Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!

Пореден случай на грубо отношение към деца. Този път в Плевен
Обновена: 12 фев 2018 19:04 | 12 фев 2018 17:45,
156
Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!
Снимка: Facebook

Пореден сигнал за грубо отношение към малки деца в детска градина се появи в социалните мрежи.

Потребител във Facebook е качил аудиозапис, който твърди, че е от Целодневна детска градина №10 "Надежда" в гр. Плевен.

На записа се чуват викове и заплахи към децата: "Чуваш ли ти, ма", "Ти къде се намираш, бе?", "Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град", "Ама ти си направо ненормална, ма".

Според човека, качил клипа, това е гласът на старши учител г-жа Гатева.

В публикацията пише още, че срещу нея е имало подадени жалби през последните години, но всички са със становище, че няма грубо отношение към децата. По думите на потребителя това се дължи на познанствата на сина на госпожата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички знаем как трябва да се държи добрият педагог. Нищо ново под слънцето. Нима медийната политика спрямо този сериозен проблем е адекватна. Не, не е. Създава се напрежение между учители и родители, недоверие и взаимни обвинения. Кой печели от тази война. Определено не децата
120
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Липсата на добро възпитание у дома не оправдава липсата на каквата и да била култура и професионализъм сред възпитателките в някои детски градини. Първата работа на директорките на тези заведения е проверка на отношението към децата, подготовката за тази специфична и отговорна професия и интелигентността на работещите там. Няма оправдание за простащината и грубостта!
119
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се питам що за същество е "майката", която след като е установила проблем с детето си, е продължила да го праща там със записващо устройство?Тя е не по-малко неадекватна от записаната.И ако си мислитеq че това е от днес, жестоко се лъжете. Аз на 45 години и си имам спомени от такива учителиq но това ме е направило по-силен човек, а не обратното. Родители ми разбраха за този тормоз, едва сега след години, когато си спомняме миналото. Майка ми даже се разплака, че не съм казал...D
118
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прожектирането на тези филмчета на ужасите са акция по омаскаряване, безрезултатна и неефективна. Приличате на работници даващи некачествена продукция, да не кажа пълен брак.
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЪЩЕРЯ МИ СТАВА 10 ПЪТИ ДА ХОДИ ДО ТОАЛЕТ ЗАЩОТО ГОСПОЖАТА Я КАРАЛА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА ПОЛЗВА ТОАЛЕТ- ТОВА Е ОПЛАКВАНЕ НА МАЙКА- НИКАКВО НАПОМНЯНЕ ДА ХОДИ В ТОАЛЕТ, МЪЛЧИТЕ И ОСТАВЯТЕ МИЛИТЕ ДЕЧИЦА ДА ПОКАЖАТ КАКВО СА ГИ НАУЧИЛИ МАМИТЕ И ..НОВИ ПРАВИЛА- ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕНИТЕ ДЕЦА ИЗВЪН ОТ СИСТЕМАТА, ЗАЩОТО РАЗВАЛЯТ ДИСЦИПЛИНАТА, А ТОВА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ФРУСТРАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ 28/30 ДЕЦА, ОТ ТАМ МОЖЕ ДА ФРУСТРИРАТ И МАМИТЕ, ДЕЦА НА НЕРАБОТЕЩИ ИЗВЪН СИСТЕМАТА , ПО 8/ 10 ДЕЦА В ГРУПА.
116
9
 
