Николай Урумов: Новото поколение се връща, има бъдеще

Вярата и любовта са двигателят, коментира актьорът в Денят ON AIR
Обновена: 25 дек 2018 10:16 | 25 дек 2018 09:45,
133

Вярата е движеща, лошо е ако си се обезверил и си изтъкан от съмнение и подозрение. Вярата, надеждата и любовта са двигателят на човешкия живот. Това каза Николай Урумов в навечерието на Рождество Христово в студиото на "Денят ON AIR".

Според него демокрацията е взела на българите т. нар. "сляпа вяра" и е останала реалната вяра.

"Имахме през тези 30 години моменти на сляпа вяра, сляпо вярвахме в много пастири и месии. Всеки един шамар, който сме получавали, ни е давал урок. От една страна сме много мнителни, от друга сме непоправимо вярващи наивници и вярваме на всичко. Изтъкани сме от това противоречие. Именно заради това сме странни, различни и интересни", каза актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Тези, които са заминали извън България, не са загубили своята идентичност. Те са българи, те искат да бъдат българи, те търсят България. Има едно ново поколение, което се завръща. Аз познавам такива деца, познавам и други, които са съученици и колеги на дъщеря ми, които не искат да заминават навън. Има нещо много различно и много интересно, има бъдеще за България", допълни актьорът.

Той смята, че всички българи в чужбина сънуват България и винаги в сърцата им има една нишка, която ги дърпа към родината.

"Сигурен съм, че ще става все по-хубаво и по-хубаво у нас", завърши Урумов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Анонимен4000 лева? Ти си гербер!
60
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емигрантите поглъщат жадно всяка негативна новина за България,щото много добре знаят,че са се прецакали като са емигрирали.И искат сами себе си да убедят,че животът в България е лош.Ами не е лош и все повече се подобрява.Особено за образованите и квалифицирани хора.Остава ви само да злобеете по форумите.На никой не сте притрябвали,стойте си там ,където сте.Аз и жената общо вземаме 4500 лева.Плащаме ипотека 500 лева и с останалите 4000 лв живеем много добре.
59
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако в България си млад, умен, образован, но нямаш връзки /шуробаджанашки/, добра работа никога няма да си намериш. И затова напускат България. Повечето завинаги.
58
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Връщат се, разочароват се и пак бягат,че и по-надалече.Урумов като ги каканижеш тия глупости вярваш ли си ?Ти чувстваш ли се добре в ***?
57
10
 
35
 
! Отговори
До Богомил преди 5 години
И защо да милеят за България , която не познават? България прокудила родителите им далече, далече?! България, страната в която хората позволиха да бъдат ограбени от шайка престъпници, роби със 900 годишен стаж?! Страната на лицемерните патриоти, които за 30 години веднъж не се вдигнаха да отстоят правата си! Не , няма да се върнат!
56
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде да се върнат,къде?!?В опустошената територия,която става все по добре и по добре.Но то затова тук никога не е имало интелигенция,защото точно тя е била винаги избивана до крак,за да може да тържествува един и същи режим 100г
55
10
 
28
 
! Отговори
въй преди 5 години
Този говори като отнесен гербер.
54
27
 
16
 
! Отговори
Богомил преди 5 години
До АполитиченАнонимнико, затова, че сънът и внуците ти не говорят български си виновен единствено само ти! Какъв българин си възпитал? Така ли милеят за България, като се отказват от езика си? От себе си се оплакваш, объркано ***!
53
13
 
27
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Вярно е Орумов, че "вярата и любовта са двигателят". Но за да работи всеки двигател е нужен петрол. А кранчето е в ръцете на бандюги и трафиканти. Там е заровено кучето, Урумов, "мъдри" артисте. Сигурно си рецетирал на сцената великите думи на Хамлет, принц датски: "Да бъдеш или да не бъдеш"!... Радва ме, че огромната част от коментиралите тук носят глава върху раменете си. Не манерка, тиква или кратуна.
52
11
 
