Приеха Стоянка Мутафова по спешност в болница

В ранния следобед актрисата е почувствала сърдечна слабост
Обновена: 28 ное 2016 19:03 | 28 ное 2016 19:03, Красимир Ангелов
40
Приеха Стоянка Мутафова по спешност в болница
Снимка: Булфото

Легендарната българска актриса Стоянка Мутафова е била приета в болница "Токуда" този следобед, съобщава БНР.

Високо специализиран екип се грижи за подобряване на нейното състояние, съобщиха от лечебното заведение, без да дават подробности за причината за приемането й в него.

В ранния следобед Мутафова е почувствала сърдечна слабост и нейни близки веднага са я откарали в болница, където лекарите правят необходимите изследвания, уточнява Нова телевизия. В следващите дни 94-годишната актриса ще остане под грижите на специалистите.

Пред Нова телевизия от болницата определиха състоянието на актрисата като сериозно, но на този етап отказаха повече подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
2
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
До 29...Приятел ... фактите говорят - Почетна грамота за Принос в културата и обогатяването на световното театрално изкуство 2015 г.
32
1
 
1
 
! Отговори
8 преди 7 години
НЕКА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ.БЕШЕ ГОЛЯМА АКТРИСА,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,Е ОТ ТЕЗИ ХОРА,КОИТО ОТ АЛЧНОСТ НЕ ЗНАЯТ КОГА ДА СЕ СПРАТ.НЕ РАБОТИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ,А ЗАРАДИ НЕКАДЪРНАТА СИ И МЪРЗЕЛИВА ЩЕРКА.АКО БЕШЕ СПРЯЛА ДА ИГРАЕ ПО-РАНО,ВСИЧКИ ЩЯХА ДА Я ЗАПОМНЯТ КАТО ГОЛЯМАТА СТОЯНА,А СЕГА......КОГАТО ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРЕДИ ГОДИНА Я ГЛЕДАХ,Я СЪЖАЛИХ-ТОВА НЕ БЕШЕ СТОЯНА,.................
31
0
 
0
 
! Отговори
сатана преди 7 години
до 34 нямам и намерение да живея толкова години
30
5
 
3
 
! Отговори
сатана преди 7 години
време ти е тик так
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2016 година още не е свършила ще вземе и нея.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kato kazaha, 4e ste hodi v Amerika (pres septemvri), mi mina prez uma-zna4i kato se varne ot tam, MALKO I OSTAVA DA JIVEE. Za sajalenie, O4AKVAH PODOBNO POSLEDSTVIE ot TOVA POSESHTENIE. Ne slu4aino sa q pokanili.
27
5
 
1
 
! Отговори
Стела Михайлова преди 7 години
Голяма актриса, ама лоша съдба я сполетя :(
26
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 7 години
До DenizMolitorЧовече ти, май си хатакист (луд демек). Какви "най-великите актриси в световен мащаб" , те гонят, не мога да разбера. Кълве те петела яко ще ти кажа, ха-ха-ха
25
3
 
18
 
! Отговори
И аз баба преди 7 години
Много обичам Стоянка М., но не беше необходимо да се напъва да работи до тази възраст. Всеки знае, че го прави за пари, за да подсигури Муки, тъй като тя за нищо не става. Дано я спасят да поживее малко без да работи, като възрастен човек. Бог да я пази!
24
1
 
4
 
! Отговори
да бе, да преди 7 години
"Където турските студенти по медицина, завършили някакси тука, да се очyкaт, "Изобщо нямат намерение да работят в България нито турските младежи, нито българските; нито в дъжавтите болници, нито в частните.
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купувайки Токуда у нас, Аджъбадем очаква руски, украински и африкански пациенти.Стоянка Мутафова към коя ли група спада според турските собственици на болницата?
22
7
 
36
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
Хооорааа ...говорим за една от най-великите актриси в световен мащаб ..говорим за велика Българка ...говорим за една уникална личност , морална / винаги позитивно настроена ...моля ви с по-голямо уважение !
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми на 94 тия неща са нормални
20
2
 
31
 
! Отговори
Краси преди 7 години
Дай Боже, всички да доживеят като Баба Стояна до 94!
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Добре де, всички знаем, че голяма част от частните болници са продадени на Турция.И пак нашите доктори лекуват в тях.И затова се пробват да унищожат държавните болници, за да няма конкуренция в интерес на турските (вече) болници.Спомнете си пловдивската Онкология... И ако не сте съвсем абнички, ще се сетите за какво иде реч...
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е вече болница "Токуда", ами Калъч Бадем ли, къв там Бадем-болница. Където турските студенти по медицина, завършили някакси тука, да се очyкaт, преди да заминат за европа с дипломи от нашите университети.
17
3
 
9
 
! Отговори
Бай Йох преди 7 години
До Анонимен некой си пиkльoAбе некадърник кльощав. Ти като не можеш да си запомниш името, що се произнасяш за Стоянка Мутафова бе, утрeпка такава. Що не питаш *** по кое одеало те е събирала, та и тя не знае що си толкова глупав?Да ти кажа ли що? Щото си глупав. ДТ и Б.
16
10
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Стоянка е жертва на магнитните...бури,които бушуват от седмица...насам до утре включително.Удря сърцето,а нейното вече е...изхабено.Дъщеря й Муки,ако чете да дава на майка си капки глог по 20-сет с малко вода 3-4 пъти в денонощие и проблеми няма да има.
15
2
 
18
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Що бе, да не ти е седнала на масата?
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е токуда , а Аджъ бадем

Спонсорирани публикации