Нека помогнем на 4-годишния Криско да пребори рака

Детето страда от злокачествен рак на небцето
5 юли 2017 12:58,
16
Нека помогнем на 4-годишния Криско да пребори рака
Снимка: Facebook

4-годишният Кристиян Красимиров от Лом е в битка с най-коварната болест. Малкото момченце е с тежката диагноза Сарком на Юинг (злокачествен рак на небцето). Благодарение на добри хора от цяла България само за седмица бяха събрани 30 000 лева за лечението му. Нужни са обаче още средства, съобщава "Дарик".

Освен дарителската сметка, за малкия Криско е създаденa група във Facebook за кампанията - благотворителен базар, в който всеки може да предостави вещи, книги, уреди, бижута и др., а всички средства от тях са за детето.

Кутии за помощ има в много градове у нас и в чужбина. Всеки, който иска да постави такава кутия за събиране на дарения може да пише съобщение на Петър Вангелов.

"Никога не съм мислила, че ще съм от тези майки. Майка, която да се бори за ЖИВОТА на детето си! Кристиян е на 4 години от град Лом и е с диагноза САРКОМ НА ЮИНГ (злокачествен РАК). Този вид рак е много агресивен и рядко срещан в България. За момента провеждаме лечението в болница Исул, в София. МОЛЯ ВИ, приятели, познати и непознати да ни помогнете да съберем средства за ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА. Дайте шанс на моето слънчице, нека да расте като другите деца, да изживее едно щастливо детство ЗДРАВ", пише във Facebook майката на Криско Джулияна Симеонова.

Ако желаете да помогнете, можете да го направите по следните начини:

Превод по Дарителска сметка:

IBAN - BG78UBBS80021059465640 в лева
BIC - UBBS BGSF
Титуляр: Кристиян Георгиев Красимиров
Kristiyan Georgiev Krasimirov
Банка: ОББ (Обединена българска банка)

Превод чрез PayPal: krisko_krisko_lom@abv.bg

За момента няма възможност да бъде открит DMS номер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Джони Холидей преди 6 години
7 милиона Българи и никой не знае имената на родителите на това момче? Толкова ли ми е труден въпроса? Ако има нещо което не знам и съм пропуснал моля ви кажете ми какво съм съгрешил.
14
0
 
1
 
! Отговори
Джони Холидей преди 6 години
ЕХООО ЗАДАДОХ ВЪПРОС НА АВТОРА НА СТАТИЯТА. А ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА МИ ОТГОВОРИ ОТ ХОРАТА КОИТО ЧЕТЪТ И КОИТО КОМЕТИРАТ? ИСКАМ ДА ИЗПРАТЯ ПАРИ ЗА ТОВА СЛЪНЧИЦЕ С WESTERN UNION.
13
0
 
0
 
! Отговори
Джони Холидей преди 6 години
До автора на статията. Искам да попитам за името на родителите на това слънчице. Никъде не ги откривам нито в фейсбук групата. А въобще има ли родители. Естествено, че ще изпратя пари но ми трябва името на някого от родителите не вярвам на разни кутийки особено на разни фондациики Америка за България, Индия за Пакистан, Колумбия за Мафията, и подобни съмнителни субекти. Искам да ги изпратя директно на родителите и на никого друг които не са свързани кръвно с детето.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата къде е? На Байрям помогнаха, а на Крисско не. Що така?
11
0
 
3
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Важното е , че нашето правителство отпусна безвъзмездна помощ от 3 000 000$ на Сирия!Сега тези пари да ги събира народа, той е богат!
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сода бикарбонат, хаха, бг мама се изказа.Кое точно в содата лекува, въглерода ли?
9
0
 
3
 
! Отговори
85 преди 6 години
Аз съм банков служител и нямам такса за превод и разбира се дарих макар и малко, но като знам таксите.... За дарение трябва да бъде без такса превода.
8
1
 
0
 
! Отговори
venix преди 6 години
Давайте Алкамин /сода бикарбонат/ на детето! Не се занимавайте с глупости - нямате време!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Днес прочетох, че нашата държава е платила милиони за бандите неумити ***, терористи и маймуноподобни търтеи за да мигрират нанякъде по покана на някого. Но това мило ангелче явно (според нашата държава) няма право на живот за да могат терористите спокойно да се изнесат от Сирия и Ирак. Срам и позор и за управляващите, и за ЕС, и за всички които гледат развнодушно това безумие.
6
0
 
12
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
Закривайте този ненужен детски фонд.Той е подигравка за всички тежко болни деца,чакащи помощ.
5
0
 
3
 
! Отговори
българка преди 6 години
Доколкото знам е много сложна процедурата с DMS номер. Ако има такъв номер, нямат право на държавна помощ за лечение - имам предвид фонда за лечение на деца и други подобни. Преди години на мои познати детето им имаше нужда от лечение, имаха DMS номер и им отказаха от фонда. Не знам дали все още е така. Може би има нови правила. Вярно е, че банките ти одират кожата с такси. Аз съм дарител на SOS-селища. Когато разбрах, че ми взимат по 3 лв такса за превод, направих скандал и вече внасям в брой.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по лесно ще се наберат парите за този сладур с ДМС номер
3
0
 
13
 
! Отговори
DMS номер защо преди 6 години
няма !!! ? Банките дерат със страхотни такси за превод от 10-15 лв. , а това са парите които мога да дам...
2
2
 
5
 
! Отговори
Спиридон преди 6 години
Анонимко, като не ти изнася не цапай пространството с мизариите си, *** с *** проклет.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боййко дава парите.Ние само пълним хазната.1 милиард за саниранеТолкова и за въоръжениеТова е най-важното.Ако са му останали той да даде.На нас ни останаха стотинки след като си платихме данъци и сметкии колкото и да дадем няма да успеем да помогнем.Със санирането доста приятели на Цветанов станаха милионери