Стефан Данаилов: Сестрите плачеха, докато ме дупчат!

Актьорът разбрал за болестта си от телевизията
10 окт 2016 13:52, Петя Славова
18
Стефан Данаилов: Сестрите плачеха, докато ме дупчат!
Снимка: архив, Булфото

За тежката си борба с рака проговори за първи път Стефан Данаилов. Актьорът се изповяда по време на събитие, организирано от Българското сдружение лимфом. За да даде кураж на всички, които страдат от заболяването на кръвта, Ламбо е споделил своя опит. От организацията разкриха, че Данаилов сам се е свързал с тях и е изявил желание да помага на хората.

Ламбо разкри, че за първи път е видял на телевизионния екран, че нещо странно се случва с тялото му, пише "България днес".

"Гледах един епизод на сериала "Фамилия", в който участвах тогава. Видях кадър с мой близък план и забелязах издутина на шията вляво. Пипнах се и веднага се усетих, че имам бучка. От другата страна още една", разкрива Ламбо.

В първия момент актьорът дори не знаел какво да прави и не споделил притесненията си дори с най-близките си. Казва единствено на негов колега, депутат в парламента. Той веднага му казва да си направи кръвни изследвания.

"Чаках резултата от биопсията една седмица. Мислех си най-лошото, че си отивам", казва Данаилов. След като диагнозата вече е поставена, Ламбо се подлага на химиотерапия.

"В началото нито аз, нито Мария знаехме какво точно представлява болестта. Просто приехме, че се борим с лошите. По време на лечението всички бяха много загрижени и мили, а сестрите плачеха, докато ме дупчат", разказва още актьорът. Заради честите си посещения в Хематологията си обещал да помага с каквото може на болните.

"Видях много млади хора. Това много ме потиска и мъчи дори сега", казва Ламбо, който все още понякога не може да повярва, че се е отървал на косъм от най-лошото. За да не изпада в депресия, лекарите му предписват хапчета.

"Откакто взех да пия и хапчета против депресия, се чувствам много весел и щастлив. Само още не съм запял от това хапче", откровен споделя звездата, изиграл Майор Деянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Атанас Димитров преди 7 години
Стефан данаилов ми е чичо, и няма никакъв рак. Ще нацепя всички, които си измислят, че имал рак, с брадва. Не се правете, че не знаете за мен. В Библията ме има с име Сатана. Между другото съм собственик и на България, имайте го предвид, когато приказвате за политика.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Българинът по принцип си плаче и оплаква. За съжаление Стефчо не е от типа мъже на 15 та чак до 100. Когато си храненик на съдбата и те лансират лелките "Дами канят" няма как да не си мъж. Ако обаче беше истински мъж нямаше да остави българския народ на произвола на съдбата след като е и в политиката. Ако беше се опълчил публично срещу царящата простотия, корупция, измама и безхаберие щеше да е мъж. Но той предпочете да си е пантовко. Заблуждавайте се още около "мъжеството" !!!!!
12
9
 
7
 
! Отговори
ДО 10 преди 7 години
До АнонименИ ти какво? Мислиш си, че със Стефан Данаилов президен, нещата в България щяха да се оправят???Вярвайте си.Както писах по-долу. Да, актьор, с дълги години роли в киното- един от най-популярните в България.Но, не трябва да се забравя и как ги получаваше- както Коста Цонев, също и Светлин РУсев с картините му...
11
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БКП!!
10
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек ,който на млади години не е бил бунтар и комунист,е човек без сърце,но в зряла възраст ,който е останал такъв,е човек без разум!
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е велик пич! Ако не беше злощастното стечение на обстоятелствата да му се "падне" Калфин за кандидат-президент, сега нещата в БГ щяха да са други...
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne se prebojadisa kakto i dan4eto hristova ne kato lili ivanova. I dr peva4ki i artisti da e jiv i sdrav zazeva se e prebojadisala kakto i dr ot gerb
7
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ламбо велик си.Сетри и лекари са възхитени от теб в НХБ.Всички ти се прекланят.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
az ne sym vidql vesel 4ovek na antidepresanti ama ok
5
14
 
15
 
! Отговори
Ще отмъстя за теб преди 7 години
Стефчо, не се притеснявай, ако набарам мед. сестри - аз ще ги дупча, те ще плачат!
4
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик актьор и велик човек с голямо сърце.Да си жив и здрав Ламбо.
3
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един достоен човек. Уважаван дори от опонентите си, Не споделям политически му пристрастия, но го уважавам заради почтеността му. Нищо срамно няма в убежденията си. Срамно е да си ренегат и да обикаляш партиите като "майката на нацията".
2
15
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ламбо е велик актьор и голям Човек! A ти кой си? И на какво разчиташ? На бездарието си и хамелеонщината към тези, които са на власт?
1
80
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жив и здрав.Но, си остава един комунист...актьор, през цялата си кариера, разчитал на връзките си с БКП. А сега и с БСП.