Убийството на Виктория: Какъв човек би извършил това зверство?

Адв. Марковски – начинът на престъплението е демонстративен
9 окт 2018 07:00, Петя Славова
137

Какъв човек би извършил подобно зверство? Този въпрос вероятно си задават много хора, научавайки за жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, която оставя без майка 7-годишната й дъщеря.

Още по темата


Адвокат Марин Марковски смята, че това е човек, който е с два крака, но е много въпросително дали е човешко същество, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите му начинът на изнасилването и убийството е почти демонстративен.

Адвокат Марковски смята, че убиецът е мъж на възраст под 50 години, защото за подобно престъпление се изисква голяма физическа сила.

Адвокатът изключва възможността убийството да има връзка с журналистическата професия на жертвата, въпреки че последното предаване, водено от Виктория Маринова, е за корупционен скандал.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези които правят опит да заблуждават за убииството, че е случайно. Са също така корумпирани
39
1
 
21
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
В СNN пишат,че БГ е на 111 място от 180 по свобода на словото за журналисти и на последно в Европа! Но на оня с апартаментите хората изключват Gpgate да е причината ! Толкова ги е страх да се не разчуе за кражбите им, че са готови на всичко !!!! Ненаяли се дебели тумбаци !!!
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рафиниран *** и безскрупулен човек като Морковски е потресен......Тоя за пари е готов да извади Дявола от Ада. А около тоя случай пак почва масовата истерия с цел отклоняване на общ. енергия и нагнетяване на напрежение за политически цели. Спомнете си "България уби дете" от 2001г по времето на Костов. Сега става "България уби журналистка".Ако не е банално изнасилване и последвало убийство от маниак-да се търсят интересите на "Лук ойл".Тогава набързо ще обвинят някой клошар....
37
2
 
18
 
! Отговори
Ахаххаа преди 5 години
Адвокат Марин Марковски смята, че това е човек, който е с два крака, но със сигурност не е обвързан с държавни поръчки. По цял свят медиите смятат, че е убита заради разследването си, само тук сме категорични...
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До като няма убити колхозници / арендатори/ корупцията ще има.
35
2
 
26
 
! Отговори
УБИЕЦЪТ Е НА СИГУРНО преди 5 години
ХОРА,ЦЯЛ ЗАПАД ПИШЕ ЗА ТОВА УБИЙСТВО !ПРИЕМА СЕ КАТО ПОЛИТИЧЕСКО, СВЪРЗАНО С ЕВРОПАРИ !ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ ИЛИ УБИЙЦИТЕ (МОЖЕ ДА СА БИЛИ ДВАМА) НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ОТКРИТИ ! ТЕ ВЕЧЕ СА СИГУРНО МЯСТО ! УСИГОРЕНО ОТ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ, ХОРА КОИТО УСВОЯВАТ МИЛИОНИ ЕВРО !!!ДЕСЕТКИ, МОЖЕ БИ И СТОТИЦИ !!!ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО, МНОГО, ПАРИ ! РАЗБИРАТЕ ЛИ ???ЩЕ ПЛАТЯТ НА НЯКОГО ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ЗА УБИЕЦА, СЪЩО КАКТО В НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН МАФИОТСКИ РОМАН !ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ Е НА СИГУРНО МЯСТО !!!
34
2
 
5
 
! Отговори
от сиднеиАавстралия преди 5 години
Kлошове, според вас аз шизoфpeник ли съм или ***
33
2
 
3
 
! Отговори
До синди преди 5 години
Потапяй в кафявото (***) бе ockoтял aм6peaж
32
1
 
3
 
! Отговори
до 58 преди 5 години
Кафявото което папкаш на вечеря ли бе Скоти? Елтън Джон ще ти остави ДНК мат'рял за десерт
31
4
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Friziorka kasierka jeni se za podhodqsht muj i hop
30
1
 
20
 
! Отговори
мак преди 5 години
Свързано е с работата й според мен, все повече се убеждавам, щом така упорито ни внушават обратното. Може да е направила едно единствено разследващо предаване, но щяха да последват нови, затова са я убили.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа виновни няма камо ли заподозрян.
28
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Например - политик, защитаващ интересите си...Сега вместо да се чудят и маят за някъв откачалник със "силно изразен полов нагон", трябва публично да покажат резултатите от разследванията на Вики (Бог да я прости)!!!Да се види чий интереси е засегнала, какви са доказателствата, какво прави прокуратурата???
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако са искали да я убиват щяха да я гръмнатЗа да изглежда съвсем като поръчково, нали?
26
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теориите на конспирацията са в главите на голяма част от пишещите тук.Ако са искали да я убиват щяха да я гръмнат.В случая става въпрос за изнасилване и убийство,за да не го издаде.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв ,каквито ти защитаваш в съда!
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите по света също осъдиха този гнусен и позорен акт.... Цял свят вече знае, че у нас няма закони, няма институции, само умишлено и целенасочено изтребване на народа и всички, които разобличават мафията.....
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колхозниците в северна България се настаниха в имотите на хората с убииства и побой.
22
1
 
37
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Навсякъде по света пишат за случая и навсякъде казват, че журналистката е имала последен репортаж за кражбата на еврофондове.В България новината се отразява обективно само от броени и малки сайтове.Останалите включително и този сайт пишат ограничено и дори в малкото, което пишат се опитват да ни внушат че става дума за битово убийство.Вие сте СРАМ за свободната журналистика.
21
0
 
10
 
! Отговори
Отис преди 5 години
Усещам, че вече имаш бъдещ клиент.