Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!

София прайд нарушава правата на останалите хора, смята ВМРО
158
Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!
Снимка: Булфото, архив

Забрана на насрочения за 18 юни гей парад в София поиска общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера със сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова, директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

Още по темата

Аргументът, който Контрера посочва като основен за забрана на провеждането на такъв парад е, че в него участие вземат непълнолетни лица, което е в противоречие не само с морала и традиционните ценности, но е в несъответствие с българското законодателство.

Той се позовава на текстове от Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, според които е забранено допускане на деца, там където се представят програми с еротично или порнографско съдържание, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Друг мотив на Контрера срещу провеждането на София прайд е, че органите не биха могли да гарантират опазването на обществения ред.

Той цитира текстове от Закона за събранията, митингите и манифестациите, според които е законосъобразно и целесъобразно мероприятието да бъде забранено.

Според него забраната може да бъде наложена и заради нарушаване на правата и свободите на другите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези "националисти" се фиксират все върху "основните проблеми" на българската нация !50 пазарджишки бразилки ходели като пингвини - вой до небето !Стотина меки китки щяли да си правят парадче на жълтите павета - чудо невиждано !А иначе са си заврели зурлите в на Боко копанката и си грухтят доволно !
25
2
 
8
 
! Отговори
националист преди 7 години
Заради тези ИД ни гърми!
24
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ НЕ ИСКАМ ВМРО ДА ФОРМИРА МОИТЕ И НА ДЕЦАТА МИ ЦЕННОСТИ- МОЖЕМ САМИ- ТЕ ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, А ИСКАТ РЕГУЛАЦИЯ НА НЕЩА КОИТО НЕ ПОДЛЕЖАТ ОТ ВЕКОВЕ НА ПОДОБНО НЕЩО ИСКАТ ЗАБРАНИ, НАЛАГАТ КСЕНОФОБИЯ И ОМРАЗА- ПАРТИЯ КОЯТО НАСТРОЙВА ГРУПИ ХОРА СРЕЩУ ДРУГИ ТАКИВА И НАСАЖДА ОМРАЗА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давайки свобода на определени групи хора прикриват масовия терор на власта над останалите.
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НиколайПравилно, колега! Ако се обявиш за марсианец и поискаш права като такъв, веднага ще те освидетелстват. Но ако природата те е създала от мъж, пък ходиш с женски дрехи и грим - барем 3 институции и 3000 неправителствени организации ще ти защитават правата. Много тъжно, но е факт!
21
1
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Как не е спряна !? Нищо не виждам с антената .
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е заблудата ДЕМОКРАЦИЯ правят паради за да кажат ето има свобода в същото време няма никаква свобода свободни са само управляващите крадци.
19
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито един нормален човек не ходи да си оправя жената или гаджето си пред Халите или пък да прави фестивал от и за това !!! Така че изобщо не ми говорете че това било нормално !?
18
2
 
8
 
! Отговори
Lan преди 7 години
15Само че онзи дето разстреля 50 човека също е бил гей само че в другата крайност - дълбоконенавиждащ истинската си същност...всъщност много малко са гейовете, които са приели себе си и живеят в мир със себе си (което е основна предпоставка да живеят в мир с околните). На никого не изгодно да се извадят статистиките какъв процент от хората с хомо-ориентация имат психически отклонения, защото идеята за равноправие ще се срине като картонена кула.
17
3
 
15
 
! Отговори
Made in BeGETO преди 7 години
В Бг-то на национален протест се събират около 200 протестиращина гей парад 1000 души!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
12, НЕ ЛЪЖИ ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА НЕ Е СПРЯНА- НИЩО ЧЕ ИЗЛЪЧВАТ САМО ПРОСТОТИИ И НЕ Я ГЛЕДАМ ВИЖДАМ ЧЕ РАБОТИ- ЗАЩО ЛЪЖЕШ.
15
10
 
1
 
! Отговори
Тончик Харитончик преди 7 години
Много сте сладки всички. Сладури! Бих ви поканил у нас да си готвим палачинки *)
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как защо го има този парад бе хора ? А кога и как мръсниците ще си покажат кирливите *** пред хората, а ? А пък някакви ми говорят за морал и етика ???
13
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕЙВЕТЕ НЕ ПРЕЧАТ НИКОМУ- СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ВЕЛИКИ- ВИЖ КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕДИН НЕГЕЙ- ДА УБИЕ 50 ЧОВЕКА ЗАЩОТО НЕ БИЛЕ КАТО НЕГО, ДА ИЗПРАТИ МИЛИОНИ НА СМЪРТ- ЗАЩОТО НЯМАТ ПРАВИЛНА ПАРТИЙНА ЛИНИЯ, ДА ОМАСКАРИ ВСИЧКО ЖИВО ПЛЮС ЗАКОНИ И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ КОИТО НЕ ГО УСТРОЙВАТ, ДА РАЗПРОСТРАНЯВА ДРОГА ЗА ДА УБИВА ХОРА И ОЩЕ МНОГО- ГЕЙОВЕТЕ СА МИРНИ И СА ВРАГОВЕ САМО НА ВМРО- ТЕ НЯМА КАКВО ДРУГО ДА КАЖАТ- ГЕИЙОВЕТЕ ВРАГОВЕ, НО ЯХТИТЕ НА НАРКОТРАФИКАНТИ- ГОТИНО УБЕЖИЩЕ, А И *** ПАДАТ
12
1
 
27
 
! Отговори
хетеро преди 7 години
Аз не демострирам моята хетеросексуалност! Що тия ще си развяват задни*ите само по перушина пред всички? За права? Да бе, да! Като му нарушат правата на нещото (уволнение, отказ от адм. обслужване и т.н.) - да съди! Има си Закон за защита от дискриминация!Живи ексибиционисти са си! Кефят се да се показват разгащени и да дразнят останалите ( не смея да напиша НОРМА*НИТЕ, защото ще ме изтрият)
11
1
 
26
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Абсолютно съм съгласен.Няма нужда от излишна показност на извратен начин на живот.
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕЙ парада не пречи на управляващите виж телевизия АЛФА я спряха
9
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В българия ценности и морал ??? Това пък какво беше ? Има ли някой който да си го спомня ? Има ли още някой останал от преди 09.09.44г. ?
8
1
 
14
 
! Отговори
Lan преди 7 години
6И защо ценности и морал ги свързваш непременно с религията! Аз познавам морални хора и евреи, и християни, и мюсюлмани и атеисти! Кога ще стане ясно, че правата и свободите се простират точно до там до където не накърняват правата на другите хора и това дори няма особена връзка с морала, а по-скоро с етичното поведение. Аз не желая подобен парад (без да имам абсолютно нищо еднополови хора да си живеят на семейни начала) и не мога да разбера кому и защо е нужен този парад!
7
2
 
16
 
! Отговори
маке преди 7 години
ами и ние хетеросексуалните немаме ли право на контрапротест как стои въпроса със законноста

Спонсорирани публикации