Борисов от Хитрино: Нека си пожелаем мир

Спокоен съм за България, когато мюфтията и владиката са заедно!
Обновена: 25 дек 2016 19:04 | 25 дек 2016 17:35, Красимир Ангелов
103
Борисов от Хитрино: Нека си пожелаем мир
Снимка: БТА

Аз съм спокоен за България, когато на Коледа, най-хубавият празник за християните, когато нашият Исус Христос се е родил, когато районният мюфтия и дядо владика са заедно тук сред вас. Това е най-ценното, което може да имаме, обяви премиерът в оставка Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Министър-председателят, заедно с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и регионалния мюфтия Месут Мехмедов, посети жителите на село Хитрино, което пострада след взрива, причинен от дерайлирала влакова композиция.

"Казвам го с голяма тревога, защото целият свят се тресе, милиони хора загиват, милиони хора бягат от това, че не са се разбрали владиката и мюфтията някъде по света и са поставили други ценности над живота и щастието на хората", каза още Борисов, който пожела на всички мир.

"Нека си пожелаем само мир, в нашия размирен регион - владиката и мюфтията заедно, вие заедно, всички заедно. Мирът е толкова крехък, повярвайте ми, трябва да го пазим много", отчете още Борисов.

"Народът се вдигна като един и кой с каквото имаше помогна и си рискуваха живота хората за Хитрино", заяви Бойко Борисов.

По думите на Борисов отпуснатите и събрани средства за Хитрино са достатъчни и допълни, че с лидера на ДПС Мустафа Карадайъ са се разбрали през пролетта да се срещнат в селото на новото спортно игрище, за което също са отпуснати пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
2
 
! Отговори
Тиквино преди 7 години
Да си пожелаем да нямаме *** мутра за министър председател. Но надали.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая обаче не забрави да спомене,че напролет ще ритат мачле с Мустафа Карадайъ,а рефер ще е Местан с когото пък сега са на лов в землището на Правец собственост на един дето играят карти и не му сложи навремето уреди на интсталациите.Обаче там има един хотел дето като преспиш в него получаваш инфаркт.
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vs v bg e nenormalno
57
3
 
7
 
! Отговори
Евгени преди 7 години
Тоя нормален ли е тези религии са коренно различни
56
4
 
1
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Аз предлагам за да обедини напълно нацията да направи само едно последно нещо......Да се отпуснат пари и да реновират изцяло паметника на комунистите на Бузлуджа.И той да застане послеи да сегушнат със Сергей Станишев.
55
2
 
7
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
До ГЛУПАКАЗащо са ти тия звездички у тексто кога дали са звездички и ли си го пише глу.пак си е се тая?
54
6
 
12
 
! Отговори
Гълъб яде жълъд преди 7 години
МИР ще има при българският народ САМО и САМО когато има ЛУСТРАЦИЯ и НЕУТРАЛЕН СЪД НАРОДЕН който да разследва и УНИЩОЖИ ПАРТИИТЕ (***) дето убиха РОДИНАТА от 1944 до ден днешен ! Без да се унищожи вредителят който цица финансово и буквално от последните сили физически и психически на този народ няма да има МИР ! Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ а всички *** на оня свят !
53
3
 
15
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
До svetlioТака като чета "матряла" значи опасността от война идва от владиката и имама. За това да ги бацне с едни белезници и да одят непрекъснато заедно,че да е мирен свето! Малеееееееееееееее , как можа такъв *** да управлява един уж мъдър "народ"?
52
1
 
23
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
А защо не беше тази вечер до президента на концерта за "Българската Коледа"? Та нали преди години той издигна този човек за президент? Хората са го казали най-добре.Когато не се уважавате взаимно не очаквайте другите да ви уважават. Светилото Цачева,Цветанов,и т.н. сол таша.ци отсъствуваха,защото нямат интерес към нещо дето трябва точно те да осигуряват пари за лечение!!!! Народа трябва да отсява кога и за какви *** гласува!!!
51
1
 
28
 
! Отговори
Афера бг преди 7 години
А тази нощ-в Правец при Златев на лов за ***
50
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера беше в САЩ а днес е в Хитрино.............нма такъв измамник като тоя.Снимките които беше постнал от САЩ са от миналата година.Този е за БЕСЕНЕ!!
49
3
 
25
 
! Отговори
Аааа преди 7 години
След изборите ще забравят това село. тия хора ще разберат какви двеуличници са тези политици.
48
1
 
34
 
! Отговори
Бойкооооо преди 7 години
Кво праиме с бежанската центрове бе? Пълни и препълни.
47
0
 
33
 
! Отговори
svetlio преди 7 години
Тоз пък и с война взе да плаши!
46
1
 
34
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Така че, всичко е поредната Борисова ПР акция. Идат избори!Сегащее мил и благ, а после-както той си знае, ако има балами,пак да го изберат.
45
1
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Така отпуснаха и пари за ново игрище в Чипровци, градче със затихващи функции в нашия край, където след доброволното затваряне на оловно-цинкованта мина, съществувала още от Римско време.Всичко младо бяга от градчето, я има я няма 50 човека ученици, но Герб финансира модернизация на стадион и басеин, както и подпорна сетна,за милиони.Познайте, чии фирми го строиха???
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се плаши ,че идва зима щом Буда в Хитрино надига
43
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Феб Фирмата е собственост на Цветелина Бориславова,макар и чрез офшорка , сещайте се.
42
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво спортно игрище говори Борисов-в момента им е само до игрища..Оправете къщите и съсипания бизнес на хората.Някои са загубили всичко.Борисов го покажете когато Хитрино се оправи.Би трябвало да стане райско място с толкова пари.Ще видим и тогава ще ...ръкопляскаме.
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕхАбе то не е лошо да го направят пожарникар на селото, ама най-напред трябва да научи дали полипропилена образова избухлива смес или от него се отливат тръби. Та и за пожарникар не става.