Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата

Уж отишли на сватба в Аман, а й взели паспорта
2 дек 2016 08:26,
138
Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата
Снимка: BTV

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известната книга по действителен случай "Не без дъщеря ми". Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети. Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата, съобщи bTV.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Книга има са поведението на амуджата в чужбина и вьстраната му. "Но не без дъщеря ми" на Бети Махмуди. Мисля, че и два филма има по книгата. Исляма е злото и огромната опасност са свободата в световен мащаб. Поради това всяка арабуха дошла у нас трябва да се контролира, да се наблюдава и веднага гони ако налага религията си. Да се забранят браковете с тях е най-добре! Така ще се спасят подведени българки.
20
7
 
46
 
! Отговори
добре бе преди 7 години
как да ми дори и мъничко жал за жена, без национално самосъзнание, продала вагината си на някакъв кафеникъв йордански ***.Жена без самосъзнание да запази цвета и гена си е просто една уличница...И аз си лягам с азиатки и мулатки, но един ден ще се женя за източно европейка
19
1
 
3
 
! Отговори
до 27,28 преди 7 години
Евтини като дъщеря ти и сина ти ли-за пакетче дъвки и една фанта
18
3
 
34
 
! Отговори
блъско преди 7 години
Такива изобщо не са за съжаление.Омъжват се за гнусни *** ,и после плачат.Да е мислила га е яла кифтетата.Сега на децата са им набримчили фереджетата и са свършили с всичко.За кокошка няма прошка
17
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 25Не, като ***.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Красавица само арабски звяр. Бегай си вземи и ти един завоалиран с чаршаф изверг.
15
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е работил с араби - муслита е разбрал, с ескимоси и чукчи ще се разбереш но това са страхливи и долни плазмодии, подли до безумие, с тях няма начин. Никой никъде не ги харесва поради което живеят в затворени общества. Мразени са в цял свят!!!
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
белите жени са изначално простина им 1001 нощ
13
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина жалко за децата. Смущаващото е, че тази госпожа е лекар, което ще рече, че би трябвало да има някаква представа на какъв риск се подлага, респективно и децата си. Но жените затова са жени, защото не всички техни постъпки могат да бъдат разбрани :) При всички случаи много трудно ще измъкне децата си. По споменатата книга има филм, главната героиня трябваше да действа буквално по престъпен начин и едвам мина накрая границата с Израел.
12
2
 
34
 
! Отговори
inatut преди 7 години
Как пък веднъж не се случи обратното.. Българин да вземе нинджа.. да я спука от.. И после да я изхвърли...
11
5
 
36
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
До КрасавицаОпределено арабелите знаят как да се държат, затова като ви шамарят и ви вземат децата, да не ревете по медиите. Слагате си пердетата и с другите кадъни на реката да перете. То май не е лъжа, че доста от жените в България не стават. Явно са останали повечко, на принципа биеме, значи ме обича. А и патката от статията уж лекар, уж образован и умен човек, ... няма смисъл.
10
1
 
34
 
! Отговори
българина преди 7 години
Както има прости мъже българи така има и прости българки, ама тая е от най простите щото е родила две умни арабчета, единствените измежду милионите заблудени арабски ембриони. Като е доктор не е ли учила че хората за това са различни, защото и днк е различно?
9
4
 
34
 
! Отговори
До Красавица преди 7 години
В Африка работел с висш полицай от Египет. Той се хвалеше колко образована и красива е съпругата му. Но в момент на откровение сподели, че нея може да я виждат само 3 приятели. По професия била инженер. И в един момент ми каза, прибирам се, храня се, такова я и лягам да спя!!! С нея не разговарям!!! Какви сме ние мъжете зависи от вас жените. Ако не им гледате парите и джиповете няма да ядете бой или третирани като държанки. А вие се хвърляте на пачката а после плачете. Кой е виновен?
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами поредното БГ кОрве, $$ а после що не е по европейски, това е лицемери са и последното нещо което може да търсиш в мюсли е уважение към жена
7
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за децата, ако останат там ще станат и3poди
6
1
 
54
 
! Отговори
mnc v преди 7 години
по време на студентството ми съм живял с араби - по долно племе от тях не съм виждал ,даже *** бяха по свястни...
5
63
 
13
 
! Отговори
Красавица преди 7 години
Ей вие българските мъжаги, ако бяхте много стока, ние жените нямаше да си взимаме чужденци. Българският селски бек и представа си няма как да се държи с една дама. Можете да показвате само мускули и кухи кратуни!
4
0
 
47
 
! Отговори
! преди 7 години
Не се лъжете да се омъжвате( жените) за за хора, генетично "увредени" от религии: моя позната още през 80-те години на 20в.( социализъм) се омъжи за деец на Алжирската соцпартия..Едва успя да ИЗБЯГА около 1985 година с детето от летището.Той идва тук, прави театро, хвърля се от покрива на къщата й, преследва я...Някъде около 1990 тя се самоуби...Не можа да издържи тормоза...Дано алжирецът не е взел дъщерята..Родителите й бяха млади, свестни хора.. НО Законът...
3
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другия път да си вземе саудитец че да и резнат кухата зелка със сабя или да я пребият с камъни. Все едно свършиха нормалните български мъже, та се омъжила за мавърски ***.
2
4
 
64
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Да е мислила Надка като се е женила за чаршаф..