Ранената в окото полицайка: Ще се върна на работа пак!

Гергана Зашева казва, че инцидентът не успял да я пречупи
17
Ранената в окото полицайка: Ще се върна на работа пак!
Снимка: БТА

Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от фен по време на мача "Левски" - ЦСКА, вече е по-добре.

Още по темата

Тя заяви, че се възстановява и инцидентът, при който едва не изгуби зрението на едното си око, не е успял да я пречупи.

Гергана благодари на колегите и близките си, които през цялото време са били до нея и допълни, че е готова отново да охранява подобни мероприятия.

"Това е част от работата ни. Ние охраняваме всякакви мероприятия", каза тя пред БНР и допълни, че ще се възстанови и ще продължи със служебните си задължения и с предишния си живот.

На въпрос какво би казала на феновете и изобщо на хората, които проявяват агресия по стадионите, Зашева отговори:

"Инцидент като този променя съдбите на хората. В тази ситуация може да се озове всеки - дете, случаен гражданин, дори близък на този, който хвърля бомбичката. Това мога да коментирам само".

Полицията обяви, че е задържала фена на Левски, който хвърли бомбичката. Заради инцидента той може да получи от 5 до 15 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай, за да може да изпълнява служебните си задължения, не са му необходими никакви сетива и крайници, камоли мозък. Само уста и език,да е кеф на шефа. А тая, ако можеше нещо, нямаше да е това, което е.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се върне разбира се.Къде ще иде иначе.В полицията и без две очи, същата работа ще върши.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах си аз!Щото ако не се върнеш-в пицарията,бач 12 часа на крак(осигуровки на 4),пенсиониране на 70(предполагам) и пенсиийка 200лв.И за какво е цялата истерия-ако си полицай,могат да те(набият,прострелят,контузят и т.н.)Затова си 1 категория!Който не му харесва-в пицарията!Тази я изкараха Жана Д`арк!Не е истина направо!!!
9
2
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
До 7:Не помагам на атеисти!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЖТЕ ДОБРЕ СНИМКАТА!!!!КАСКИ ИМА АМА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ!!!!
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да и помогне!
6
4
 
5
 
! Отговори
Коко смокинга преди 6 години
Абе 5ти, стой си в щатите, съди си кой ти падне и не взимай отношение. Ние можем да си се грижим за ченгенцата... и отдавна сме РБ а не НРБ, комуненце лошо.
5
9
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
Момиченце глупаво хвани Адвокат и заповай дела срещу МВР за обезщетения поне 250 000 евро и след това и в Страстбург с/у държавата не си предавай живота за тая *** от ***. Каква работа бе едва не ти извадиха очите и едва те спасиха от ковчега.СЪД СЪД ЗА МВР И НРБ.
4
8
 
17
 
! Отговори
Гошо темерута преди 6 години
Много ясно, че ше се върне... 1000лв заплата, 1000 от корупция, бачка до 45 и се пенсионира с максимална пенсия, другите от бандата с пагона те пазят и подкрепят, самочувствие до небето, биеш си който ти падне и закона те пази.... ми то тва работа мечта! Е, сърби те *** постоянно, виждаш погнуса в погледа на всеки нормален простосмъртен данъкоплатец, без пагона си кръгла нула и неудачник, но с това се свиква. В България има 30 000 от тоя ***, една повече или по-малко ми през ***.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Normalno e jiva sdrava i dr kadvst okoto e spadeno nama ubiistvo nama oslepjavane i mom4eto sam se e predal i isvinil mnogo dr vsndali sa ba svoboda vse pak mom4eto e na 25 g nakasanie da no ne da mu se sasipe jivota v satvorite stavat prestapnizi pi zelua svat. I v filmite pokasvat krainia resultat a i nama kriminalno minalo kakto dr koito sa na svoboda ubiizi isnadilva4i tel ismamnizi tn
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, някой знае ли какво стана с онази полицайка, дето уволниха щото каза истината? Че им вързвали ръцете да се погрижат за някои съграждани.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли какво прави полицай който не е на работа - ПАК НИЩО