Намалял натиск от мигранти към България

Влизат в Малко Търново, хващаме ги във Видин
Обновена: 24 юни 2016 20:46 | 24 юни 2016 20:09,
32
Намалял натиск от мигранти към България
Снимка: архив Булфото

Тази година натискът от мигранти в страната е по-нисък в сравнение със същия период на миналата година, съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова, която бе във Видин, където участва в работна среща по превенция на престъпността.

Въпреки намалелия брой мигранти МВР полагало всички усилия да задържа нелегално влезлите на територията на страната.

"Фактът, че на изхода от страната - във Видинска област, се задържат повече мигранти, показва, че системата за сигурност работи достатъчно добре. Това че, колкото и да е нелогично, те да влизат на Малко Търново, а да ги задържаме във Видинска област, потвърждава доброто функциониране на системата", каза още вътрешният министър, цитирана от БТА.

В работната среща участваха представители на областните управи, местните власти, правоприлагащите структури, прокуратурата, областните дирекции на изпълнителната власт и други. Инициативата е част от кампанията на МВР и Националното сдружение на общините "Заедно в превенцията на престъпността".

Целта е да ангажират всички институции, които имат отговорности за подобряване на средата за сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
EU преди 7 години
Arschloch!
17
0
 
4
 
! Отговори
Бандитка преди 7 години
Нерде Ямбол,нерде Стамбул....
16
0
 
5
 
! Отговори
МАФИЯ преди 7 години
Системата ми е ястна !Вие крадете парите на емигрантите и си стройте къщи,вили,комплекси,яхти,замъци,дворци сбасейни и площадки за хеликоптери .СИСТЕМАТА Е ВАЖНА И Е КОРУМПИРАНА !
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая добре ли е ?Разни камикадзета ми обикалят цялата държава и хващат само една осма от влезналите.Може и една трийста да е незнам.Но талибаните се разхождат по улиците ни ФАКТ !
14
0
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ преди 7 години
БЪЧВАРОВА НИЩО НЕ РАЗБИРАШ КАТО МИНИСТЪР НА МВР ЖАЛКО ЗА СИСТЕМАТА КВО СТАВА С КОРУПЦИЯТА НА ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ КВО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е истината ,да пътуват 500 км. тези жалки мигранти и си платят за превоза и мастрафа и след това пак обратно........
12
0
 
10
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
PR на лъжците, това е Бъчварова! "Много добре работела" системата но чак във Видин /или Унгария/ ги хващали !!!
11
0
 
10
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
Влизат в Малко Търново, хващаме ги във Видин! Долу-горе като "ние ги хващаме, те ги пускат!"Лелчето се изучи на чалъми!
10
0
 
10
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 7 години
"Фактът, че на изхода от страната - във Видинска област, се задържат повече мигранти, показва, че системата за сигурност работи достатъчно добре. Това че, колкото и да е нелогично, те да влизат на Малко Търново, а да ги задържаме във Видинска област, потвърждава доброто функциониране на системата"КАК така бе, лелче?
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V BG Ku4e da varjesh niama da stoi. .
8
0
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Не че системата работи добре иститата е че арабите не издържат на глад!
7
0
 
19
 
! Отговори
gtf преди 7 години
таз и тя е ненормална, преминал незаконно престъпник през границата, хванат след * дни на другата .. кое ви работи бе госпожа, да ги зачислявате тука, че да се върнат... - турска ***, трябва да си в затвора - не на висок управленски пост
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, за такова скандално изявление - "Това че, колкото и да е нелогично, те да влизат на Малко Търново, а да ги задържаме във Видинска област, потвърждава доброто функциониране на системата", каза още вътрешният министър", тази трябва да си е хвърлила оставката вече. Реално си е трагично обаче, ако това наистина се смята за добре-функционираща система.
5
1
 
36
 
! Отговори
Пфффф преди 7 години
Егати и политиците.Как пък не се намериха родолюбиви българи в тоЯ скапан парламент вече толкова години!?!?!?!?!? И въобще имали истински българи там?
4
0
 
31
 
! Отговори
SS преди 7 години
Тази Овца да си събъра багажа и на обратно с хода на ОФИЦЕРА - бегом в Ориента .
3
0
 
33
 
! Отговори
opps преди 7 години
От жегата ли е това изречено безумие?!?! А ако останат в Централна България - де ще ги хващате - 3 педи под брадите ли??????????
2
0
 
22
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Ние ги фащаме, те ги пускат!Тази семпла женица, надскочи многократно възможностите си на средна ръка социоложка... Надскочи, в смисъл, намира се в небрано лозе и освен плоски, нищо не значещи монолози, на нищо друго не е способна!)
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че, колкото и да е нелогично, те да влизат на Малко Търново, а да ги задържаме във Видинска област, потвърждава доброто функциониране на системата", каза още вътрешният министър, цитирана.ТАЗ СЕЛЕНЖЪРКА ИМА ЛИ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯТ МОЗЪК? КЪДЕЕ МАЛКО ТЪРНОВО КЪДЕ Е ВИДИН? ЗНАЧИ СПОРЕД ТАЗИ СЕЛЕНЖЪРКА СИСТЕМАТА ФУНКЦИОНИРАЛА ДОБРЕ СЛЕД КАТО АРАБИТЕ ВЛИЗАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА МИНАВАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ И СТИГАТ ЧАК ДА ИЗХОДА НА ВИДИН? НА ТОВА ВЕЧЕ ДОБРО ФУНКЦИОНИРАНЕ ЛИ МУ КАЗВАТ?