С политици от кастинг – Слави Трифонов ли е новият месия?

Политолог: Политиците имат основание да се страхуват от шоумена!
26 сеп 2017 10:30,
275

"Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образован и наистина искате да промените страната без да сте зависим от някого, покажете се", написа Слави Трифонов в писмо до медиите, с което обяви кастинг за нови политици.

Още по темата

Трифонов доста добре рестартира личното си присъствие в публичното пространство, благодарение на референдума, тъй като в последните години се поизноси. Шансът му да влезе в политиката е реален, тъй като българите имаме склонност да гласуваме за нещо ново. По този начин бяха избрани и Симеон Сакскобургготски, и Бойко Борисов. Това заяви в студиото на "България сутрин" социологът от "Галъп интернешънъл болкан" Първан Симеонов.

По думите му политиците имат реално основание да се страхуват от Слави Трифонов, тъй като личният му рейтинг е сравним с този на Борисов. Това обаче в голяма степен се дължи и на присъствието му като телевизонен водещ в медийното пространство, допълни Симеонов.

Репортерът на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова се срещна с Жорж Ганчев, който бе категоричен, че няма никакво значение дали Слави Трифонов или някой неизвестен човек ще направи опит да влезе в политиката, тъй като демокрацията го позволява и дори от части го налага.

"Въпреки, че му подсказват и не е готов, телевизионният водещ може да влезе в политиката. Българите обаче трябва да се научат да имат уважение към хората, които имат желанието да направят нещо", каза той.

Според Жорж Ганчев идеите в националния референдум на Слави са абсурдни, тъй като въвеждането на мажоритарна избирателна система би довело до един "вечен Бойко".

Но основата на демокрацията предполага да бъдат сравнени всички предложения и да се изберат тези сред тях, които са най-добри за обществото.

От своя страна музикантът Калин Вельов допълни, че в политиката има място за всеки, който има желание да заеме позиция и да допринесе с нещо положително.

"Смятам, че намеренията на Слави Трифонов са сериозни, а онези, които не смятат така ще останат изненадани. Единствено времето ще покаже дали помислите му са чисти или не. А народът е опрелящият фактор за развитието на политическата му кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
2
 
4
 
! Отговори
еа преди 6 години
Браво на г-н Жорж Ганчев за казаното
235
5
 
6
 
! Отговори
Borukova преди 6 години
Радвам се,че най-после г-н Слави Трифонов основа своя партия,за да тръгне България напред.Обикновения български човек да се чувства европеец,да получава европейска заплата,да живее по европейски.Тъй като се намираме в центъра на Европа и сме най-великата държава с най-великият,мъдър и работлив народ.Това трябваше да се случи още преди 10 години,но за нашите политици е удобно да ни държат бедни и покорни,за да не надигаме глава.Желая успех на партията!
234
4
 
8
 
! Отговори
Георги преди 6 години
*** човек търси умни политици, за да ни управляват. Няколко пъти гледахме този филм и въпреки това на въдицата на Слави ще се хванат много шарани. Бог нда пази България от такива "МЕСИИ".
233
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tolkova antipatiq v edin chovek bäh
232
5
 
11
 
! Отговори
Джо Пеши преди 6 години
Куцо и сакато в политиката вече...че и босо
231
10
 
8
 
! Отговори
Aloo преди 6 години
NESHTO MNOGO VI E STRAH OT SLAVI BE!AMA NALI ZNAETE OT TOVA, KOETO TE E STRAH NAY-MNOGO TO TI IDVA NA GLAVATA. AZ SHTE KAJA DAY BOJE!
230
17
 
9
 
! Отговори
Николета преди 6 години
Не съм голяма почитателка на Славчо, но бих гласувала за него отколкото за всеки друг в сегашния парламент!
229
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Години наред гледаме Чалгаря, слушаме глупостите му! Омръзна! Аз веднага превключвам, щом видя противната му физиономия. Всичко и отвратително, като започнеш грозното въртене на дирници, от крясъка на подлизуркото Годжи и видиш бляскавия славчов череп! За мен славчовото поведение е проява на EAD (Early Alzheimer Disease). Сега решил да си поиграе на политик! Боже, пази България!
228
10
 
16
 
! Отговори
Skunka преди 6 години
Ско съдим по личността на Слави, това е кастинг за мутри, вече олигарси,бели якички и ...Няма повече.
227
3
 
5
 
! Отговори
Vravo преди 6 години
Sia Slavcho da napravi zaedno s "idol politik" baletna socioligicheska agencia "du p"
226
4
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Ако се случи онова, което иска 226, тогава говорим за анархия, в която единствено финансово обезпечените ще си се борят помежду си, ние изобщо няма да им пречим, защото изобщо няма да има как, само ще наблюдаваме отстрани. Без наличието на национални партии, изобщо няма да има национална воля. А ако някога всичките депутати бъдат обединени от един ум и една воля, тя няма да бъде волята на обществото, а тази на който ги контролира по отделно. Някой усилено разглобява света.
225
2
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Човешкият мозък е пирамида, когато си помислите нещо, ако той е здрав, той го спуска едновременно до всички части на тялото и организмът го изпълнява. Ако тази структура е увредена, вие сте инвалид! Когато не съществува централизирана пирамидална структура, по която обществото да заповядва на организма движения и промени, обществото става инвалид. От вас зависи да контролирате системата, а не да я сривате. Под натиска на по-разумни хора, тя ще извърши разумни действия.
224
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова най-правилния подход е този пършив плешивец да бъде незабавно арестуван и подведен под отговорност за подготвяне на проруски империалистически преврат срещу народа на България,опитващ да свали законно избраното от народа правителство!
223
0
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
226 точно потвърди моите подозрения, сещам се и кои са книгите, които ще експериментират. Разглобяване на партийната система и на държавата. Как по ясно да го обясня, ако днес хората протестират за нещо, политикът, който се страхува, ще го направи, ще задейства пирамидалните структури, партии, администрация и ще извърши промяна. Когато разглобите партиите, няма да има на кого да протестирате. Ще трябва да убедите поотделно 240 депутата, които не се подчиняват на никой, няма никога да стане!
222
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаем каква "заплаха" е червения плешив плъх за БСП- като направи преврата с помощта на невменяемите мутри,които се въоръжават в горите и се правят на ловци,той ще удари законната власт на ГЕРБ а мошениците от БСП изведнъж ще се окажат най-големите "експерти" и "специалисти",без които управата уж не може да се справи понеже били важни като солнцето и воздуха за просперитета на България (пардон- на Русия!)!
221
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега всички да си вземат чехлите и хавлиите, защото ще ги водиме на каквоо??? На баняяя!!!
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ориент Експрес и Насти - Въртележка 2 обобщава цялата държава!
219
0
 
3
 
! Отговори
237 преди 6 години
Качвай се на самолета
218
6
 
12
 
! Отговори
Тайсън преди 6 години
Докато не се изрине селянията и чалгата от България няма да има оправия! Първото, което е на дневен ред, е да изринем техния флагман - Св.Тр.
217
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
226 - Ми като знаеш толкоз, кажи Ко да праийм де ?