Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен

Операторът пътувал с две момичета до Белград
10 яну 2017 10:57,
142
Откриха мъртъв изчезналия в Сърбия Асен
Снимка: Sportal

Видеооператорът Асен Петров, който беше в неизвестност от няколко дни, е бил намерен мъртъв в Белград още на 6 януари. Това става ясно от информация на Интерпол, пише Sportal.bg.

Още по темата

Асен е бил отседнал в хостел в Сърбия, който е напуснал на 5 януари. Оттогава той беше в неизвестност, като роднините и близките му призоваха за помощ за издирването му.

Туристическата компания, която е използвал, му е предложила да го закара до летището, но той не е отговорил.

Асен е пътувал с две момичета до Белград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
91 За ВСВ война ли ми отговори или за ПСВ където загиват 20 българи при бомбардировките над Балчик от руснаците?Добре е викаш 2500 срешу 20 ?
73
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква новина само, без никакви подробности. Може да е ограбен преди да бъде убит, да е нямал в себе си документи.
72
4
 
19
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Точно така! Защо сърбите са мълчали толкова време, като са го намерили!? Това е злоумишлено прикриване на смърт на наш сънародник намиращ се на тяхна територия!
71
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
87 И ти ли ще лаеш без доказателства? За нашите убити близо 2500 съграждани от хамериканския *** има доказателства- документирани, дай доказателства за българи убити от руснаци през ВСВ. Да съпоставим искам само числата...не за друго.
70
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали си много помнещ? Кажи колко българи са убити от нахлуването на руснака в България?И да ги съпоставим с 2500 загинали от хамериканските бомбардировки. К'о ШИ кажИш, палляк?
69
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до помнещият Те фактите помнят- 2500 загинали българи от хамериканските бомби. кажи колко българи са загинали от този "Варварин" руснака през ВСВ?
68
2
 
17
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Коментиралите по-долу хора са обсъдили надълго и нашироко българо-сръбските отношения, националния манталитет на българи и сърби, историята на Балканите, влиянието на САЩ и Русия, - все въпроси, които реално нямат пряка връзка с новината - но почти никой не се е сетил да напише поне една дума за съболезнование за преждевременно отишлия си от този свят Асен Петров.
67
6
 
16
 
! Отговори
помнещ(истинският) преди 7 години
До pomne6t (istinskiqt)Продължение: Но понеже те са воювали за родината си на която е било обявена война от България няма проблем да ги почета като войни, както бих почел ако има руски моряци загинали бомбардирали Варна и Балчик 1916-а (изпълнявали са дълг).Но никога няма да почета съветски войници нахлули в страната ми без да е имало мотив и сражения. Не мога да почитам изнасилвачи, грабители и убийци.А вие комунистите им построихте паметници и ходите с цветя да почитате тази ***.
66
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
74 Хамериканската авиация избива 2500 души общо в България чрез дузината си бомбардировки през ВСВ. Я кажи колко българи са загинали от руснаци през ВСВ. Чакам! И разбира се да дадеш факти.
65
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
73 Само че НЕ СССР ни бомбардира, а САЩ. Там е огромната разлика, паллячо хамерикански!
64
3
 
18
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Значи като не облечен като от пазара в Димитровград, значи е наркоман ли ве фенове на Слави! Да почива в мир!
63
11
 
10
 
! Отговори
pomne6t (istinskiqt) преди 7 години
До Анонимен 68: Няма да положа защото не съм комунист. Нека комунистите полагат защото те бяха тези които искаха унищожението на царство България. Нали американците воюваха заедно с СССР/комунистите. Тоест комунисти като теб би трябвало да положат цветя защото те са допринесли комунистическите *** и техните пияни господари да поробят нашата родина.Но винаги съм готов да почета американците заради Макгахан и Уилсън че възродиха и не позволиха да изчезне България.
62
0
 
12
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Е, ми само в България може да има паметник на бомбардирали столицата ни летци! А, за какво е паметник? Като са ни бомбардирали, поне свалили ли сме ги!? В Щатите има ли паметник на 1100-те жертви на бомбардировката!? Стародавна и почитаема артилерийска рота на Масачузетс? На държава на 200 години? Стародавна? А, стига бе!
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес се навършват 73 години от хамериканската бомбардировка над София при която загиват 750 софиянци! Ходихте ли вече да поднесете цветя на паметника на хамериканските летци в София, уважаеми хамерикански сорросоидни мъррши?
60
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го гледам на снимката не е таферно момчето. Може да е взел свръх доза. Прилича ми на наркозависим софииски евроатлантик.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да обясня само какво е хостел - като хотел, но с общ санитарен възел. Дано намерят момичетата живи.
58
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички хамерикански сороссоидни *** във форума: Положихте ли днес цветя на паметника на хамериканските летци участвали във ВСВ? Кажете, бе господа?
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вълчо, абе важното е да има паметник в София на хамериканските летци участвали във ВСВ и да му се поднасят цветя- другото са подробности.
56
0
 
22
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Ами двете момичета? Те издирват ли се? Да не се окаже, че и те са... !??? Младежа намерен още на 6-ти, напуснал хостала на 5-ти, момичетата ги няма... Убийствен пъзел!
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 60То понеже България никога не е нападала комшиите си и никога не е имала териториални претенции към тях, та сме бели и добри.Един дол дренки са всички държави. Само дето едни имат управления, при които и населението живее що- горе добре. Но България не е от тези.