Дано детето ми да умре преди мен!!! Какво заслужават хората с увреждания?

Език мой, враг мой... апел към лидера на "Подкрепа"
Обновена: 20 юни 2018 17:00 | 20 юни 2018 17:00,
91
Дано детето ми да умре преди мен!!! Какво заслужават хората с увреждания?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Г-н Манолов, слушам интервюто Ви. Казвате, че тези "нещастни деца", които искате да ги махнат от улицата, не заслужавали "такова отношение" от тези, които ги "водят на слънцето, на жегата", т.е. от техните майки. Т.е. казвате, че не заслужават отношение от техните майки, които живеят и протестират за тях. Интересно.

В случая се обръщам към Вас като човек с над 80% степен на инвалидност от над 20 години.

А заслужават ли неглижиране и тупане на топката, което се прави през последните десетилетия?

Заслужават ли отговорен за тях министър да литне за 16 000 лева, за да представи "огромния напредък на България" в посока грижата за хората с увреждания, докато те чакат някой да им обърне внимание? А друг министър да си "подаде" оставката, защото взе, че им обърна внимание и тръгна в посока обсъждане/приемане на отделен закон, който те искат?

Още по темата

Заслужават ли сред тях да има майка, която казва "дано детето ми да умре преди мен, защото ако аз умра преди него, ще остане сам като куче"?

Заслужават ли да им се "предлагат" абсолютно ненужни консумативи, защото правилната организация/НПО/фирма е спечелила правилната поръчка и ако нямат нужда от този консуматив, а примерно от личен асистент, да им се каже "сори, тази помощ предлагаме, ама вие не я искате"?

Заслужават ли хора с по 80% и нагоре степен на инвалидизация (нетрудоспособност) да имат по 200-250лв инвалидна пенсия, която не стига да си купиш лекарствата и поддържащите средства, камо ли да живееш нормално?

Заслужават ли "помощ" от 400 лв за струваща 2000 лв специална инвалидна?

Заслужават ли да бъдат третирани като тема, която трябва да се махне от нечия глава?

Заслужават ли да се чувстват все едно им се прилага бавна евтаназия?

Заслужават ли да се чувстват като неудобната и злободневна тема, която очевидно много хора искат да натикат под масата?

Думите са много важно нещо, г-н Манолов. Много е важно да се подбират. Дано сте го осъзнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
16
 
! Отговори
Реформата преди 5 години
Да, качествата на типичния гербераст. - простотия, наглост, алчност, мания за величие - вече не се ценят от неблагодарния народ.
56
4
 
17
 
! Отговори
Газдов преди 5 години
Герберушки, времето ви изтича. Белене има нужда от вас.
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради Истината да кажа и аз тази Програма с Асистент да се грижи за болния я въведете Герб мисля че беше през 2011г защото тогава майка ми стана Асистент на сестра си хипофизно джудже инвалид 1 група 100% други партии нищо не даваха
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тези партии! Остана ли някой, който да не е разбрал, че всички са еднакви. Обещават какво ли не и месец след като дойдат на власт започват да правят същото като предишните.Уж спорят, но това е за пред лековерния народ. Всъщност всички са навързани на групи по интереси и всички защитават само интересите си. Какви болни деца, какви пенсионери, важното е келепир да има.Голяма работа,че харчели народни пари! Ами те са най-най-най! И няма сега да влизат в "обяснителен режим" и то пред кого?
53
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислех че Сайта е жълт но се оказа Червен Болшевишки пълен с пропаганда търсещ сензация от болката на майките дааа нищо старо не е забранено Само да вметна от кога са проблемите свързани с тези майки от тая ли година
52
16
 
12
 
! Отговори
э преди 5 години
Червените са брутални ***, няма да се посвенят да използват, куци, кьорави, сакати, инвалиди за да се доберат до властта, това са най гнусните лицемери във вселената. Те ще ви обещаят всичко което искате, само и само да се домогнат. Дойдат ли на власт тук ще настъпи погром в това не се съмнявайте.
51
8
 
