Булката беглец: Старозагорка избяга от сватбата си с... кума!

Прелюбодейците взели и парите от гостите и духнали към Англия
28 ное 2016 09:00,
151
Булката беглец: Старозагорка избяга от сватбата си с... кума!
Снимка: flickr

Млада старозагорка избяга от сватбата си заедно с кума, само час след като се врече във вярност до гроб на любимия си.

Случката в стил "Булката беглец" се разиграла в началото на ноември по време на пищно тържество в тузарски ресторант на брега на морето, разказа пред "Монитор" адвокат, нает от "сламения вдовец" да разтрогва брака.

Младата дама духнала от кръчмата, както си била с булченската рокля и воала, а в чантичката й били скътани паричните дарове, връчени от над 150-те гости. Заедно с нея изчезнал и кумът, състудент на красавицата.

Още по темата

Липсата лъснала, когато дошло времето за известното "кумско хоро". Първоначално двата рода сметнали, че става дума за неуместна шега. От последвал разговор по мобилните телефони обаче се изяснило, че кумът се оказал "необходим трети".

Новата двойка предварително си купила самолетни билети за Англия, където възнамерявали да се устроят на първо време.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката признал, че пръснал над 30 бона за подготовката на празника. Само роклята на невестата глътнала 4 хилядарки, тъй като била изработена от известна дизайнерка. Харчът пък за кръчмата надвишавал 10 000 лв.

Родителите на бегълката категорично отказали да участват в покриването на харчовете. По думите им щерката била пълнолетна и сама вземала решенията за бъдещето си.

Изоставеният вече мъж е завел дело за разтрогване на брака. В хода на процеса той и адвокатът му възнамеряват да предявят претенции за половината от харчовете, като представят фактурите за роклята, обувките, аксесоарите, букета и луксозните покани.

Към тях прибавили документ от православния храм за венчавка на стойност 800 лева и нотариално заверен предбрачен договор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: кумсватбабулка беглец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи и жена и повече не я обиждай!
74
2
 
52
 
! Отговори
омерзен преди 7 години
Според мен това си е чист грабеж!Парите от сватбата са за двамата младоженци, но тя ги открадва и изчезва, което според мен е чисто престъпление.Да не говорим за моралната страна на нещата! Човека, който е платил всичко, за да са двамата заедно е направен за срам пред всчики приятели и роднини присъсващи на събитието. Отделно тези 150 гости са направени на б***лъци да отидат да уважат двойката, да дадат подаръци и пари, а всичкото да се окаже измама.Просто нямам думи, какви същества съществуват
73
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена както всички други.Жените се разбират една друга... и се мразят.Преди им се дразних, но вече ги разбирам.Можеш ли да се ядосваш на диво животно, вълк, тигър, че при възможност ще те изяде? Не!Това му е природата. Да тигърът и лъва и вълка са красиви животни, можеш да ги цениш за това което са, вилеколепен хищник еволюирал хиляди години. Но никога не си прави илюзии, че ще изневерят на природата си и няма да те изядът.И така една жена е първо ЖЕНА и после "твоя" жена.
72
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ибягалата булка е представителна извадка за повечето жени.Търсят си подвижен вибратор с портфейл. Тая *** ги е съчетала нещата. Не е могла явно да задигне повече пари и е решила да направи номера със сватбата. За кум си е поканила вибратора и са изчезнали двамцата. Само, че такова същество няма да остане за дълго с вибратора. Като свършат парите ще го замени с друг и после друг и друг и друг...И после що жените ги наричаме ***. Ами защото са си точно такива! Факт!
71
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"а възрастният е ползвала като банкомат. Сега никой не може да ги стигне на Острова, двамата най-вероятно ще се омъжат там , а човекът ще трябва да пие 1 студена вода : )"Никой не може да ги стигне... пиленце мило наивно. Можеш да прецакаш много хора за пари и да се разминеш с няколко солени псувни.Обаче да се изгавриш така с някои, да му люеш на достойнството пред 150 човека и цялата рода? Мога да ти кажа ако си навие на пръста, не острова, а на луната не могат да се скрият.Справка новините
70
6
 
30
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Искал агнешко дъртият младоженец ,но агнето избягало и сега ще пие една студена вода само...
69
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на нея :D хем се оженила хем прибрала парата ;D
68
11
 
