Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!

София прайд нарушава правата на останалите хора, смята ВМРО
158
Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!
Снимка: Булфото, архив

Забрана на насрочения за 18 юни гей парад в София поиска общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера със сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова, директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

Още по темата

Аргументът, който Контрера посочва като основен за забрана на провеждането на такъв парад е, че в него участие вземат непълнолетни лица, което е в противоречие не само с морала и традиционните ценности, но е в несъответствие с българското законодателство.

Той се позовава на текстове от Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, според които е забранено допускане на деца, там където се представят програми с еротично или порнографско съдържание, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Друг мотив на Контрера срещу провеждането на София прайд е, че органите не биха могли да гарантират опазването на обществения ред.

Той цитира текстове от Закона за събранията, митингите и манифестациите, според които е законосъобразно и целесъобразно мероприятието да бъде забранено.

Според него забраната може да бъде наложена и заради нарушаване на правата и свободите на другите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
8
 
! Отговори
до Алекс преди 7 години
Никой нищо няма да им показва на гейовете - достатъчно е един въоръжен като в Орландо да им го покаже. Не им увряха мозъците на тия, че така само дърпат дявола за опашката - при следващото такова масово убийство пак ще слушаме как те милите нищо не били направили нищо не били предизвикали просто лудия влязъл и ги изпозастрелял, нали така? А тези гей паради кво са? Не са ли подстрекателство точно за такива крайни постъпки като масови убийства както стана в Орландо?
45
2
 
12
 
! Отговори
666 преди 7 години
от гейчета и вегани, не остана място за нормалните хора.то ***.дер.аси винаги е имало ама не знам по римско време паради да са правили, съвсем откачихте с тая толерастия ей, после що на някой му избила чивията и ........ няколко
44
4
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Хахаха, не можете да кажете нищо на ***, не можете да кажете нищо на корумпираните ченгета, не можете да кажете нищо на всеки бюрократ който ви стъпква в калта просто защото е от другата страна на гишето, не можете да кажете нищо и на малките шерита дето обират майките и бащите ви. Но гейовете ще им покажете какви сте мачовци защото не ви заплашват с нищо. Кр.етени до един ...
43
1
 
9
 
! Отговори
Аммм преди 7 години
Само да попитам, защо го наричат "София ПРАЙД" ? Прайд на английски значи ГОРДОСТ!Някой ще обясни ли?
42
8
 
4
 
! Отговори
наблюдателен преди 7 години
На снимката се вижда - на преден план хомосексуалисти, на заден план чучела на окупационна армия. Гейовете са временно на терена, но чучелата остават. Гейовете се таковат по между си, но червената чума такова цялата нация вече повече от 70 години. Трябва да си систематизираме проблемите по степен ! Мен гей не ме е и няма да ме такова, но на червените кхмери цял живот им сърбам попарата.
41
0
 
8
 
! Отговори
Насо преди 7 години
Да вземем да организираме просто парад на любовта, условие за участие, да се хванеш за ръка, без лиги, дупки и всякакви иснтрументи, просто хора от различни възрасти и социални прослойки хванати за ръка без омраза.
40
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там, там им е мястото на гейовете, под паметника на съветската армия, а не по улиците на София !!! /виж снимката/ Там беше и стария зоопарк, където можеше да видиш какви ли не животни ! И сега е така !
39
2
 
10
 
! Отговори
От Кaрлуково преди 7 години
Ние психичноболните изцяло подкрепяме пaрaдa !
38
1
 
14
 
! Отговори
73001 преди 7 години
Бъди различен, бъди хетеросексуален.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...да ходи да хвърля развалени домати и запъртъци по участниците в прайда.",,,,,,,,,,,,,,,,Това е добра идея. Браво! Ще го направим ли?
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не вият на умряло, някой пак ако влезе в гей бар и ги изпозастреля всичките. Това постигнаха с натрапването си и навирането на сексуалността си. Омраза и отвращение. Никой не им забранява да са такива каквито са си - не е нужно да го навират в лицата на хората.
35
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз по улиците се заглеждам по хубави жени. Гейове не виждам, защото не търся. Този т.н. прайд не ме интересува, защото нямам отношение към хомосескуалните.А иначе хомофобите ми приличат на онези квартални кибици, които псуват онези с лъскавите коли, но всъщност се пукат от завист.Аз жена си имам и кола си имам. Който си няма да ходи да хвърля развалени домати по учасниците в прайда.
34
1
 
16
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Аз нямам нищо против Гей-парадите ......стига да са разрешени по същото време и Скинхед-парадите !
33
3
 
11
 
! Отговори
Aмерикaнскa преди 7 години
пълнa демокрaция ,знaчи гей пaрaди зa всякa нaция......отврaт!
32
4
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Вкараха ни такива Евроценности че - разни гейчета и лесбийки маршируват по улиците - а армията се влачи с разни дебелаци с глупави изражения и нищо войнско в тях !! После се оказа че сме станали и най тъпата нация - и най умиращата нация -и най бедната нация -и най нископлатената нация - И това ли постигнахте за 27 г ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ?? Жалки родопредатели готови за пари да продадът и майка си - Жалко и срамно е какво направиха управниците с БГ народът за 27 г -А сега ревете че няма работници !
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забранете гей парада! Той разрушава ценности и морал. София прайд нарушава правата на останалите хора.
30
1
 
31
 
! Отговори
националист преди 7 години
Абе в таз държава само мутри,гейове,бежанци...роми ли са най важните?Затова обществото е обречено!
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парада не дразни никои ,но е необходим на управляващите зада кажат живеем в свобода никои никого не преследва нищо ,че има безработица те са мързеливи а виждате ли ние сме им дали свобода нищо ,че има 60 000 полицай които допускат ширеща се битова престъпност значи друга е целта на тяхното съществуване.
28
8
 
2
 
! Отговори
Тончик Харитончик преди 7 години
Не се нервирайте, красавци! Трябва да разпуснете малко, да продухате стреса. Мога да помогна на когото иска *)
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правят го за да заблудят хората ,че има свобода в същото времче кажете ми ктак може да сте свободни с тия мизерни доходи и високи разходи за ток,парно,вода ... храна!

Спонсорирани публикации