МЕНСА: Слави да се яви на тест за интелигентност!

Председателят отправи покана и към всички политици
29 сеп 2017 10:00, Петя Славова
62

МЕНСА-България отправи покана към Слави Трифонов да се яви на тест за интелигентност, след като шоуменът обяви кастинг за политици. От МЕНСА са изпратили поканата в понеделник и все още очакват отговор от екипа на Трифонов.

Още по темата

"Предлагаме теста на всички, които искат да управялват България, за да покажат своите личностни качества. Решихме да му предложим, когато сформира своята партия или движение, да тестваме желаещите предварително, за да може той да разбере какви са способностите на кандидатите. Същото предложение важи за самия Трифонов и неговия екип", обясни председателят на МЕНСА Христо Радков пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че управляващите държавата трябва да са в най-горната четвърт по скалата за интелигентност.

"Да може да разбере потребностите на народа и да вземе най-адекватното решение. Ако няма интелигентност, със сигурност ще вземе грешно решение", убеден е Радков.

В "България сутрин" той поясни, че тестът се състои от 45 въпроса и продължава 30 минути. Средното ниво в света е 50%, което по скалата е 100 единици IQ. Горната четвърт е над 118 IQ, което според Радков трябва да притежават политиците ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави не може да формулира каква ще е партията му, те искат тест за интелигентност да правят. Политическата система е дълбоко изродена, обществото живее в някаква утопия, създедана от собствената му неграмотност. Всеки може да твърди, че е великия спасител, че ще ви направи богати, ей така докато си почивате, че ще ви реши всички проблеми, големия въпрос е възможно ли е това, как ще се постигне? Явно обаче това е тема табу в нашето общество, на нас ни стига да вярваме, мисленето не е приоритет.
21
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Боце кога?
20
1
 
40
 
! Отговори
Бау преди 6 години
IQ теста показва възможността да намираш решения и да виждаш зависимости. Истина е, че с подготовка и правене на много тестове предварително можеш да изкараш по-добър резултат от някой без подготовка. Не мисля, че теста на МЕНСА може да бъде намерен където и да било така, че няма как да знаеш отговорите. МЕНСА печелят пари от нови членове на клуба за това се обаждат честичко. Теста определено отсява глупавите от по-интелигентните, но е далеч от всичко нужно да си успешен в живота.
19
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Не знам за Рейгън, но ти си доста ***! Рейгън е имал толко съветници и наставници, колкото целия ни парламент! А империята на злото се оказаха точно САЩ.
18
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави всеки ден е на тест в шоуто.И другаря Борисов също-по всички телевизии.А познайте,кой ме разсмива повече.Парле ву франсе?
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А боко, цоко и съсловието им явявали ли са се на теста?????
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КиртакНяма лошо първите хора в държавата да се явят на този тест.Тестаджиите са техни хора ,щом се бъзикат с опонентите.Ще им го уредят.
15
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рейгън имаше много нисък резултат, но уби империята на злото и икономически САЩ дръпнаха, като никога преди това, дори имаше призиви, да се промени конституцията, за да му се даде трети мандат.
14
2
 
27
 
! Отговори
hhh преди 6 години
То понеже това да познаеш кой триъгълник накъде е завъртян може да определи интелигентността ти... тия тестове да си ги пускат на децата до 6-ти клас да се забавляват в час. А и между другото доста от депутатите и хората по високите етажи на властта са интелигентни хора,но за съжаление насочват интелигентността си в измислянето на корупционни схеми.
13
15
 
4
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До А Тиквун кога?Ако ББ се яви, такива като теб и тиражиращите мита, че е чел само "Гъбарко"ще замлъкнат. Негов критик показа по телевизията копие на документ от средното му образование. Шестици от горе до долу. Има и научна степен, но не за униформите на украиската армия, като Станишев. Не, че ми харесва този изказ и дебелашкото му поведени. Но като слушах една реч на любимата ми Маргарет Тачър се хванах за главата. И това от жена, а не от миньор или каруцар.
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега се пробвах на един тест. Отговорих само на първите 8 въпроса от 30 общо и после нацъках напред .. и: Вашия резултат е 80 ?!?!?! Егати измисления тест щом от 8 въпроса ми даде 80 точки. Даже на случаен принцип да бях цъкал останалите 22, щеше да мина сигурно 120.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сякаш другите до сега са се яваявали на този тест или ако са се явили на изпита са знаели отговорите както много други само като видят теста разбират за правилния отговор и знаят какво да напишат,как правилно да отговорят за положеното им ниво от 150 до 200.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не поканят Боко?
9
1
 
25
 
! Отговори
R преди 6 години
Вие подложете Вожда на тест и ще видите интелигентността на нацията...
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съчинилите този измислен ТЕСТ имат нужната интелигентност за да провеждат това ?
7
2
 
22
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Какво ще разберете от този тест? Някои от хората с най-високо IQ на планетата работят неквалифицирана работа. И?Моят е 132. Е, и? Ми нищо.
6
2
 
24
 
! Отговори
2 преди 6 години
Много си прав. Имам доста добър резултат, но съм убеден, че тестовете за интелигентност са тъпотия. Ако имаш математическо мислене и подготовка, можеш да покажеш доста по-добър резултат от човек със същите възможности, които не се е подготвял. Животът е тест за интелигентност. Другото са глупости.
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, и тия ли вече изпълняват политически поръчки. Май властта здраво се е наплашила, щом се прибягва до скритите козове.
4
2
 
12
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Няма да се яви със сигурност. Той не е с ниско IQ, но е далеч от с високо.
3
3
 
45
 
! Отговори
А Тиквун кога? преди 6 години
Слави дори не е в политиката. От Менса да поканят Тиквун Умни. IQ-то му ще е под 90. Със сигурност Славчо ще е гений сравнен с Тиквич, който ви управлява вече 8 години.