Убийството на Виктория: Какъв човек би извършил това зверство?

Адв. Марковски – начинът на престъплението е демонстративен
9 окт 2018 07:00, Петя Славова
137

Какъв човек би извършил подобно зверство? Този въпрос вероятно си задават много хора, научавайки за жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, която оставя без майка 7-годишната й дъщеря.

Още по темата


Адвокат Марин Марковски смята, че това е човек, който е с два крака, но е много въпросително дали е човешко същество, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите му начинът на изнасилването и убийството е почти демонстративен.

Адвокат Марковски смята, че убиецът е мъж на възраст под 50 години, защото за подобно престъпление се изисква голяма физическа сила.

Адвокатът изключва възможността убийството да има връзка с журналистическата професия на жертвата, въпреки че последното предаване, водено от Виктория Маринова, е за корупционен скандал.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
11
 
! Отговори
Е-е-е, а стига де преди 5 години
Тая шия, ....... не ще да е от туршия!Престъпния свят, явно добре РАНИ адвокатите си.То затова така го знаят хората: Мафиотският адвокатин.
59
1
 
14
 
! Отговори
Един преди 5 години
НЕ мога да разбера защо така удобно изключват версията за връзка с последния и репортаж? Тук не става въпрос за журналист от София, а за провинциална медия. Въпреки че не става въпрос за известна медия, това със сигурност е ядосало местните велможи. КРасива жена, която не се подчинява ... какво могат да и направят тези агресивни и прости се-ляци?! Това което виждате.
58
4
 
5
 
! Отговори
Следовател преди 5 години
За физическата сила съм сългасен с Марковски. Това е била млада и здрава физически жена. Гледайки я по снимките не е била от skinny типа, по-скоро е била спортен тип. Да я завлечеш в храстите, и да я пребиеш и изнасилиш, за това се изисква освен сила, а и изключително силна мотивация. Не мисля, че е случайо престъпление, вероятно я е набелязал и следил. Почти сигурно става въпрос за психопат и рецидивист. От МВР трябва да си проверят контингента.
57
1
 
17
 
! Отговори
падре Некрономикус преди 5 години
Версията е следната. Боко е викнал Пипона в Банкя и му е казал да затвори устата на журналистката. Все пак цака белотче с бай Валю трябва да направи нещо да не се шуми около Гепи груп. Цъцо е взел присърце задачата и е викнал чеченски или дагестански килър. Само тия са способни да такива зверства и винаги изнасилват преди да убият жертвата. Било то жена или мъж. Тяхна запазена марка е.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави са хората, които са написали няколко точни думи за Марковски и хората, които защитава. Иначе, ми омръзна да слушам какъв звяр бил извършителя. Всеки, който убива, дали с брадва, хладно или огнестрелно оръжие е звяр.
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само искам да ви кажа, че изтривайки половината коментари, още повече засилвате съмнението на хората, че убийството е поръчково заради далаверите GPGate и отклонените милиони европари!
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Брюксел ни врътне кранчето, веднага ще ревнат всици проруски "патриоти"Че те тия "патриоти" малко ли точат еврофондове? Брюксел ще трябва да избира - или да крепи Боко, Вальо и подобните им, но да си плюе на реномето така, или да ги отреже като гущера опашката. Скоро ще трябва да избира.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази тема за еврофондовете е непосредствено обвързана с политици на високо ниво от това по- рисково разследване съм виждал само с Мексико там един журналист разследваше финансирането на кампаниите на определени политици от наркокартелите.Убиха и него и целия му род общо 15 души.Но пък после започна войната с картелите обадиха военно положение и над 25 000 членове на картели и частните им армии бяха унищожени.Само че в супер развита псевдоевропейскс България такова нещо не чакайте.
52
0
 
5
 
! Отговори
Пич преди 5 години
МАрковски сигурно седи и чака, за да може да е защитник на този "човек, който е с два крака, но е много въпросително дали е човешко същество".
51
1
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Тоя на всяка...чорба,мерудия.Трагичния криминален случай се...раздуха неимоверно,за да се,,,затъмнят действията на Тиквуновото правителство за съдиране на още...кожи с данъциот от гърба на бедния български народ.Има си оторизирани органи,да си разследват случая,но не;всички медии,само за това тръбят,по заповед от...горе,а данъците,под...масата.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено че изключва възможността работата и да е причината за смъртта и. То за това е взето интервю от него, за да ни подготви че убийството е дело на маргинал изверг. Ами ако е извършено нарочно по този начин за да ни заблудят като общество? Защо не се работи по тази версия? Явно тя не е изгодна за властта.
49
12
 
3
 
! Отговори
Пройчо Прокурора преди 5 години
Един или двама скучаещи клошари от малцинството, излежаващи се през топлия сезон в храсталаците, може да са виждали и друг път жертвата. Използвана е липсата на хора в конкретния момент, най-вероятно жертвата е заплашена с нож, за да я издърпат в горичката, без да им окаже всичката възможна съпротива. Другото са глупости и празни версии, Виктория не е никаква журналистка.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно убийство се разкрива до 24 часа докато има прясна следа, станаха вече три дена, а се съмнявам дори и някаква следа да са имали некъдърниците, ако има обществен натиск ще го препишат на някой клошар и това е !
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 52 и аз изказвам съболезнования въпреки че ми е ясно колко безполезно и клиширано звучи.Който и да питаш би ти казал че си иска мъртвите близки обратно а не съжаления, но засега мъртви не мига да възкресявам знаете кой го може.Вероятно вече всички видяха как всичко се пренасочва за да се обяви убийството за битово.Полицията разпространи в медиите и една нова лъжа че тя не била разследващ журналист и не се занимавала със сериозно теми.Първо точно такъв журналист е и темата е еврофондове.
46
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До Анонимен 51За съжаление, грешиш, мисля.Ако Брюксел ни врътне кранчето, веднага ще ревнат всици проруски "патриоти" - ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО СА ЛОШИ ОТ БРЮКСЕЛ, и вече ДИРЕКТНО ЩЕ НИ ЗАСИЛЯТ с помощта на "свободните" медии към Северна Азия!
45
1
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Колкото повече обяснявате,че убийството е на ,,битова основа,, или от ,,психопат,, ,толкова повече никой не ви вярва ! Ама щом управляващите ви плащат -продължавайте да ставате за смях .
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че са впрегнати маса народ да обясняват колко битово било убийството, е видно.Само не ми е ясно, с какво това ще промени факта, че България е бъкана с корупция и че разни шано фирми продължават да получават обществени поръчки?И че ако в Брюксел ни врътнат кранчето (щото този скандал няма как да не ги накара да реагират), цялата ни олигархия оттича в канала?
43
0
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Адвоката на мафията!
42
0
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Какъв човек... - ами нещо подобно на Марин Марковски...
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дотам я докарахме, ако искаме да разберем какво става в България, да следим чужди медии. Даже и Свободна Европа пак ще има.