Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!

Бизнесменът Димитър Тадаръков: Той не може да бъде пречупен!
21 авг 2017 10:15,
104
Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!
Снимка: архив Булфото

"Ахмед Доган е скромен човек, който живее в хотел с две звезди. Такива са и Боянския сарай, както го наричате, същото е и край морето", заяви Димитър Тадаръков за почетния председател на ДПС, който е негов дългогодишен приятел и го посещава всяка седмица.

"Не съм член на ДПС, не знам там дали има напрежение в партията. С Доган си говорим за България и защо тук се живее зле", посочи още той.

"Децата не успяха да изядат г-н Доган. Гюнер Тахир изчезна, Осман Октай, Касим Дал, Лютви Местан - също. Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература не може да бъде сломен и унижен. Той е еталон на българин, който обича България. Не си е позволил никога да отиде в Турция и да осъществявава политика на Турция в България", допълни още бизнесменът пред Нова тв.

Според него Доган ще излезе отново на полтическата сцена ако се появи диктатура.

"Той е българинът, който не допусна кръв в България. Един човек, който е живял в килия на смъртник не можеш да го пречупиш", каза Тадаръков за опитите Доган да бъде замесен в скандали 5 години след като е напуснал политиката. 

"Когато съм бил на срещи с Доган, той е един перфектен организатор. Когато той кани някого на среща, не кани други хора. Когато аз съм бил там, не съм се срещал с Делян Пеевски. Те може да са се срещали по друго време. Доган разполага със своето си време. Той има право на всякакъв вид срещи. Не съм в ДПС, за да ви кажа дали има напрежение или не", коментира бизнесменът.

На въпрос: "Иска ли някой в момента в България да наложи диктатура?", Димитър Тадаръков отвърна: "Дано да не се получи. Сто на сто много хора желаят това. Това са изключително силни хора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Не си е позволил никога да отиде в Турция и да осъществявава политика на Турция в БългарияЕ как ще си позволи нали КГБ ще му дръпне шалтера. Той си е руски шпионин и, ако има комфликт между Турция и Русия винаги ще е от страна на родината му Русия, която го е обучила и в момента го пази в сараите даже по добре от президента!
78
3
 
2
 
! Отговори
елена преди 6 години
смешници
77
4
 
8
 
! Отговори
СС преди 6 години
Бре, бре, че той бил направо светец агент Сава!? :)Да го канонизираме тогава приживе и попове и имами да пеят молитви в негова чест? :) :) Стават смешни вече тези агенти на ДС! Айде у лево и се скривайте в дупките си, че ни писна от вас, изедници!
76
1
 
9
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Има снимка на която Бойко Борисов целува ръка на Ахмед Доган.Този факт отразява цялата родна картинка на българските политици.
75
3
 
9
 
! Отговори
Pipi преди 6 години
2 звезден външно а вътре 10 звезден аман от продажници и лъжлива продажна преса и много *** народ
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖИВОТНИ!
73
2
 
6
 
! Отговори
съндърлъ мъндърлъ преди 6 години
плъховете ообичат да надничат от дупките си , от време на време
72
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на 25 г. е прочел 23000 тома литература..простата сметка посказва, че още от първият си ден на този свят, е прочитал по 2.5 романа на ден!евала бе , хидро! това и годпод не го може!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според него Доган ще излезе отново на полтическата сцена ако се появи диктатура...не "ако" се появи, защото тя е планирана, и хидрото е програмиран още от "килиите в затвора" да го играе "дисидент", т.е. "добрия", увличайки след себе си "масите на демокрацията" ...на офцете им готвят поредните шахматни изпълнения в стил "черно и бяло", "доброто и лошото ченге", без да си дават сметка, че те играчите и организаторите на партията са едни и същи ...циркове за удържане на властта и управлението
70
1
 
2
 
! Отговори
съндърлъ мъндърлъ преди 6 години
грея си ръцете на един *** и си мисля , че ще преживеем и тези студени дни ;)
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубав човек.И много скромен.
68
1
 
17
 
! Отговори
ай сиктир преди 6 години
23000 тома хахахахахахахахха тоя само заглавията ще ги чете цял живот!
67
1
 
21
 
! Отговори
НАГЛОСТ преди 6 години
Горкия той! Дай Боже на всеки българин да живее скромно в двезвезден хотел с прислуга за няколко хиляди на месец!!!! От този НАГЛЕЦ и такива червени БОК.ЛУЦИ приятели на Доган народа тъне в мизерия и в България се живее зле.Като такива като тези от сараевата шайка избягаха инвеститорите. От такива като този псевдо земеделец всичко се връща в мутренските години. Чудя се само защо журналистчетата продължават да афишират тяхната наглост.
66
2
 
6
 
! Отговори
maceman преди 6 години
23 000 (тома) x 3 (часа на том, щото е джиниъс) = 69 000 (часа) : 24 (часа) = 2875 (дни) : 365 (дни) = 7,88 (години четене) , което си е бая загуба на време като цяло, но пък на дърти години си има яко кимтаж (така кат се замисли човек)....
65
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бивш *** хвали шефа си - създаден от големите масонски ложи в ЦРУ и КГБ ЗАЕДНО !
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еничарите са немюсюлмани насилствено сменена религия и първа линия в армията на султана.
63
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на турското робство на такива като Тадаръков са им викали еничари!
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България 29г чака закона който ГЕРБ предлага- искаме справедливост- не може очевидно полуграмотни разпределители на порции трябва да си излежат заграбеното, а то да отиде ползу роду.
61
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно Тадаръков е на добра заплата при А'мет, че така здраво го хвали :))))
60
0
 
21
 
! Отговори
ист преди 6 години
Вицът на деня.Тадаръка го облиза целия.