Топкриминалисти завардиха Русе! Трети ден търсят убиеца на Виктория

Там са вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров
Обновена: 8 окт 2018 13:48 | 8 окт 2018 13:45,
95

Топ криминалисти от София работят по разкриване на жестокото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова. Все още няма задържан за престъплението.

Към момента се проверява целия криминален контингент, за който има сведения, че е склонен да извършва подобен тип престъпления.

Продължава и работата по установяване на лица, които биха могли да се явят като свидетели в хода на разследването.

Още по темата

Към момента се проверява видеонаблюдението в целия град. Разследващите работят по всички версии. Една от тях е, че телевизионната водеща Виктория Маринова е била убита заради пилотния епизод на предаването "Детектор", в което журналистката говори за корупция и злоупотреба с евросредства.

Към този момент криминалистите не изключват напълно вероятността жестокото престъпление да е извършено заради работата на Маринова, но на по-късен етап е възможно тази версия да отпадне, заявяват разследващите.

Припомняме, че тялото на 30-годишната Виктория Маринова беше намерено в събота , а мястото, където журналистката е била пребита, изнасилена и задушена, се ползва основно за бягане и разходки. Досега там не са извършвани подобни жестоки престъпления.

На цялата зона се правят огледи, а предстои да бъдат поставени и камери за видеонаблюдение навсякъде.

Полицията и местните власти призовават хората, които имат информация, да помогнат за изясняване на случая в хода на разследването.

Довечера от 18:30 ч. ще има бдение за Виктория на площад "Света Неделя“ в София и пред Паметника на свободата в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
9
 
! Отговори
До 91 преди 5 години
Не, открит е. Имаше интервю с него преди 10 г. Беше станал един кротък, възрастен човек, живеещ на село. Вече може и да не е жив. По времето на соца, като студентка във ВИАС, отивайки на плуване на Академик, отивайки по алея Яворов към спирка на Цариградско шосе, в гръб ме нападна някакъв ненормалник, в 7.15 ч. сутринта. Изскочи от гората покрай шосето, нападна ме в гръб, хвана ме за врата задушавайки ме и започна да ме влачи към храстите. Не видях кой е. Изведнъж ме пусна и хукна да бяга..
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ненормалници е имало и преди.През 70-те години на миналият век е имало сериен убиец и изнасилвач Жоро Павето.И в крайна сметка май не е бил открит никога!
83
2
 
11
 
! Отговори
Разни твърдения преди 5 години
В едни сайтове пише едно, в други друго.В един сайт пише, че щяла да разследва катастрофата при Своге, в друг - че трябвало да пътува за Хитрино с ТВ екип, в трети - любовен триъгълник, ревност и т.н.В крайна сметка всички, както и колегите й твърдят, че тя не е била разследващ журналист и никога не се е занимавала с това.Тя е била само административен директор и водеща на предаване.Вървят всякакви фалшиви слухове и догадки и изкривяват истината, която още не е установена.
82
1
 
8
 
! Отговори
До 89 преди 5 години
Да, казваме - убиеца е другарката Корнела - Лъжата. Споко, ще я разкрият...
81
10
 
3
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ - Народ който не може да кажа - Убиеца е Бойко Борисоф, - значи се е примирил с геноцида.
80
11
 
7
 
! Отговори
ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ преди 5 години
Допуснахме начело на държавата да застане мутра , а шеф на МВР да е охранител на друга мутра. Това го няма и в ЛАТИНСКА АМЕРИКА.
79
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До колкото разбрах по близко до намереният труп е месокомбината.Предлагам на МВР.Мето да потърси и там.
78
10
 
9
 
! Отговори
Жалки сте... преди 5 години
....ченгета !Жалки,смешни,а за глупави няма да говоря.Те по това ви избират.И сега?Захлебваме раята с глупости барем повече се хванат.Луди,избягали от лудницата....Според мен вкарайте в сценария и малко извънземни ;)Жената е убита защото поредния доказан престъпник от община Русе е щял да лъсне.Убита е демонстративно за назидание на останалите журналисти,а ченгетата са в играта на 110%Да живее боко-диктатора и неговата диктатура.
77
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топкретенисти завардиха Русе чакат нападателя да му втръсне от скука и сам да им се предаде и да си изхарчи парите и да му се прияде.
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 82 е не им се сърди де и те душа носят трябва да ядат другарите Тръмп и Путин ги наблюдават и ако не пуснат фалшивите новини няма пари.
75
3
 
12
 
! Отговори
Комунетата пак лъжат преди 5 години
Тук червените тролчета пак се пребиват да лъжат и да пускат фалшиви новини, като разследването едва е започнало. Ама така правят тези, които нищо не правят и не работят. БКП им плаща, а пък те плачат на рамото на държавата. Много жалки тв.ари!!!
74
0
 
8
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Ако е убийство от страст(на каквото залагат разследващите) убиеца ще бъде заловен много бързо. Но ако убиеца го е направил за кеф и няма никакъв повод и връзка с нея,никога няма да го хванат! Най -трудно за разкриване е убийство без повод и връзка с човека,точно за това и има психопати със по 20 жертви убити-защото нямат никаква пряка връзка!
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ще търсят 333дни после ще намерят някой *** на когото да лепнат обвинение и обществото ще е доволно .Досега да сте видели един осъден народен представител , е няма и да видите ,защото дали ще са едни или други на власт всичко в страната е у тях докато не се вдигне Народът да измете тия ***
72
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търси се подходящият психар от близката лудница,ще го познаят по сметките в Швейцария,натъпкани до горе с крадени милиони от Еврофондовете.Няма начин да не го хванат,разбира се че не жив.
71
7
 
10
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Поръчково убийство за предупреждение към останалите,а в кюпа както винаги са и ченгетата.Крадеца пищи:дръжте крадеца.Познавам района където е убита жената и немога да си представя как точно се осъществява убийство точно там без да ,,те"види никой.Завличане,борба,изнасилване и накрая убийство.Тези неща за 5мин.няма как да станат и въпреки това никой нищо не е видял.За мен жената е убита на друго място и е подхвърлена посред обяд там.
70
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво като са завардили русе , като не знаят кого търсят,показване на действие с надеждата сам да се издаде,едва ли ще стане но нейсе,нека пробват
69
5
 
5
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 5 години
До Бай Иван> Района там е много опасен на времето имаше нелегално рибарско (браконерско) селище.До линията е пълно с къщи на жилфонд населени с едни по-*** "Българи".Връзва се. Нали търсят "психар с увеличен полов нагон" според психопрофила на предполагаемия извършител. Пък като си и спомня за случая за изнасиленото и убито с брадва момиче в Търново (Вероника Здравкова) който беше преди три години ...
68
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тролетариата е много долен. Само глупости.Затова хората гласуват за ГЕРБ.
67
0
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Района там е много опасен на времето имаше нелегално рибарско (браконерско) селище.До линията е пълно с къщи на жилфонд населени с едни по-*** "Българи".Направо ми се струва невероятно, че тя е отишла там доброволно.И ако е видяла или чула нещо и е решила да провери "сигнал" .. после е ясно от трети ден е в новините.
66
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След дъжд качулка дето му викат .Депутатите ги пазят от кого от народа ,а разследващите журналисти ги ликвидират -иначе полицията е оборудвана за сметка на народа със скъпи модерни и нови коли за чия сметка на народа ,а като ги потърсиш ти казват че твоя проблем е маловажен.Ами тоя народ докога ще дреме ,надявам все пак да дреме ,за да се събуди в един момент -да не е тотално заспал тоя народ