Гласът на НСО не е съгласен с призивите за закриване на службата

Той е категоричен, че шофьорът е готов да поеме вина, ако се открие такава
Обновена: 14 дек 2019 18:32 | 14 дек 2019 16:00, Нели Христова
119

След като кола на НСО блъсна дете преди няколко дни, партия "Атака" поиска закриване на службата. Детето все още е в тежко, но стабилно състояние и му предстои операция в понеделник. Според говорителя на НСО, шофьорът на автомобилът е в стрес от случилото се. 

Още по темата

Желанието на "Атака" службата да бъде закрита, Веселин Нинов коментира така:

"Фиксацията върху НСО и уронването на престижа ѝ с нищо не помага за решаването на проблемите. НСО не е факторът, който повишава напрежението. Не се съгласявам с призивите за закриване на службата, това е абсолютно несериозно, защото тази дейност е от съществено значение за националната сигурност."

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че във всеки един момент служителят, блъснал детето е готов да поеме отговорност, ако бъде установена вина.

Институциите отново напомниха, че в късните часове на деня е препоръчително да носим светли дрехи, за да сме видими за шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га че подпийнал ми се чини тоз... Или най-малкото неизтрезнял от снощи.
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са показанията другото дете?Изчислихте ли енергията на удара?Как се чупи стъкло с глава при 40 км/ч?
81
0
 
25
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Как може в една такава важна служба да не знаете по каква задача е бил навън шофьорът, кого е возил и къде е ходил? Защо имаш неопрятен външен вид? Знаеш ли кой ти плаща заплатата, сюртук!
80
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, миличък, миличък....сладка е службицата май, а? То по с-винското ти личице е изписано, че няма да пуснеш кокала пък ако ще и цяла детска градина да прегазите някой път. Л-екета м-ръсни. И Народен съд ви е малко на вас. Добре поне, че последните 30 години си създадохте народец от плаши-путарници и заспали телета. Айде, дано получиш коледно бонусче.
79
0
 
27
 
! Отговори
77 преди 4 години
Някой тук знае ли колко служители има НСО и колко е средната заплата там? Те държавни служители ли се водят, плащат ли данъци, осигуровки? Колко им е възрастта за пенсиониране. Ако може някой да ни информира
78
0
 
20
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Бих повярвал на изявлението, че шофьорът бил в стрес, само ако беше разрешил проблема за вината малко след като е ударил детето с помощта на служебното си оръжие... Всичко друго са приказки...
77
0
 
31
 
! Отговори
българин преди 4 години
След 1989 г .Що длъжности "съкратиха" и " затриха" демократите.Та що да не закрият и НСО?! -:) Мисля че е излишна тази показност когато минават или "съпровождат" някоя известна "личност" от властта! Къде къде по спокойно Би било.Хората даже и да не разберат кой "минава" в момента около тях! Че щял да стигне половин час по късно Много важно! Че ми8нават на червен светофар Не е маловажно! Правилника е еднакъв за всички! Май е по добре.Да не разбираме кой минава покрай нас! Щото се дразним !-:)
76
1
 
24
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
За какво НСО говорим? Гавазите около Бойко не са ли от охранителната му фирма прехвърлени на държавна хранилка.
75
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът бил в стрес,а родителите и близките на детето дали не са в стрес?
74
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДНЕС БГ Защо триете неудобните коментари?
73
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо други премиери, на истинси проспериращи страни, ходят на работа с колело без охрана , а ние обичаните с 15 души гавази?
72
0
 
25
 
! Отговори
НСО преди 4 години
Политици пазим,дечица газимна властта служимта да се облажимКойто плаща той е шефние ще му служим с кеф
71
0
 
28
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Едно не мога да разбера - кой точно е тоя пуст.иняк от видеото, че да си позволява да ме учи с какви точно дрехи да ходя?... Да не ми ги купува той, случайно?!?... Що за наглост и безочие!... Като начало да се беше пообръснал малко, да заприлича на човек, не на май.муняк, пък след това да се прави на умен!... Кой го знае на кой *** е детенце, че да го вредят на тази служба?... БЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! ЗАКРИВАЙ!!!
70
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като толкова много ни уважават в света , толкова много ни обичат хората защо ни пазят по десетки въоръжени човека? Достатъчно е 1-2 заради някой изкрезил. Всичко останало е грамадански разход който ние гражданите плащаме. Да остане службата, но съкратена с 90% от сегашната и това ще доведе до увеличение с по 50 лева на месец пенсиите на родителите ни които сега в хвалената ни на цялата планета държава получават цели 219 лева.
69
0
 
25
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 4 години
Кой те пита дали си съгласен ? Защо пазите Доган ? Той от години не е депутат.
68
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На насила христинзирания Народ от Византия само ДАНС му липсваше
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя мазен с...пол,говорителя на н с о как безочливо лъже!Нямаш ли срам,бе
66
0
 
23
 
! Отговори
ан преди 4 години
да се закрият и парите от тях да отидат за строеж на нови училища ,за да минат децата на една смяна ,а не да ги трепят джигитите в 8 вечерта,когато трябва да се подготвят за сън вечеот снощи само това ми е в главата-убитите дечицаМОЛЯ,АКО ЧЕТЕТЕ НАПРАВЕТЕ НЕЩО УПРАВЛЯВАЩИглоби,затвори каквото искате само не ни убивайте децата
65
0
 
32
 
! Отговори
уронване престижа й преди 4 години
Какъв престиж? НСО пази мафията, охранява хоа като Доган и Пеевски, кара любовниците на властта по Гърция и кой знае къде, гази и избутва другите коли от пътя. Та къде е престижа, че не го виждаме? Тази организация е за закриване на момента - остатък от зрелия социализъм, гавазите на Борисов
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВИП = Временно Имам ПариНСО = Не Съм ОбразованМВР = Магаpета Вързани РевящиДАНС = Донеси Агне и Няква СалатаАП = Апване ПийванеСО = Събрани ОлигoфрениКНСБ = Как Ни Са и БeДАЕУ = Днес за Аркадаши, Елате Утре