16
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
За съжаление в днешно време такова нещо като вярност няма.
67
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждате ли как еманципацията е вредна за всеки народ. Всички народи в които жените са еманципирани имат отрицателен прираст. ВСИЧКИ!!!Това означава, че нещата не са както трябва. Значи жените не могат и не искат да изпълняват основните си функции, които са им дадени от природата. За да съществува даден народ, то той трябва на първо място да има положителен прираст. У нас например какво се случва.Масово жените не разждат или раждат по 1 и го хвърлят на родителите си и те продължават да се плющят
66
6
 
24
 
! Отговори
до 70 преди 7 години
Не съм съгласна - по-големия носи отговорност и за двамата.По голяма м***л0умщина не успя ли да измислиш?!Добре, че не всики жени са толкова глупави, като теб, защото щеше да стане още по-страшно в отношението между двата пола. Специално за теб ще кажа, че в една връзка отговорността е НА ДВАМАТА. Няма по-голям или по-малък. Тази меркантилка, която се е хванала с по-възрастния нали се сещаш, че едва ли го е направила по любов! Била е добра артистка и е успяла да го ИЗЛЪЖЕ.Това сте вие жените!
65
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мой познат доскоро живееше с една девойка, около 30 години по-малка от него, роди му дете, взе си детето и отиде при родителите си да живее. Казала му - синът ми вече е осигурен с апартаменти, не ми трябваш, детето си е мое. И той се тюхка. Питам го - ти защо се хвана с тази девойка - ама тя много го обичала, бля-бля, тя била виновна. Не съм съгласна - по-големия носи отговорност и за двамата. Тя като го иска, той не мисли ли, опит няма ли ? По-големия е този, който греши, младия вятър го вее.
64
6
 
37
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
Алоууу разбирачката,мноу ги разбираш ти нещата ***! Все на такива ергени ли си попадала, които живеят с майките си и търсят някой да ги гледа? Има и такива не споря, но не са масово явление. Ей го на аз примерно не съм богат, но мога да си изпера, изгладя, наготвя, изчистя, измия сам самичък без женска помощ. Повечето ми познати са, които са ергени са като мен и се оправят сами.Имал съм сериозни връзки, но сегашните жени са по-зле от много мъже. Едни яйца не могат да ти опържат...
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тюркОт коя проказа бе? Тюрко-ромската ли?От нея ще се отървем и без земетресение.
62
3
 
13
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
,,Предбрачният Договор'' да си го навре сега,не му е нужен.Само заради това,се подсеща накъде са отивали нещата.
61
8
 
25
 
! Отговори
До 61/62 преди 7 години
За жената е важно на младини да има брак, тогава лесно се забременява и ражда. Тя се чувства по-стабилна, ако е омъжена. Мъжът предпочита да ергенува докато може, а ако заживее с жена, по-лесно му е да не е обвързан и да може да си тръгне веднага, щом реши.После нещата се променят. Застарялата жена може сама да поддържа домакинство, особено пък ако е в града. Умре ли майката на вечния ерген,трагедията му не е малка. Ако е богат ***-дойди,ще го цицат,но и ще го гледат, беден ли е, жална му майка
60
17
 
13
 
! Отговори
тюрк преди 7 години
Ето товa сa бг-рите-ромите нс Европa.За да се изчисти българия от проказата българска и стане обитаема отново, трябва в продължение на 7 дена да я тресе земетресение от 28 степен по Рихтер, след това 40 дена бензин да вали, и на 41'я гръм да удари! И 3000 години след това може да стане обитаема
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 61Така е,но преди това-скопяване ,да не се раждат деца ,които жените сами да отглеждат .В днешното безработно време си е направо ужас
58
0
 
14
 
! Отговори
:) преди 7 години
Когато медиите пожълтеят, това означава, че просто са загубили посоката.
57
0
 
19
 
! Отговори
Радан преди 7 години
Какво се е случило с Бойко?
56
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брака е много вреден и опасен за мъжа.Отношенията също се променят напълно след брака.По хубаво се живее необвързано,по добре се запазват отношенията.Жените много повече внимават . И двете страни знаят,че много по лесно може да си кажат Чао. Роднините също лесно може да видят къде е изхода ако не знаят как да се държат.