Майки пак на протест, отново за оставката на Симеонов

Вицепремиерът ги обидил в опита си да обясни думите си
Обновена: 23 окт 2018 19:04 | 23 окт 2018 18:58, Веселина Йорданова
87
Майки пак на протест, отново за оставката на Симеонов
Снимка: БТА

Втори ден майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред Министерския съвет с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Още по темата
Протестиращите скандират "Оставка", носят плакати "Симонов - срам", "За душата с увреждания няма протези и рехабилитация", както и плакати с образа на вицепремиера, преобразен като Хитлер. Те носят и черни знамена.

Майките днес са обидени от ново изказване на вцепремиера Валери Симеонов. По думите им в опита си да разясни какво е имал предвид, когато е казал, че децата им са "уж болни", той е използвал отново обидни думи като "деформирани, изкривени", което смятат за недопустимо за речник на човек на такъв отговорен пост.

Според протестиращите граждани подобно препотвърждаване на циничните и обидни думи показва недопустима арогантност.

Човек, който е извън протеста, се опита да блокира движението на булевард "Дондуков". Майките категорично заявиха, че това не е тяхна инициатива и призоваха тези, които ги подкрепят, да не блокират булеварда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз НЕ съм гласувал за ГЕРБ и ОП, НО НАПЪЛНО ГИ ПОДКРЕПЯМ! Тези, които искат оставката на ГЕРБ и най- вече на Бойко Борисов, такива с аНЕБЛАГОДАРНИ НЕЩАСТНИЦИ! Г-Н БОЙКО БОРИСОВ НЕ БИВА ДА СДАВА ВЛАСТТА! КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА НЕ ПРАВИ БЕЗСМИСЛЕНИ МИТИНГИ!
47
3
 
3
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
До 49. И защо?
46
12
 
15
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Е, наистина прекалиха. Няма да се учудя, ако от утре Сименов спре да говори изобщо, да му искат оставката, че мълчи.
45
6
 
16
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
СТИГА. Не сте само вие.
44
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нейчо Неев: "...Егати и държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер..."Егати и държавата, след като Симеонов ѝ е вицепремиер, Каракачанов ѝ е министър на отбраната, а Бай Хонзи ѝ е премиер!
43
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дръж КОКАЛА Вальо.Шкембе войвода е с тебе
42
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли ино вапросче КОЙ ВЕ РАНИ???Доколкото знам за най онеправданите и инвалидизирани деца месечната помощ е над 900лв.+вече обещаните 200лв,социална помощ.плюс доколкото разбрах още доста неща които се плащат от държавата.ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНИ НАЛИ!!Тоя който ви плаща по още толкова ли ви дава или поне колкото правителството,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,ДВАЙСЕТ ПА.ТКИ да се правите на защитнички на всички инвалидизирани хора НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ???Защо се подигравате на СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА??
41
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв.
40
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой НЕ е виновен , че тези кресливи жени са родили болни деца.А и те наистина прекалиха. Нито те, нито техните деца са единствените в тази държава и страна!
39
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОКАЛ НЕ СЕ ИЗПУСКА, ТОЙ СЕ ВЗЕМА.Шаро, Избрани съчинения, т.8, стр. 345
37
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оскотял народ, политици-грубияни, неинтелигентни, нагли, когато са на власт. Общество, което не се грижи за слабите и болните, не може да очаква нищо добро. Борете се за нормален живот на всички българи, а не против майките-мъченици! И се молете никога да изпаднете в тяхното положение!
36
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде крепителите на суджученото LEGO, и кланящите се на свещенните крави от псевдопатриотичния алианс да видят какво са им обещавали и лъгали, за да прилапат кокала и да са патерица на БойКонструктора.Изборна програма на Обединени патриоти - 2017 година
35
11
 
18
 
! Отговори
:):) преди 5 години
не го харесвам Валерката но в случая е прав колкото и кофти да звучи
34
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми писна от тези грозни протести - черни знамена, скелети, някой ги убивал и т.н. Като искат да са полезни на децата си, да се хванат на работа. Така чрез данъците си действително ще им помагат. А децата да се предоставят на специализирани здравни /социални/ заведения, където за тях да се грижат подготвени специалисти. Ама е по-лесно само да викаш и нищо да не работиш.
33
16
 
20
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Писна ми от тези кресливи гарги. 10 - 20 платени кресли ни опъват нервите от доста време. за съжаление Симеонов е прав. кака Корни - г-жа "Света истина" се опитва да създава напрежение. както винаги няма да и се получи на Крушовишката дебелана дето мъжът и работи в Лук Ойл със заплата 100 000 лева. защо ли му плащат толкова руснаците? да не би да е свързано нещо със работата на Корнелата???
32
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбраха ли ,че оставки няма да има ,освен това застудя и на хората не им е до протести!
31
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Ти казваш: "Те не искат допълнително пари, а само тези дето по принцип им се полагат".Само ми обясни на мен данъкоплатеца, каква част от моите пари им се полагат.
30
6
 
21
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Искаха пари - дадоха им. Туй че не могат да ги разделят си е тяхна работа.Не било само пари, искали и уважение! Е него няма кой да го даде. То се заслужава.Като си изкарат болните деца да висят 10 часа на жълтите павета за да протестират майките, мислят ли че ще ги уважавам повече? - НЕ!
29
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не говорете без да знаете. 900 лева са нищо за тежките случаи на аутизъм. НИКОЙ, разбирате ли? - НИКОЙ не се хваща да гледа такова дете. А колко струват само лекарствата, за да се спрат пристъпите му на автоагресия?И какво да знаем? 900 за дете с аутизъм, а за бай Кольо дето си е отрязъл пръстите на банцига, след като е работил 30 години 100 лв.?? С какво това дете ще е по-полезно от бай Кольо?Аз Ви разбирам, че никак не Ви е лесно, но разликата е огромна и вие продължавате да мрънкате.

Спонсорирани публикации