Кристиан Костов гледа напред, иска да се върне на "Евровизия"

Предстоят ми страхотни дела, каза той вече на родна земя
76
Кристиан Костов гледа напред, иска да се върне на "Евровизия"
Снимка: Reuters

Българският представител на „Евровизия” Кристиан Костов, който се класира на второ място в надпреварата, се върна от Киев по обед.

Още по темата

"Много ми е приятно, че така ме посрещат. Много се радвам, че съм у дома”, каза 17-годишният изпълнител на летище София.

"Забравих вече всичко. Гледам напред. Предстоят ми страхотни дела. Искам да работя пак, искам да се върна”, каза талантливият певец.

Представителят на Португалия Салвадор Собрал, който стана победител в международния конкурс на "Евровизия", проведен в украинската столица Киев, пък недоумявал как е спечелил песенната надпревара и e бил изненадан от гласуването, съобщи БТА като цитира ТАСС.

"Аз трудно си обясних гласуването", с известна ирония довери Собрал. Той не се считал за новия герой на страната си.

"Аз мисля, че истинският идол на Португалия си остава Роналдо!", пошегува се победителят.

27-годишният певец изпълни на конкурса лиричната композиция "Amar pelos dois" на португалски език.

Салвадор бе единственият участник, който гастролира на малката сцена. При изпълнението му отсъстваше танцов съпровод, като светлинните ефекти бяха сведени до минимум.

Португалецът попадна на финала, но той не участва в първите репетиции поради здравословен проблем. По съобщения на медиите Собрал страда от порок на сърцето и се нуждае от трансплантация на сърце.

С хита "Amar pelos dois" Португалия за пръв път печели конкурса на "Евровизия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По логиката на антибългарските хейтъри Бийтълс и Ролинг Стоунс не са английски групи, защото през 60-те са пробили предимно с американски блус и рок стандарти. Ама англичаните се гордеят с тях. Така че в песента на Кристиян изобщо, ама изобщо не ме интересува формално какво точно е българско. Точно обратното. Радвам се да чуя хит на световно ниво, а още повече се радвам, че България е на второ място, а за малко да е и напърво. Ех къде да беше така и в другите области.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен-КОЕ ТОЧНО МУ Е БЪЛГАРСКОТО НА ТОВА УЧАСТИЕ И НА ТОЗИ УСПЕХ?!========Това стана въпрос, както се казва за 1 млн долара.Те не знаят какво е българско, как да не я харесат.Те не знаят кои са и затова ще се идентифицират с всеки и всичкое, което им се поднесе с твърдението ЧЕ Е ТЯХНО.За такива като тези наши сънародници ,които даже ни наричат злобари, защото виждаме този подмяна, Вазов е написал Език свещен на моите деди.Ама това вече не значи нищо, Евроценности ,кво да правиш.
26
3
 
17
 
! Отговори
Явкътъ преди 7 години
Не ми пука особено дали е на 1во или 2ро място. Важното е, че чух нормална песен, която не дразни и бих си я пуснал да я слушам на телефона. Готино звучене, хубав инструментал, а и момчето си я изпя без грешка. Дано да успее да пробие.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия - втора, Кристиян - втория, Поли - четвърта, Елица и Стунджи - пети - само че в обратен ред. Друг е въпросът, че това е политически конкурс, едва ли ще запомним наскоро някоя от песните на този конкурс. Хърватите например се представиха с впечатляваащ песен, но ги порязаха.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26.Всъщност, както се видя, точно така се прави. Въпросът е дали така трябва.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да изградиш себе си и да постигнеш грандиозен успех на 17-годишна възраст е невероятно постижение и това ще предизвика много злоба от завист у много българи (ние сме известна със завистта и злобата си нация). Така че да не обръщаме внимание на негативните коментари. Оп.люването в България е национален спорт.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето е талантливо и му желая успех независимо дали ще представлява България или Русия, независимо дали се чувства българин, руснак или танзаниец. Всички коментари по линията България - Русия са продукт на някаква необуздана и безмислена злоба. И фактът, че Кристиян е трудолюбив и отличен поп-изпълнител стои над всичко това. Успех!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOZ FESTIVAL Q *** KOI LUD GO GLEDA
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ismetMeтко, хората още от малки имат следните неща: желания, стремежи, злобичка, егоизъм, ориентация, степен на себеотдаване, мечти, ненавист, алчност.Всяко от тези неща е поне малко засегнато. Някои го имат повече, а други по-малко. Но всички имат поне малко от всичко. Момчето самичко си е избрало този начин наживот, затова нека си носи кръста. Да бе станал дърводелец, да прославя страната мълчаливо и тихичко с пъргавостта и сръчността на ръцете си! Тогава нямаше да го плюят по тоя начин!
19
6
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Дано и следващата година да ни представи той!
18
4
 
2
 
! Отговори
ИСМЕТ преди 7 години
Много се надявам следващият път да не представя Русия защото наистина ще спечели този път !
17
5
 
12
 
! Отговори
ismet преди 7 години
Първо песента не е написана от българи а от шведски екип,но това няма нищо общо с качествата на Кристиян ,той си е добър певец и желанието му да представя отново България е напълно нормално.........не мога да разбера злобата ви !Що за нация сте дори когато някой прави нещо хубаво вие пак намирате начин да го оплюете !Пожелавам успех на детето защото той наистина е все още дете и дано до него застанат хора които няма да го унищожат като човек и певец!!!
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
D Ама си спомням ,че ревахте срещу същият този Бергерсън, защото не платил авторски права за песента на Валя Балкнаска Излел е Дельо хайдутин, която е използваха във филма Утреландия, който стана доста известенСЕГА ПЪК НЕ СТАВАЛОКакто казах, само ние тука си се плюем, другите и да искат не могат да ни затриятСами ще го направим.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори не съм гледал Евровизия, не знам кво е тва и не ми пука. Пускам си хубава музика, слушам си я и сядам да релаксирам блажено на люлеещото се кресло, до пълно опиянение и екстаз... и ай донт гив ъ шиT абаут дис!
14
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледал напред,иска пак на евровизия ??? Ужас ! Айде за Казахстан другия път да се яви ! или за Брамапутра - Не смейте да ни го подлатгате повече ! Подигравате се с народа !
13
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Thomas Bergersen - Starvationнаправете си труда и го чуйте и после, ако не ви е срам кажете че няма начин да се прави блъгарска музика."Направих си труда да го чуя и никак не ме е срам да кажа, че не ми харесва. И все още смятам, че не си струва да се прави българска музика.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кристиан Костов гледа напред, иска да се върне на "Евровизия"...Кубрат Пулев: "Продължаваме напред"...СлОчайност? Не мислА!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуснете си БНТ да се успокоите.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 5, ти май живееш в някакъв твой филм. Ясно, че си стъпил на ушите си, ама май не е само това.
9
0
 
0
 
! Отговори
Do nomer 5 преди 7 години
Do nomer 5 Sorry