Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да има законова възможност за отнемане на българското гражданство! Нямаме нужда от такива екземпляри!
18
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте за Джамбазки, като отмятате и преференция, щото ако гласувате за Сидеров гласувате за Путин и нищо няма да направите за България.
17
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
паспортите кой ще им прибере ??
16
53
 
28
 
! Отговори
Бивша българка преди 5 години
Че то и аз от сърце и душа мразя българите. 99% са подли, злобни и тарикати за по пет лева. Моите деца български няма да говорят и изобщо няма да се чувстват българи по никакъв начин. Нито една българска приказка, никаква народна музика, няма да знаят и химна. С простотията си българите загубиха етнически българи като мен примерно. Мен ме е срам, че съм българка. Точно както някои от свестните роми ги е срам, че са роми по произход и всякакси го крият
15
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев защо мълчи и не вземе мерки?Да констатира омразна реч, да призове за мир, разбирателство и любов!Да наложи Вето, което ще падне в последствие!***, не затова те избрахме, не за да мачка баща ти с Мерцедеса с 400 коня инвалиди с триколки, докато синът ти бие връстници в дискотеки, а деса - странджанската любовница кара в насрещното, за да си купи секси килоти, бяга от патрули на кат по бул България, излага се по дипломатически срещи!РАДЕВ, ТИ СИ СРАМ, ПОДАЙ СВОЯТА ОСТАВКА!
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До оЧуден небългаринЩо си го причиняваш тогава да влизаш в български форуми?Мазохист ли си?Чувствата са взаимни междувпрочем роме.
13
65
 
8
 
! Отговори
Еничар преди 5 години
Имаме да връщаме един "възродителен процес" на българите, с 18% годишна лихва! Чакаме с нетърпение деня, когато ще се отплатим!
12
4
 
56
 
! Отговори
-10 преди 5 години
Къде е държавата - купува си апартаменти и пази ***!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До долнияТи защо още не си си сменил името? Каква е това тъпо име?
10
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и един друг църнак така се беше изцепил,ама много бързо взе да се извинява после,що ли?
9
6
 
57
 
! Отговори
ПАДИШАХА БОЙКО преди 5 години
АЗ казах, АЗ наредих, АЗ дадох. А кога ще дадеш малко справедливост и спокойствие на хората по селата бе ТИКВО самовлюбена. Бойковите съдии вчера пуснаха братята побойници от Воеводино със забележка да не правят друг път така
8
49
 
12
 
! Отговори
Трезвомислещ пияндур преди 5 години
Да видим докага малцинствата в българия ще търпят репресиите и дискриманацията от страна на българите. То търпение търпение, ама и то си има край де!
7
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези им плащат да се правят на улави пред камерата.
6
5
 
83
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Реч на омразата срещу българи според новите ценности е свобода на словото, а обратное е реч на омразата и краен национализъм!
5
7
 
66
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Много добро отклоняване на вниманието от далаверата с имоти. Сега очаквам шкембе войвода и ангел Жамбазки да протестират и да искат възмездие. Те яхват всяка тема от която могат да излъжат с малко популизъм. Динко правилно раздава шамари иначе, ако можеше да има 100 като него можеше и едни милионери с имоти да ядат бой
4
37
 
12
 
! Отговори
марги преди 5 години
Да им честитим международния ден на ромите, и да не отговаряме на техните простотии, защото и ние ще паднем на нивото им!
3
24
 
4
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
Йихихихихихихихи
2
72
 
7
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Днес, 8 април е международен ден на ромите. Честит празник братя Роми!
1
69
 
26
 
! Отговори
оЧуден небългарин преди 5 години
То кой ли не мрази българите???