160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
14
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Всичко добре, но не забравяйте какво огромно, *** лajно е учиндолския Дългуч! А, и рядко!
149
1
 
10
 
! Отговори
скънка до 156 преди 6 години
Вие да не сте роднина на Крисия? Какъв успех? Та той просто копира шоуто на гениалния Тодор Колев.
148
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарим ти Слави, за дълбоката следа, истинска дупка, в българската култура.
147
3
 
14
 
! Отговори
отврат преди 6 години
160 000 овце блеят в един глас
146
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави остави дълбока следа в шоубизнеса...най-дълбоката която в България няма как да бъде даже достигната, направи велики песни през годините( не чалгарски). Направи и едно предаване което няма да има аналог и достижение от никой българин в тази държава.И откри Крисия!Благодарим ти Слави!Не ти трябва политиката...ти най-добре го знаеш.За всичко друго си има Мастъркард.
145
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стадото овце си търси коч, но коча е твърде умен за да се хване. Ще си прави още някоя друга година шоуто, ще си натрупа още някой друг милион и ще си живурка до края на дните си. К'во не ви е ясно?
144
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави бунтар??? Бунтарите не седят закотвени 17 години на уютна държавна служба като шоумени в национална телевизия, не се возят в бронирани джипове и не ходят с бодигардове, не трупат сметки за милиони в офшорни банки, нито канят в студиото си отдавна заклеймени от народа като национални престъпници политически трупове, редувайки ги със "звезди" на Пайнер и племейтки! Бунтарите не умеят да се приспособяват към статуквото и да се сприятеляват с мутри и олигарси. Левски е бил бунтар, Ботев е бил бунтар - и са умрели за каузата си.
143
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 151 Че той да не е искал да става политик, че народа да му казва ДАВАЙ?
142
1
 
11
 
! Отговори
скънка преди 6 години
една марионетка на ВИС и СИК, прибирала пари, за да им служи за трибуна,чистейки имената на някои 'бизнесмени' и определял за онова време до голяма степен общественото мнение в конкретна посока.А сега драги симпатизанти, как една марионетка ще бъде достоен лидер?
141
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,от трън та на глог! Защо си правите илюзии,че който знае как да критикува системата може и да я промени!"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто да го направиш!"Решения за проблемите не се дават със скечове!Явно толкова ни е капацитетът като народ,че да очакваме от хора като Б.Б и Слави да ни водят! Апропо,водачи стават с хора алтруисти,които имат ясна визия за бъдещето,а не словоблудци! Държавата скоро ще се закрие,за жалост,но сами сме си виновни!
140
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи на 24. 09 нови избори! При което щв влязат само 120 депутата.
139
9
 
11
 
! Отговори
hard преди 6 години
Що за долен и гаден интелект имат тези 160000( ?) , които искат този *** да ги поведе? И, до къде, ще ги заведе ?
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бълсарком след период на време не. мисля да ви плащам
137
3
 
20
 
! Отговори
СЛАВИ ПОВЕДИ НИ преди 6 години
СТАДО ОВЦЕ СИ ТЪРСИ ОВЕН
136
0
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Слави в политиката няма да влезе. Системата не се сменя като влезеш в нея.
135
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славче,ми другите до двата милиона дека са море!Мъжко ДУ ***,един път се лъже!Май немислещите поумняват!Поведи ги към Учин дол!
134
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгата не прощава!
133
6
 
11
 
! Отговори
Ментора преди 6 години
Наистина тоя народ е изперкал !Как може на този развален чалгар да му се има доверие!Нямал време да си завърши висшето , че с връзки и влияние накрая се уреди!Няма възможност и сърце ,да си избере съпруга и вероятно ще си купи някоя накрая!Започна много политически проекти и всички се провалят с гръм и трясък!Абсолютно не става нищо от Славчо , нищо и половина!Лелее , подписка му организирали !!!
132
5
 
12
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Защо ли тази работа със Слави ми мирише на нЕква нагласация. Абе не му вярвам на този плевенски сляндур.
131
12
 
3
 
! Отговори
Айнцу преди 6 години
Комунистите искат да му вземат парата.Тиквата го иска мъртъв.А, БОГ размишлява:"Аз съм и Рай и Ад"? КОЙ Е ТОЯ ДА ГО ВИДЯ? Бил рай, бил ад... Да взема да го набия по дупето и да видим пак дали ще пее "АЗ СЪМ И АД И РАЙ".Мутресите треперят пред халосния му пищов. Аууу:)Банките фалират и му взимат парите.Дори собственте му продуценти не искат да му го изтръскат в ***, а той до скоро беше инвалид и имаше спешна нуВРАГОВЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ. УЖАС СЛАВЧО. ТОВА ЖИВОТ ЛИ БЕШЕ ДА ГО ОПИШЕШ?