HelpBook сигнал: Полицаи нарушават закона... в бус лентата

Читател със сигнал в платформата на Investor Media Group
Обновена: 13 дек 2018 18:04 | 13 дек 2018 18:00, Анисия Иванова
31
HelpBook сигнал: Полицаи нарушават закона... в бус лентата
Снимка: Helpbook.info

В платформата Helpbook.info получихме сигнал, придружен от снимка, за това как хората на реда нарушават закона.

"Страхотен" пример, запечатан на снимката, приложена към сигнала, господа полицаи! Вие, на които е служебно задължение и морален дълг да съблюдавате за спазването на законите и да налагате законност, арогантно газите закона в буквален и преносен смисъл, бидейки в BUS лентата, без право да бъдете там.

Чудя се дали господинът/господата в този полицейски автомобил са подали поне сигнал, че BUS лентата е пълна с нарушители, или са си затворили очите и за това, добавяйки към виновното си действие и виновно бездействие.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Щом имаш информация, сподели.
22
0
 
1
 
! Отговори
Emigrant преди 5 години
Ето тези прояви ме изкараха от България. Да има много свестни и съвестни полицаи, но когато видиш в София патрулка без сирена да прави ляв завой от най-дясна лента, и то на ГМ Димитров, на 1 пресечка от КАТ и ти става кофти на душата.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой каза, че полицейски автомобил не може да се движи в някаква измислена бус лента? Меките китки от спаси ме от селото ми ли?
20
0
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 19О ДА ПОЛИЦАИТЕ СА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНИ!!!МОМЧЕТО ДЕТО ЗАСНЕ СПЯЩИТЕ ПОЛИЦАИ ПОСЛЕ ГО СПУКАХА ОТ ПРОВЕРКИ ДЕБНЕХА ГО ПРЕД ВРАТАТА НА ВХОДА МУ!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До стаматСамо внимавай да не те разберат кой си, че ще те спукат от проверки. Пък и е практика да ти подхвърлят нещо, ако всичко ти е наред(пък ти после се жалвай и изяснявай, че това пакетче с бял прах сефте го виждаш...).
18
1
 
7
 
! Отговори
стамат преди 5 години
Започнах да събирам от видеорегистратора в колата клипчета с нарушения на полицаи, 3 дена подред пред мен правеха нарушения, като събера 10 ще направя компилация и ще ги изпратя на някоя телевизия :)
17
0
 
1
 
! Отговори
Da преди 5 години
Bravo na policaite. Davat polojitelen primer kak se pravi. Za kavo sa tezi markirovki i znaci ne miga da razbera. Dano da mahnat tqh i svetofarite. Pozdravleniq tova e na puk i na GERB i BSP. Dano i nqkoi drug peshohodec da blasnat te sa mnogo dosadni, kak ne gi e sram da se dvijat bez koli i daje ne zamarsqvat vazduha
16
4
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПРЕКАЛЯВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ !!!ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПОЛИЦАЙТЕ ОТ ТАКАВА ГЛУПОСТ!!!
15
2
 
4
 
! Отговори
Petrov преди 5 години
Там не е бус лента поне от 3г. За съжаление от цялата пътна мрежа е единственото място къде набързо и без мисъл намазаха правилния тип боя. Сивото заличаване се изтри отдавна, както и прекъснатата бяла линия ... Само жълтото не мърда. Сега на това място има жълта линия с прекъсната бяла върху нея. При отсъствието на знаци важи маркировката, само дето такава маркировка в правилника никъде не съществува ...
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше "на зор", нямаше да седи в бус лентата бусът, а щеше да опита да "разцепи" дясната и средната ленти.
13
0
 
2
 
! Отговори
Логично е преди 5 години
По местоположението на другите коли на снимката и светещите им стопове на 100% може да се съди дали полицейският бус е с включена специална сигнализация. Заключението е, че в момента на заснемане полицейският бус не се намира в специален режим на движение.
12
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До КЛНа бул."Малинов" около два - три месеца след като направиха "бус" лента видяха, че това е пълна глупост и я закриха с бяла маркираовка, но тя се изтри. По този булевард може да съществува такава лента само от и до бензиностация "Ш%Л" към и от Околовръстното.
11
0
 
6
 
! Отговори
ал куропаткин преди 5 години
това е бакшиш лента.........лента за бързи бакшиши
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно тази БУС лента на Малинов е напълно не адекватна.Булевард с 2 ленти го пребоядисаха на 3, на кръстовищата само средна продължава напред...
9
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До ЖоОпределено от снимката не личи дали е със звуков сигнал, а не се вижда и лампата, така че нарушение няма.
8
2
 
3
 
! Отговори
ал куропаткин преди 5 години
глупости.........гонят си бакшиша
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Читателя следващия път да вземе да снима и многото черни лимузини и джипове, управлявани или в които се возят "бизнесмени", които ежедневно нарушават правилата и законите.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а какъв автомобил трябва да се движи в бус лентата , смятам че това е точно бус и нарушение няма ,дори и да е без специален режим, не че не си позволяват различни своеволия но точно тук според мен вие сте на грешната позиция
5
3
 
18
 
! Отговори
Жо преди 5 години
МПС със специален режим на движение подават едновременно светлинен и звуков сигнал (чл.91 ал 1и 2 от ЗДвП)Специалният режим на движение се ползва само при необходимост.Чл. 92 ал. 3- Водачът на МПС със специален лрежим на движение може да не се съобразява с организацията на движението.ЗНАЧИ, ако не е включил буркана и сирената, полицейския бус е в нарушение.
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно тези могат да си карат където си поискат стига да им се налага---ще кажете да си пуснат светлините и звука ---да ама те могат да се движат нарочно тихо --това никога няма да го разберете и да ви отговорят все тая... като искате привилегии марш в полицията ! Демокрация е една фраза в 90% без съдържание---или съдържание което всеки го тълкува как си иска..Занаете ли кога народа със снимки ще управлява полицията аааааа ????

Спонсорирани публикации