм виждал до сега. Та то 2/3 от мненията си личи от километри че са платени.Как пък като изляза на улицата и говоря с нормални хора всеки застава зад референдума а тук седите и се плюнчите колкото можете. Само един извод си вадя от действията на вас бегръбначните и на крадливите ви господари - НА ПРАВ ПЪТ СМЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
282
8
 
21
 
! Отговори
Шоуто преди 7 години
На Слави шоуто е базирано на осмиване на политиците. Елементарно. Нито един от тези смешници не разбира от политика. Поне на Слави да му може да му поникне глас и да се научи да пее. По гласови данни е нещо средно между - Квартална кръчма и уличен самодеец. Освен нашенци влюбени в чалгата никой друг не го слуша.
281
9
 
19
 
! Отговори
fgnj преди 7 години
Слави и екипа му от селски, неграмотни пръчове са еманация низкото душевно състояние в което също са изпаднали и зрителите на откровено селско-просташкото му предаване!! Такива селяци и *** не си заслужава да се коментират дори, щото ги правим интересни!! А всъщност са една анда зле платени гамени и про3таци!! Не ме е яд толкова, че се изгавриха с човека Росен Плевнелиев, а ме ядосва факта на подигравка с институцията ПРЕЗИДЕНТ! Е как утре подобен *** като Слави ще отиде в институцията НС?
280
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнята, че не е стока, не е. Но тези славита и още по-простите им сценаристи надминават всички очаквания.
279
7
 
17
 
! Отговори
Някякъв преди 7 години
Чалгар се е***ва с Президента. Прокуратурата спи. Когато слави и Азиз се целуаха по устата - на никого не му направи впечатление
278
7
 
19
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Гамена Слави досега сливи ли имаше в устата,та не постави същите предложения на Първанов и Станишев? Ако бе скъсал и техните снимки,нямаше да го обявяваме сега за подлец-русофилик!
277
15
 
26
 
! Отговори
КОМЕНТАТОР преди 7 години
КЪМ Г-Н ЦАЦАРОВ :НАСАЖДАНЕТО на фанатична омраза към държавен глава по национална медия трябва е подсъдно ! МОЛЯ, САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ !
276
3
 
14
 
! Отговори
Ихо преди 7 години
Съветската агентура- в затвора! Защо от 70 години България не е наказала нито един съветски агент?
275
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късането на сника не знам дали е наказуемо, но проповядването на фанатична омраза към държавен глава по национална медия трябва да е подсъдно !
274
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, това "шоу" на Трифонов много напомня една друга медия, ама там се говори на руски !
273
8
 
13
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Само да напомня на по-късопаментите, че преди месец български карикатурист беше уволнен от национална медия, защото си е позволил да направи карикатура с лица от властта...Тогава къде бяха еврозащитниците на права и свободи???Плюем страните, които се управляват от диктатори, а при нас цензурата е на топ ниво!Писна ми от политици, които сочат законите само, когато им е изгодно.Време е за промяна в пост-комунистическа България!
272
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави се простреля със собственото си "оръжие"телевизионното предаване.Да си признае че направиха "гаф" и да ходи да си вземе скункса от господарите на ефира.