Свързаха любопитни имена с расисткия скандал на мача с Англия

"Ройтерс" пусна снимки на български фенове, облечени в черни дрехи и с маски
16 окт 2019 18:00, Екип на Bulgaria On Air
92

Кои са феновете, уловени от фотографите и телевизионните камери с вдигнати във фашистки поздрав ръце на мача с Англия? Това трябва да установи полицията, която започна арести на част от заподозрените, издавали маймунски звуци на стадион "Васил Левски".

Още по темата
От полицията за момента са установили 15 ултраси, като за 9 от тях има данни за участие  в расистката проява. Част от тях са с криминални регистрации. В Първо районно управление в София са задържани шестима, други трима все още се издирват.

Разпитите продължиха през целия ден. Излизащите от полицията обаче отказаха коментар.

В същото време агенция "Ройтерс" разпространи снимки на български фенове от стадиона, облечени в черни дрехи, с маски и качулки. А много световни издания ги препечатаха на първите си страници. На тях се виждат и популярни лица. Сред тях е ММА боецът Георги Валентинов, известен и като бивш приятел на плеймейтката Златка Райкова, съобщава в свой репортаж телевизия Bulgaria ON AIR.

Непосредствено до Валентинов е Теодор Грудов, с прякор Теди-Хитлера, близък с "Мис Силикон 2018" - Ана-Мария Чернева. Неотдавна, в телевизионно интервю за обществената телевизия, Грудов показа татуировките си с нацистки символи. На фотографията се разпознава и Любомир Делев, който сам се представя като ултрас и кикбоксьор.

Ако съучастието на феновете в хулиганските прояви бъде доказано, Законът за футболното хулиганство предвижда отнемане на правото за посещение на спортни събития у нас и в чужбина до 2 години и глоба до 2000лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да закрием националния и ще се реши проблема. Така няма да се играят в бг чуждестранни мачове.
40
0
 
16
 
! Отговори
смях преди 4 години
ако има нещо положително от цялата тая тъпотия, е че много не се говори за срамното 6-0. Перуката си заминава и ся най-накрая към тия разбойници, ще започне да се действа по твърдо. Не за поздравите и маймунските викове, а за наркотиците и побоищата.
39
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хвани едните, удари другите. Български футбол и нормални зрители по стадионите е ясно, че скоро няма да видим, но лично аз на английски отбор повече мач няма да гледам!
38
1
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ И ПОКАЗВАНЕ НА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ!!!ВЕЛИКИТЕ ПРЕГРЕШЕНИЯ НА ПУБЛИКАТА!
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До смяхЛевски ако беше жив щеше да иска да закрие отбора.
36
3
 
24
 
! Отговори
Уточнение за Ройтерс преди 4 години
Извинете, но нашите утраси все пак не са причинили кончина на 39 човека както направиха поданиците на кралицата през 1985 година на стадион Хейзел.
35
2
 
4
 
! Отговори
БАНко ви се подиграв преди 4 години
Благодаря на Боби Михайлов за арестувани ултраси !
34
4
 
9
 
! Отговори
смях преди 4 години
жалките лефскарчета нацистчета.
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37Има такива. Като малък съм играл с такъв но не са много.
32
16
 
12
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 35Не само те, а и всички българи трябва да излезем на протест срещу нацистките расистки изстъпления!
31
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34В нашата държава расизма е на най-високо ниво от целия ЕС.
30
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите с афроамерикански произход трябва да излязат на протест и да поискат максимално наказание за расистите.
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо законът за футболното хулиганство? За расистки прояви и нацистки символи има други закони, които предвиждат затвор. Тези са си разпасали пояса, защото винаги им се разминава. Сега като гледам тона, пак се очертава да им се размине - айде да мине като футболно хулиганство.
28
0
 
19
 
! Отговори
Рад преди 4 години
БГ мафиотите от мутренските времена си изпраха успешно парите в родния футбол. Този процес завърши преди повече от 10 години. От тогава гледате нещо като футболна пародия с главни актьори по-глупави и от домашното ви куче.
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че лицемерните англичани опеваха орталъка е ясно, но нацистчетата не са по-стока. Тези нацистчета са едни продажни женски полови органи, които воюват срещу народа си по митинги и паланки. Те окървавяват протестите по заповед, те правят провокациите, те си продават задните части на силните на деня, те работят за ДС, те изпълняват задачи на шпиц-команди. Жалки са. А това, че били ММА бойци и фитнес-юнаци, само ги прави още по-жалки и още по-продажни.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джон Джихадиста най.бесният *** от ИДИЛ не беше ли някакъв английски *** и тия ще ни наричат расисти, идват и мъкнат африканска чyмa и тероризъм, бият се по улиците и пият бира като навидели, че им е евтина бирата тука. Изгонете английският посланик туй, че е евтина бирата не значи, че трябва да пият до смърт егати наглите пияни боклyци.
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма никакво нарушение на закона. Хората просто протестират срещу включването на черни футболисти в националния отбор на Англия или България. Демокрация е и всеки има право на мнение и протест както работниците искат по-високи заплати и т.н. и вестниците и депутатиоте на ВМРО и ГЕРБ ги обвиниха, че са комунисти.
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе няма ли някой министър с топки да попита къде са доказателствата за руска намеса в отравянета на Скрипал. От хора приемащи джихадисти и терористи и погазващи международното право акъл не щем, кой бил расист, кой как бил облечен и какви са модните тенденции.
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Така се вкарваха в правият път нарушилите закона."Я ми кажи какъв закон е нарушен? Че са разревали некво сополиво хомосексуално негърче ли?
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната гавра от страна на РойТерс над Българската държава. Преди малко видях един поп облечен в черно и си вдигаше ръката., дали не е фашист или хитлерист. Вместо да защити гражданите си пред световната общност нефелната държава почна Лов на вещици под командването на някакъв западен пасквил.Таз държава от Ройтерс ли се управлява откъде се управлява не мога разбера.

Спонсорирани публикации