38
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Урумов, Урумов, или си глу.пав, или си из.ку.ку.ригал. Завръщат се само неуспелите или пенсионираните на запад, ама с ниски пенсии. Престанете да заблуждавате хората с вашите визии, мечти и видения. Не знаех, че има артист с името Урумов. Аз не сънувам България. Сънувам прекрасните места, които посртих през последните 3 десетилетия. Управниците и наивници като теб закопаха Родината.
51
11
 
31
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Новото поколение ще се върне, когато старите Боко и Цоко заминат завинаги - я към Америка, я към затвора
50
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хехехехе,а,бе Урумов излез от виртуалната реалност,отвори очи и виж унилите физиономии на хората по улиците,в магазините,в градския транспорт...Попитай се защо изчезнаха усмивките от лицата на тези хора. Виж ги крачат като зомбита около теб,мрачни,замислени,отчуждени,без вяра и надежда,загрижени за утрешния ден.А утрешния ден по-хубав ли ще е от днешния, Урумов?Продаваш ли надежда?Дори политиците си пращат децата да учат и работят в чужбина,Урумов.Безизходицата е навсякъде подтиска,задушава.
49
11
 
24
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Хахахахаха, герберски оптимизъм, в иначе липсващото Бъдеще на Българската народност. Поколенията, които ще се върнат в България, ще са непоправимо увредени от евроатлантизъм и от особеностите на страните, в които са живяли. Родените там деца, "дишат" чуждият национален дух, който започва да ритмира гена,в посока различна от Българската. Още повече, някои от децата са с чужди имена Ханс, Джумбуреле и т.н. и т.н.Това, което ще се върне ще бъде нещо от типа на еничарите.
48
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко живо се връща, край вече не се издържа, напълни се навсякъде с хора, фирмите вече не знаят какво да ги правят толкова много хора...И като се събудиш и пак попадаш на реалността, хората направо бягат от тук бягат, бягат.А защо бягат?Нека някои да си отговори на този въпрос за да разбере причините.Приличаме на РФ за жалост, където ако не си човек на върхушката от КГБ там с офицера Путин и си за никъде.Вижте там синовете на всички от администрацията са на длъжности пак в администрацията
47
6
 
13
 
! Отговори
Цецо Борисов преди 5 години
До АнонименЧервените мафиоти са майор о.р. , завършил Висшата милиционерска школа в Симеоново, членът на БКП Бойко Б. и сержантът от Държавна сигурност, след завършване на ВИФ - офицерът от МВР, лицето с шестте апартаменти Цв.Цв.,нали!
46
10
 
35
 
! Отговори
Аполитичен преди 5 години
Тези над 2 млн. млади българи няма да се върнат. Съдя по сина си, който се ожени за българка, имат две деца, но те не говорят помежду си на български, а на English. Не се интересуват от политика, но милеят за България, интересуват се от обстановката в нея и съм сигурен , че никога няма да гласуват за ГЕРБ заради необразованите и дебелашки държащи се ББ и ЦвЦв. Ако има партия на младите хора, биха дали гласовете си за нея. Само че БиБи-Цвъки знаят това и ПРЕЗ ТЯХНО ВРЕМЕ ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ЙОК!
45
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фабриката за илюзии на политиците работи.Живеем в паралелна реалност.IT сектор, дигитализация..Връщат се българите,ама друг път.
44
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато парите са в каскетите и няма правосъдие за червените мафиоти,България ще се обезлюдява от млади хора! Уважавам Урумов,но тия негови пророчества не се вписват в действителността.И все пак честита Коледа на честните хора.
43
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Богат народ-пълни театри.Беден народ-полупразни зали.Притеснени артисти и певци.Ясна работа.
42
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Урумов, Урумов де да беше така...Връщат се на почивка,да видят родители, приятели и пак беж по света.Докато няма доходи за покриването на елементарните ежедневни нужди трябва да си мазохист за да се върнеш при тия условия.С тия заплати от 600 лева кажи ми как човек да отдели пари за билет за театър,след като трябва да плати данъците,ток,вода,телефон,интернет,телевизия,да си приготви детето за у-ще,билет за транспорт,за доктор,за зъболекар,дрехи?Всичко опира до възможностите.