31
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Възпитанието идва от семейството. В желанието си да лигавят децата в днешно време изобщо забравят да ги възпитават. Те растат със съзнанието че абсолютно всичко им позволено. За това е и тази агресия в училищата и се избиват по межди си. На много зле вървим.
115
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема не са лелките! Аз като малък ако направех беля ми пламваше бузата а сега им купуват шоколада за наказание чакайте после да се вслушват в някой и да не правят първото им хрумнало нещо било то и грешно
114
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 111Са напраа ча ни съм та чул! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
113
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелката е яко комплексирана и единственото живо нещо, което може да командори и да хока в тъпoто си и безсмислено ежедневие са тези 3-4 годишни деца. А тази лелка е мултиплицирана в голяма част български градове, щото е като смачкан от носене цървyл. Мързелив тип жени с неособено голям умствен багаж. Жалкото е, когато деца стават жертви на такива. И подаването на оставка не трябва да освобождава от отговорност такива. Тези не с деца, а и с хора няма да могат да работят със сигурност...
112
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Татковина - "България"!? Детските градини - подслон за не-диагнозирани лелки, каки и бабугери с нарцистично/гранично личностно разтройство! Е нека не се учудваме и ахкаме на "живописни" престъпления при наличието на подобен тип отношение. В истинските страни, за разлика от 'българия', подобен тип отношение е криминално и никой до сега не се е отървал само с уволнение!!! А пък и не се намира някой със спестявания за да образова някоя такава лелка-"възпитателка с помоща на уличен занаятчия!!!
111
8
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Спомням си една реплика на големият Парцалев: "Защо една майка бие детето си? Защото го обича!" Днес майките не възпитават децатата си, за да ги бият други.
110
1
 
12
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
"...Ред и дисциплина не се постига с обиди, бой, тормоз.Живеем в цивилизован свят.."..............................................................................Колко цивилизован?
109
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ред и дисциплина не се постига с обиди, бой, тормоз.Живеем в цивилизован свят.
108
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ли по времето на Макаренко/ ако врякащите бг- *** го знаят/ изобщо не е имало зле възпитани деца, имало е ред и дисциплина, което по- късно е помогнало много на децата. Гевезете ги сега, след някоя година лично те ще ви налагат до синьо. Бас?
107
3
 
24
 
! Отговори
Джон Три волта преди 6 години
ЗАКРИВАНЕ НА ВСИЧКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ! Родителите най- сетне ще имат пълната възможност да гледат децата си по всички педагогически превила! ДЕЙСТВАЙТЕ!
106
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камери със звук!Какво чакат незнам.До кога ще ставаме свидетели на такива случаи? Голяма беля ли трябва да стане, да счупят главата на някое детенце ли?Как да сме сигурни, че утре някоя такава кукувица няма сериозно да нарани дете,защото е полудяла.
105
7
 
10
 
! Отговори
ПУНЧО преди 6 години
ТАКА Е КАТО НАВСЯКЪДЕ СА ПАРАШУТИСТИ.ТИЯ ПОСЛЕДНИТЕ ..ДАСКАЛИЦИ..КЪДЕ СЕ СКРИХА.ДАЛИ ИМАТ ДИПЛОМИ.А КОЛКО КАДЪРНИ ХОРА ТЪРСЯТ ЗАСЛУЖЕНОТО СИ МЯСТО И ТРУДНО ГО НАМИРАТ................
104
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простачки.Крайно време е да има осъдени за тормоз.Затвор!
103
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямат право да се държат по този начин с децата ни.Случаите станаха прекалено много.Колко ли още незнаем.Питам се защо след като им е толкова трудно да работят с 30 деца,нито един колектив не е излезнал да каже, че иска нещата да се променят?!Не им харесва, ами стачкувайте искайте да се наемат повече хора.Нашите деца не са виновни,не заслужават това.Заслужават качествено обучение,професионален подход. Какви са тези подигравки, обиждания, тази грубост и злоба. Тази ли се нарича,, педагог,,?!Срам!
102
1
 
11
 
! Отговори
ss преди 6 години
така е в българия "джунгла" всеки вика зяпа се прави на "мъж" на когото може тя зяпа на децата на нея и зяпа мъжа й или директорката й. На мъжа й шефа му го прави на две стотинки на него път му зяпа някой по голям шеф на него пък децата му го правят луд и щастлив и така който на когото може си го изкарва...