Гласът на НСО не е съгласен с призивите за закриване на службата

Той е категоричен, че шофьорът е готов да поеме вина, ако се открие такава
Обновена: 14 дек 2019 18:32 | 14 дек 2019 16:00, Нели Христова
119

След като кола на НСО блъсна дете преди няколко дни, партия "Атака" поиска закриване на службата. Детето все още е в тежко, но стабилно състояние и му предстои операция в понеделник. Според говорителя на НСО, шофьорът на автомобилът е в стрес от случилото се. 

Още по темата

Желанието на "Атака" службата да бъде закрита, Веселин Нинов коментира така:

"Фиксацията върху НСО и уронването на престижа ѝ с нищо не помага за решаването на проблемите. НСО не е факторът, който повишава напрежението. Не се съгласявам с призивите за закриване на службата, това е абсолютно несериозно, защото тази дейност е от съществено значение за националната сигурност."

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че във всеки един момент служителят, блъснал детето е готов да поеме отговорност, ако бъде установена вина.

Институциите отново напомниха, че в късните часове на деня е препоръчително да носим светли дрехи, за да сме видими за шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
27
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Не мисля, че шофьорът на НСО има каквато и да е вина - проблемът е в Родителите, които не могат да възпитат елементарни неща у децата си!!!
2
5
 
18
 
! Отговори
милият преди 4 години
В стрес бил :(
1
5
 
34
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
"късните часове на деня е препоръчително да носим светли дрехи, за да сме видими за шофьорите"Ама разбира се, ходя си аз през деня с тзмни дрехи, да не си личи много калта, пък надвечер се пременям със светлите, да не ме газят.Бе тея нас ли ни имат за толкоз *** или те са толкова ...