Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.

Семейство с две деца ще похарчи 3 000 лева за три дни
Обновена: 29 дек 2019 12:30 | 29 дек 2019 10:00, Камелия Цветанова
194
Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.
Снимка: Булфото, архив

Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите за Нова година.

В Банско почти всички места за настаняване вече са резервирани, има и запитвания в последния момент.

Българи, румънци, гърци и турци са резервирали новогодишната си ваканция още преди месеци. 

"Тридневният пакет струва около 1500 лева. Има малка разлика, в зависимост от това дали е настаняване в двойна стая, в апартамент или в студио. Хотелът е абсолютно пълен, подготвили сме и хранителни изкушения за нашите гости, ще има цели прасенца, сьомга, цели пуйки и много други интересни неща”, обясни управител на хотел пред bTV.

Семейство с две деца ще почива за около 3 000 лева, а преди дни в комплекса отвори врати детски кът за удобство на родителите с малки деца.

Механите са многобройни, затова и винаги ще се намери маса за желаещите да празнуват извън стените на хотелите. Банско основно се слави със своите механи и вкусната храна, която предлагат. Запазени са нашите традиции в готвенето, стари изпитани рецепти – посочва собственик на механа в града.

Пистите вече са готови за сезона, оръдията за изкуствен сняг работят.

Капацитетът на хотелската база за Нова година в Пампорово също е зает на сто процента.

Тук основно ще почиват българи, румънци, турци, гърци, руснаци и ирландци.

Кувертите за празничната нощ варират от 100 до 200 лв.За скиорите са отворени шест писти, а дневната лифт карта е 62 лв. С нея може да се ползва 15% отстъпка за спа център.В Пампорово празниците посрещат над 6000 души. Тридневен празничен пакет в петзвезден хотел в Пампорово излиза около 450 лв. на човек.

Кувертите за празничната вечер  варират от 100 до 200 лв. в зависимост от категорията на хотела, обясни Антон Илиев, комплексен управител в Пампорово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
3
 
60
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
статията е платена реклама, която очевидно няма общо с реалността.
134
1
 
52
 
! Отговори
от опит преди 4 години
В Банско те гощават с преварени кренвирши за закуска ,иначе се водеше ол инклузив :)
133
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Малдиви къща за 10-тина човека - 60 евро на ден /не на човек а за всички/, справка брат ми, щото беше там! Без коментар!!!
132
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3 дена 3000 лв !!! " немъчени пари лесно се харчат " - сиреч като не си работил за тез пари , а си ги откраднал , що пък и по 5000 на ден може ,та и цял месец да откараш
131
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Иначе, дано хората които имат пари, но са нямали съзнание, да бъдат разумни. българската коледа събра към 2,5млн лева, което означава че само една трета от българите са пратили смс. Другите две трети следва, че не са. Никой не е длъжен, но изглежда жалко, грозно и "ценности", на които се учат децата осакатяват морално, емоционално, духовно.Зле сме."---Mюсюлмани масово пращат. На християни рядко може да се разчита за такива неща.
130
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-евтино излиза на Канарите, в Дубай (включително със самолетните билети) на почивка с всичко включено... Ако щете вярвайте...
129
23
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
в Банско въздухът извън зимния сезон е много чист и се усеща огромна разлика с целогодишния въздух в София, диша се леко. Иначе, дано хората които имат пари, но са нямали съзнание, да бъдат разумни. българската коледа събра към 2,5млн лева, което означава че само една трета от българите са пратили смс. Другите две трети следва, че не са. Никой не е длъжен, но изглежда жалко, грозно и "ценности", на които се учат децата осакатяват морално, емоционално, духовно.Зле сме.Народе???
128
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 138Е то и в СПА "столицата" на балканите Велинград същото дередже с въздуха, *** недей очаква некой да напише нещо, за тия места, тая тема е забранена, даже се чудя как не са те изтрили още
127
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета коментаритре та се сетих, за въздуха в София се изписа сумати статии, а за въздуха в Банско, който между впрочем се води планински курорт, нито ред, аз 2-3 пъти съм ходил в това Банско и въздуха е отврат, като наближаваш града и гледаш една сиво-черна постеля :) и некакви хора отиват там на курорт, как може това да се води курорт въобще
126
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свръхтуризмът съсипва всяко място - Банско, Слънчев бряг, бутафорния Бенидорм, Париж, Рим...по-добре нещо по-малко познато... и да не го хвалиш много онлайн.
125
2
 
50
 
! Отговори
Shark преди 4 години
За 1500 лв за двама души никогаШШШ няма да отида в Банско, ама НИКОГАШШ. Ей къде е Гърция, Турция.... И по-добро е обслужването в пъти!
124
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой има - дава. Там се преекспонираха нещата. Тия са вече много алчни гърла. Но те си искат, има и будали си дават, така че всичко е точно.
123
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За баснословни суми предлагат супер долнопробно обслужване и храна. За Коледа бяхме в Хисаря в няй-големия хотел, за куверт от 80 лв получихме малко руска салата и снежанка със смачкана и суха пържола а платихме за престоя супер голяма цена! И куверта отделно ни го взеха впредвид , че сме гости на хотела и би било логично всичко да е безплатно както в Гърция и Турция! Трагедия!
122
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни друг път!!!! От там идваме! Яденето е меко казано - под всякаква критика, меко казано, пак повтарям!!! Носете си от вкъщи!!! За последе път бях в Банско!!!!!
121
0
 
53
 
! Отговори
77888 преди 4 години
Никой изкарал пари с труд и много лично време няма за нищо на света да даде една чанта с пари във вмирисаното на граниво сирене Банско.
120
8
 
0
 
! Отговори
119 преди 4 години
Банския диалект не е толкова сложен, разбира се. Примадона!
119
1
 
26
 
! Отговори
Aa преди 4 години
Някои май не познават парите.Високообразовани можели да си го позволят. Има една нашенска поговорка:"Учено па щуро"
118
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Три хиляди за мизерни хотели и обслужване :)
117
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДедоВ селска къща, в търновско е ПЪЛНО с такива, за 3 дни 120-160 лв. на човек!_______________Извинявай, ама били ми обяснил за какво да плащам 120-160 лева на човек, след като аз ще си нося продуктите, аз ще си готвя и всичко останало ? та това за едно 4 членно семейство прави 480-640 лева
116
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е да ама Бансчо е единствения ски курорт, в който на 2000 метра надморска височина в чайната, може да видите тунингована силиконка с къса пола и с 20 см токчета :)