9
 
! Отговори
'h преди 5 години
Единствената партия която ползва *** е БСП, да не забравяме че вицепрезидентката Йотова беше уличена да ползва услугите на ***. Имаше списъци в пощата и на *** които работят за БСП.
50
6
 
22
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
ГЕРБ видяха, че рейтинга им потъва заради майките с палатките и пуснаха ПР лай.нометите по всички фронтове - журналисти, ***, "общественици". Само ще озлобите хората още повече и накрая пак с камъни ще си отидете *** герберясали ........!!!!
49
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се подигравайте с нещастието, само защото в момента вие и близките ви сте добре! Парите и високото положение не са никаква гаранция, че утре няма да осъмнете със страховете и мъката на майките по площадите. Мислите ли, че те не искат спокойно да работят и живеят като другите? Само за миг си представете какво е да гледаш любимото си същество в безнадеждно състояние и без състраданието на околните. Дотам ли стигнахме ние, българите? Срам ме е като чета злобните изказвания на толкова хора!
48
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четеш и се чудиш: кой е с по-големи увреждания-децата, чиито измъчени майки протестират или обществото ни начело с политиците! Арогантност и цинизъм лъха от раздразнените хора(?) по върховете Единият иска да му се махат от главата, другият властнически заключава, че не е работа на майките да коментират за колко пари пътуват министрите. Третият пък, синдикалист, крещи на майките да престанат да разкарват нещастните си деца по улиците! Нечувана грубост и цинизъм! Кои сте вие? Кой ви е дал властта?
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е казано, че помощта трябва да е пари, консумативи, лекарства, изследвания на достъпни цени или част от тях дарени... това също е помощ.
46
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 45Като вземат пари и музиката се усилва.
45
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Норвегия пари на ръка никой не дава, детето се взема и отива в детски дом, каква е гаранцията, че като им дадат пари няма да идат да си купят алкохол.
44
6
 
15
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До uТой вече погромът и потопът са настъпили с герб и патрЕотите.
43
3
 
18
 
! Отговори
до 38 преди 5 години
Комунистите бизнесмени докараха народа до просия искаш ли да знаеш колко е заплатата в един завод на Киро Гела който е син на партийна секретарка и как е придобил тез заводи ?
42
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
все повече кръвосмучещи върху все по-малко работещи.
41
32
 
8
 
! Отговори
10 000 ДОЛАРА преди 5 години
10 000.00 ДОЛАРА СТРУВА ПЪЛНОТО днк ИЗСЛЕДВАНЕ. АКО ГО БЯХТЕ НАПРАВИЛИ ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ , ДАЛИ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ БЪДАТ БОЛНИ. ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ? СЕГА ИСКАТЕ ПАРИ. СИСТЕМАТА НЕ УБИВА НИКОГО. В СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО. ХОДЕТЕ ТАМ.
40
4
 
28
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До Доктор Сър ПичукМоже да се намалят парите на пазвантите от МВР, и без това нищо не вършат, освен да арестуват хората за 1,60. Може също да се намалят и парите на политиците, те и без това взимат средна заплата 3000-5000 лв., взимат им другите благинки (служебни МПС, пари за чужбина) и ето ги парите за болните. Както и раздутия държавен апарат, в които 50 процента не стават за нищо. Много ми е странно, как хора като теб не виждат истинските проблеми (политиците), а пречат инвалидите?
39
29
 
10
 
! Отговори
до Бойко Борисов преди 5 години
Г-н министър, не е вярно, че "системата убива". Има хора, които не са съгласни със стачкуващите и те Ви подкрепят.НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ТЕЗИ ХОРА, ОСТАВЕТЕ ГИ СВОБОДНО ДА ЕМИГРИРАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ. ТАМ КИМ ЧЕН РАЗДАВА ПАРИ, ХРАНА И МЕД. ОБСЛУЖВАНЕ БЕЗПЛАТНО.
38
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Герб и Бойко докараха народа до просия . Докато орди от евробюрократи си шетат ис София с пълни търбуси.

Спонсорирани публикации