Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата

Уж отишли на сватба в Аман, а й взели паспорта
2 дек 2016 08:26,
138
Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата
Снимка: BTV

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известната книга по действителен случай "Не без дъщеря ми". Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети. Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата, съобщи bTV.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
17
 
! Отговори
67 преди 7 години
Не рядко - НИКОГА няма българин да се ожени за арабка.Според Корана Бащата ВИНАГИ трябва да е мюсюлманин, ако мюсюлманак се омъжи за друговерец, я убиват, защото децата взимат религията на бащата.Може само обратното - Баща - мюсюлманин, майка християнак, децата - мюсюлмани.
60
0
 
15
 
! Отговори
до65 преди 7 години
и още нещо има - арабите са богати мутри, гъчкано е с петрол при тях, предлагат достатъчно пари за сескс и к---е се лъжат лесно. ама че културата им е на ниво 14 век и жената е сам един съд в който да се излее спермаат на мъжа - не се замислят.Българиет били такива, българите били онакива. вярно може да има малко прости българи, на като цяло сме цели КЛАСИ над мюслитата, дори малки мутри като Картофа и Клюна се подчиняват на българските закони и не могат да ти отнемат детето.
59
7
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
А вие питали ли сте се защо има повече българки омъжени за хора от ислямските страни, отколкото българки омъжени за хора от европейски страни? Защото и европейски мъже бягат от българките, защото знаят какви са.....
58
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕмилияПолучавате си ги истинските мъже - ето тази ще си гледа децата (ако има късмет) само на снимки. И аз имам една позната, роди дете на черен англичанин, голяма любов, голямо нещо, обясняваше се колко бил мил, цивилизован, как не бил като българите, а той пък взе, че си би камшика и дори не поглежда детето...А сега тя е самотна майка, върна се в България, с черно дете и не може да си намери мъж, тъй като всеки, който види детето й бяга с триста.
57
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЩе получат те...Ще получат фередже, арабски жених (някой техен братовчед) и ще получат 7-8 деца....Това ще получат. Вместо да се радват на живота, да учат, да пътуват, да се запознават с нови хора хора, те ще слугуват и целият им живот ще е свързан с носене на радост на техния мъж.
56
24
 
3
 
! Отговори
Емилия преди 7 години
Искаме истински мъже, а не да сме две жени вкъщи.Българите не стават за бащи, лидери..само за г е йпротести.
55
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** продължават най-нагло да редактират коментарите.
54
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата ще получат мноого повече от колкото в България!Никой няма да ги кара да се омъжат на 12-13 год.това е лъжа!!!Популизма залива вашето невежество.
53
5
 
24
 
! Отговори
IC XC преди 7 години
Българките като се омъжват за такива от тия страни, унищоват бъдещите си деца, като оставим нейния жалък живот настрана, така погубват други човешки живота.....
52
1
 
39
 
! Отговори
Дааа преди 7 години
Свършиха българите, та се жените за мюслмани, *** и всякакви твърде различни от българите хора. На ти сега рязана буба!
51
2
 
35
 
! Отговори
Jon преди 7 години
Да беше мислила преди да се омъжи за арабин. Сега вече е късно и за съжаление ,ще страдат невинните деца.
50
2
 
31
 
! Отговори
За съжаление преди 7 години
от българската страна помощ не се очаква. Турция открито асимила нашите помаци, обявявайки, че говорят турски защото са турци и че българите са ги мъчили за да забравят вярата си - обратното на истината. И никой не си мърад пръста да оспорва тези твърдения. В родопите има силен процес на ислямизация.
49
1
 
20
 
! Отговори
Хора забележете преди 7 години
жената е измамена от Йорданец, а ние все пак страни като Йордан, Оман, ливан (доскоро - Сирия, Египет, либия, ) ги имахем за по- НАПРЕДНИЧАВИТЕ арабски държави.А представяте ли си тоав да беше някой от Иран,у Саудитска Арабия или ЕРдоганова турция? или - Афганистан! ВЪЙ! па това е люлката на ислямизма
48
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До проф. АнКакво да направи българската държава ? Не прочете ли, че момичетата са вече с йордански гражданства ? Което ще рече, че най-вероятно не са български граждани вече. От тук нататък не виждам как тези деца ще припарят в България повече. Единственият шанс на майката ще е там да ги вижда. Но най-лошото е, че те ще си станат арабки, ще ги забулят, ще ги омъжат като станат на 14-15 и това е. Финито
47
3
 
22
 
! Отговори
Марин преди 7 години
Никакво съжаление към такива ***. Аман от к***** жадни за *** бежанци.
46
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наскоро щях да припадна, една моята позната Русенка се ожени за турчин, много мил бил, не знам си какъв си викам си на акъла, до три-четири години като те отведе в Турция ти сложат фереджето ще има да ревеш.Тези хора само се правят за пред нашите момичета на много лежерни, две -три години след брака им проличава характера ама е късно.
45
0
 
41
 
! Отговори
Удивен съм преди 7 години
че има жени които още се лъжат да се омъжват за араби....схемаат е ясна - прави й дете, , детето задължителон стаав мюсюлманин, после отиват в неговата държаваи после тя може да напусне, но детето - не. Това е практика. дори в Корана пише, че съпругата може да е християнка, но детето взима религията на бащата, а тоав е добър начин да я приобщиш към себе си.
44
1
 
37
 
! Отговори
дд преди 7 години
Нали имаше още една я гледах при Карбовски оженила се за арабин с канадски паспорт пилот на самолет западняк го раздавал друг път закарал я до арабистан и същия сценарии взели и детето,разберете че това са *** преди да се жените за тях мислете ние нямаме нищо общо с тях а за арабите жената е низшо създание
43
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше се .... с български ром, сега децата и поне щяха да са в махалата. Сега заради два смартфона ще носи фередже и ще се съобразява с шерията, иначе камъните ще завалят
42
7
 
18
 
! Отговори
White Wolf преди 7 години
Не искам да слагам българките под общ знаменател ( познавам доста българки който са националистки), но има много повече българки женени за чужденци от мю.сюсманските страни, отколкото от европейските страни, това говори много зле за тях. Поне като се женят, спят, е.ат, да подбират чужденците, а те не подбират......