Бившият мъж на Виктория: Не търсете мъст, време е за промяна!

Северин е изверг, но съдиите знаят какво да правят, убеден е той
13 окт 2018 11:08, Анисия Иванова
279
Бившият мъж на Виктория: Не търсете мъст, време е за промяна!
Снимка: bTV

Искам този народ да се промени, този народ да спре да мисли за наказания, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка. Това каза в ефира на bTV Свилен Максимов, бивш съпруг на зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова и баща на детето й.

"Предпочитам да мисля за бъдещето, както трябва да направя, за да продължим това, което Виктория започна. За мен това е най-важното в момента", призна той. По думите му журналистката бързо е показала в кариерата си, че се интересува от социалните теми и от проблемите на хората в затруднено положение, особено на децата.

Още по темата

"Детектор", предаването, от което Виктория Маринова води само едно издание, пък е било създадено с цел да се даде гласност на важните теми, за които не се говори достатъчно.

"Това е несправедливост, която няма как да бъде поправена, ако всички хора не научат това нещо – и не само да стоят пред телевизора и да гледат, но и да направят нещо по въпроса", подчерта Свилен Максимов.

В тази връзка той призова да не търсим мъст: "Мотористите са хора с изключително свободен дух, със санкции няма да ги уплашите. Те по душа са добри хора и ако им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат само до напрежение, до допълнително насилие, аз съм сигурен, че тези хора ще разберат".

Според Свилен вариантите в момента пред нашето общество са два: "Да продължим да мрънкаме, да искаме наказание, да правим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме как да навредим или да погледнем нещата от един друг ъгъл – че моментът за промяна е дошъл. Не е важно какво ти се случва, важно е как ти го приемаш, как реагираш на това. В този смисъл аз бих искал да направя каквото зависи от мен, за да тръгнат нещата и да се оправят".

Той призна, че не иска да мисли за арестувания за убийството Северин Красимиров. Не вижда как извиненията на близките му ще върнат Виктория, но и не вижда кое наказание ще има такъв ефект: "Той е някакъв изверг, аз в момента го мразя страшно много, но от друга страна дори и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория".

"Съдиите, ако са морални хора, нямат нужда от моите указания, те знаят какво да правят", допълни бившият съпруг на убитата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
25
 
! Отговори
ЕВРОИДИОТИ преди 5 години
Поведението на този човек издава само едно... Страх !
106
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Максимов, ще излъчи те ли второто предаване на бившата си съпруга, посветено на катастрофата в Хитрино, зад която отново прозира името Валентин Златев?? И въобще не се съгласявам с вас - ромските махали трябва да бъдат сринати, а властта иззета с кръв. Справка - българската история.
105
1
 
11
 
! Отговори
ФЕН преди 5 години
Гледай ти как един ром ще направи много повече отколкото кака *** Нинова за България! Как един ром настрои целия демократичен свят срещу бездействието на крадливата шайка от политици!Предлагам тоя тром да е в една килия с другия ром приватизирал цяла България за жълти стотинки,пък тогава да видим кой на кого ще счупи носа!
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак убийството на престъпник е гаранция, че повече така няма да прави! Другото не работи. Всички го виждаме.
103
3
 
19
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Помислете малко.Ако се разведете с жена си преди месец и тя вземе голям процент от бизнеса ви /в случая най-печелившият кабелен оператор с телевизия в региона/ няма ли да я поръчате? :)
102
1
 
15
 
! Отговори
Ама репортерите друг преди 5 години
РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦА искат да се намерят и другите участвали в това зверско престъпление! Днес има призив ,,Репортери без граница" към българското правителство да разкрие до край истината,защото има съмнение за прикриване на част от истината или хора свързани с убийството!
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 107 Аз не говоря за смъртни присъди при бай Тошо, бе момък. Говоря ти за безследно изчезнали престъпници, които без съд и присъда отиваха за вечеря на беленските прасета на острова.
100
13
 
6
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Наказания трябва да има ,но само за виновните тоест за извършителите на престъплението , а не да се правят опити вината да се прехвърля на цели етнически групи или на роднините на престъпниците ,които нямат нищо общо с извършеното престъпление Изключение правят случаите когато роднини или близки умишлено прикриват престъпника ! Българите са големи ербапи да мразят и да искат наказание за цели етнически групи ! Това при българите е деградация в манталитета за която са виновни мама и тати !
99
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера защо толкова се рекламира бившия и мъж ... тя си има приятел/любовник къде е той?
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катя, значи те и като са били заедно не са се обичали твоите родители. Аз имам разведени родители и майка ми като заболя, баща ми й даде пари за лечението. Аз нямах възможност, както и брат ми. И й ги даде и й каза: Не искам да ми ги връщаш!И се обърна в коридора на болницата баща ми и си тръгна.
97
1
 
16
 
! Отговори
Това на снимката преди 5 години
Това на снимката не е мъж ,а мекотело! Тя затова красавицата Виктория му е била шута,защото е искала мъж !Ти бе кратуно убили и изнассилили жена ти,наи милото ти,а искаш да посрещнем рома с хляб и сол?Гъссс,жалко че ни си бил ти на нейно място,нямаше изобщо да ни липсваш!
96
3
 
9
 
! Отговори
Катя преди 5 години
Само не разбирам, защо този се прави, че му пука. Мойте родители са разведени и ако майка ми умре баща ми сигурно ще вдигне купон. Както и ако баща ми умре, майка ми ще вдигне купон.
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 101 В Белене кои били? С по-лек режим?И за пръв път чуваш за прасетата в Белене и тяхната вечеря?Муахахахахахахааххахахаахахххахахахахахахахаххахаххахахахааа
94
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКви 20 години затвор за тоя, бе братче? При бай Тошо нямаше да влезе в затвора, а просто щеше да е вечеря за прасетата в Белене в деня в който са го уловили от Народна Милиция. Кой са дали на прасетата в Белене? Има ли поне един? В Белене бяха престъпниците с по лек режим - спекуланти, черноборсаджии, корумпирани чиновници, такива които днес управляват държавата. Хора давани на прасетата има само в болните фантазии на соросовите грантаджии.
93
2
 
13
 
! Отговори
а бе,човек преди 5 години
До Бай ТошоКогато амер.посланик Рубин предложи на Кратуня помощ и съдействие от САЩ за разследването,защо нашия отказа!?Онзи тръгна да го спасява,ама нашия е до ушите в л/а/й/н/а,и си изпочупи краката да бяга!Пък после медиите,бесепето,посланиците и още кой ли не очерняли България,така ли!?България никой не я очерня,хората просто виждат тоталната мръсотия в една нещастна страна!!!
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
96 Ми не е нормален тоя, затова и го е напуснала.
91
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 85 Кви 20 години затвор за тоя, бе братче? При бай Тошо нямаше да влезе в затвора, а просто щеше да е вечеря за прасетата в Белене в деня в който са го уловили от Народна Милиция.
90
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се оплаквайте от кражбите и убийствата и всичко ще се оправи !!!! Този нормален ли е !!!
89
20
 
6
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Доста смирено и интелигентно изказване, нетипично за поне 80 % от нас българите ...
88
0
 
12
 
! Отговори
До До да преди 5 години
да, разбрахме ти сексуалната ориентация достатъчно