Гласът на НСО не е съгласен с призивите за закриване на службата

Той е категоричен, че шофьорът е готов да поеме вина, ако се открие такава
Обновена: 14 дек 2019 18:32 | 14 дек 2019 16:00, Нели Христова
119

След като кола на НСО блъсна дете преди няколко дни, партия "Атака" поиска закриване на службата. Детето все още е в тежко, но стабилно състояние и му предстои операция в понеделник. Според говорителя на НСО, шофьорът на автомобилът е в стрес от случилото се. 

Още по темата

Желанието на "Атака" службата да бъде закрита, Веселин Нинов коментира така:

"Фиксацията върху НСО и уронването на престижа ѝ с нищо не помага за решаването на проблемите. НСО не е факторът, който повишава напрежението. Не се съгласявам с призивите за закриване на службата, това е абсолютно несериозно, защото тази дейност е от съществено значение за националната сигурност."

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че във всеки един момент служителят, блъснал детето е готов да поеме отговорност, ако бъде установена вина.

Институциите отново напомниха, че в късните часове на деня е препоръчително да носим светли дрехи, за да сме видими за шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 4 години
искат хората тази служба да се закрие. Защо ни е ? Държавата се управлява от народни любимци - БойКо, СерГей, МехМед Ага и т.н. и няма защо да бъдат пазени. Тъкмо обратното - народът ще може да изяви любовта си ... А ако някой го опънат - от любов ще да е.Не може в САЩ - най-силната държава да има 8 правителствени коли, а тук - 1 308 броя.Вън хрантутниците.Бог да пази България
102
0
 
3
 
! Отговори
c0llector преди 4 години
важното е хората да са наплашени и да не излизат на улицата закриване на мутренската служба и да стават пъдари по селата
101
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тия коли и охрана! Стига с тоя разход , пак от бедния народ ! По време на соца са охранявали 3 човека от най- високо ниво , а сега привилегии имат 60 човека ! Тия по високите етажи си дали такива привилегии за да живеят царски на гърба ни ! Да се ЗАКРИЕ тази не нужна служба !
100
0
 
20
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
кажи защо твоя колега шушляк се е прибирал с превишена скорост и буркан, преминавайки светофарите на червено, със служебна кола, след работно време, кой му плаща бензинеца и амортизацията на колата? пътят до вкъщи брои ли му се в работното време. колко бонус сте му дали предколедно. защо не ползва шушлека му метрото и автобусите да се прибира у дома?
99
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....в коя държава тази служба е закрита, няма такава....така че млък и лягайте. И Волен и всички дървени философи.......еййй много ривахти срещу Сидерката сега ви стана първа дружка
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как шее съгласен нали ше требе да си оди на село да дои Бика.
97
0
 
20
 
! Отговори
Гг преди 4 години
НСО е репресивна структура.
96
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В никоя държава от ес няма такава служба бе ***. 1200 души с огромни заплати, вместо да отидат за болни деца тия 40 милиона отиват за едни тюфлеци, които разкарват секретарки от президентството. Каква заплаха от атентат има за тия секретарки ?
95
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един приятел си вози детето на детска сутрин по бул. България в софия. Избутват го тия от нсо, а на прозореца показват автомат да го плашат. Не знам какво да коментирам даже за тия *** - как може в 21 век в ес да се търпи такава уродлива, мутроподобна, ненужна служба
94
11
 
3
 
! Отговори
:):) преди 4 години
в коя фържава тази служба е закрита, няма такава....така че млък и лягайте. И Волен и всички дървени философи
93
1
 
13
 
! Отговори
Tojo преди 4 години
Е как ще иска да я закрие... Иначе бенинжия ще трябва да стане, ами бонусите... да не луд!
92
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От свидетел: Господине не може да спирате тук. Отговор: Аз съм от НСо мога Да спирам където си поискам, може и вътре да вляза.Юли Несебър 2018
91
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо е НСО като без да се увеличава щата тази работа може да се върши от полицията която е без това им съдейства. Държавна охрана само на десетина души . За останалите които го е страх да си наеме частна такава. НСО харчи страшно много държавни пари - официален бюджет десетки милиони за да е държавното такси.
90
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама разбира се, че хрантутника не иска да му спре кранчето! Какво друго да каже?Обаче е факт, че въпросната "служба" избива и осакатява цивилно и мирно население. Затова трябва да се закрие веднага!
89
1
 
16
 
! Отговори
Петко преди 4 години
Бившият шеф на НСО сега е кмет на Етрополе. На последните избори той беше единствения кандидат като нито една политическа сила дори и ГЕРБ не посмя да издигне свой.Досещайте се ЗАЩО! ?
88
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НСО трябва да се закрие. От тази служба към МВР преминават 3 шофьора и 3 автомобила за премиер президент и главен прокурор. Останалите на борсата. В никоя държава данъкоплатеца не заплаща милиони за хипотетични заплахи.
87
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 80Той народеца си дойде такъв...
86
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами май около 1200 служители имат, от които към 400 охранители и 800 администрация. Заплати по-високи от полицейските поне с 30 процента. Военни звания имат. Абе лудост някаква - в цяла европа няма такава служба, в бедна българия обаче има.
85
0
 
30
 
! Отговори
шопарА преди 4 години
НСО са военизирани?????????нерде българска армия нерде НСО.....както да е!!!!тоз сирурно е (полковник)държавен експерт====2500лв +бонус за натоварване....лесно няма да пуснат кокала...
84
8
 
17
 
! Отговори
радев в затвора преди 4 години
Къде е отговорноста на президента Радев? Защо се крие като мишка, неговите хора от нсо убиха дете?