Сиди: Вотът на недоверие на БСП не е притеснителен

За ВМРО Нено Димов е изкупителна жертва
16 яну 2020 23:10, Александър Попов
26

Прокуратурата разкри днес, че зам.-министър е пуснал боклук от Италия, открит на няколко места у нас.

"Прокуратурата каза, че има данни за зам.-министър, но не е казала за кого. За боклука отговорност имат РИОСВ-тата, те са нещо като малко министерство. Нено Димов не е единственият виновен в тази криза", каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Той допълни, че за ВМРО Димов е изкупителна жертва.

Още по темата
"Не разбираме защо трябваше да бъде задържан по Закона за МВР за срок от 24 часа. Когато видим данните, изнесени от прокуратурата, се вижда, че е подписан график, предложен от ВиК", заяви Сиди.

Той се съгласи с твърдението, че има умишлено източване на яз. "Студена".

"Има много други виновни в тази ситуация. И 10 министри да арестуваме, това няма да реши проблема на Перник. При 18 млн. източени от язовира - 15 млн. не са стигнали до чешмите на хората, а са изтекли в земята", коментира още депутатът от ВМРО.

Според него при казуса с боклука има манипулация, която БСП разпространява от много време.

"Мръсният въздух в Пловдив няма нищо общо с изгарянето на боклук в ТЕЦ "Бобов дол". Той се дължи на горенето на битови отпадъци - гуми, дрехи втора употреба. Ако се гори боклук нерегламентирано в ТЕЦ-ове, хората, които са го разрешили, трябва да понесат отговорност. Това няма обаче да реши проблема на мръсния въздух", заяви Александър Сиди.

По думите му вотът на недоверие на БСП не е притеснителен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Няма ли закон за имената. Сиди, Мъди и всякакви други...
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Луи 16-ти не си е мислел, че буржоазното недоволство е притестнително. Но едно довело до друго, хората щурмували Бастилията и краля се разделил със същото оново нещо, с което се опитвал да мисли.
17
1
 
14
 
! Отговори
11 преди 4 години
Момченце , с жълто край устата , вотът не ви е притеснителен , но проблемете , които постава са притеснителни и настоятелно изискващи да си ходите от властта и никога повече да не стъпвате в нея ! Какво още трябва да стане за дасе наложи ЕС да прави спасителен план за държавата ни !?
16
1
 
18
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Не е толкова важно, дали е изкупителна жертва или не. Важното е , че на нас не трябва Чернобил, земетресението в Хаити, цунамито в Япония след трагедията Фукушима. Достатъчни са ни ГЕРБ с безхаберниците си , некадърниците и калинките, които перманентно си ги менкат, за да затрият това хубаво кътче от Земята, барабар с населението.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Управлението на биби е вредно за здравето на хората и за страната като цяло.
14
2
 
24
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
За три години при ГЕРП от всеки българин /дори деца / Тиквата открадна :По 500 лв за саниране на 0.3 % от жилищата По 500 лв за изтребителиПо 200 лв за ВиК холдингПо 100 лв за язовирите .........18 000 000 000 заеми !!!И внуците не могат да ги върнат !
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това което се разиграва в парламента е точно като по учебник по политология. Но отстрани изглежда като цирк или детска градина - вече няма да си играя с тебе защото ...
12
1
 
18
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Не разбираме защо трябваше да бъде задържан по Закона за МВР за срок от 24 часа. Когато видим данните, изнесени от прокуратурата, се вижда, че е подписан график, предложен от ВиК", заяви Сиди. - Ми точно щото го е разписал ве, Сиди. Щото алтернативата е да не го разпише, което е правилното решение в случая. Който разписва накрая, той носи отговорността. Тва са елементарни неща ве Сиди, ако с това не си запознат, върви ставай дюнерджия някъде.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" За ВМРО Нено Димов е изкупителна жертва ""..........Някой другари около Вмро и Герб си мислят, че са хванали бога за шлифера ... ЗАТВОР и след затвора пак затвор и отнемане на имущество!
10
0
 
7
 
! Отговори
Смирненски преди 4 години
О, колко красива е Земята и колко са прекрасни хората!
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е, никак не е притеснителен, тъй като са от едно котило и само имитар "опозиционност"...
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След толкова изказвания, че не се притесняват май е точно обратното друг въпрос е дали вота ще мине.
7
3
 
21
 
! Отговори
Един преди 4 години
На мене лично вече ми писна от Борисов.
6
3
 
27
 
! Отговори
ПОНИ преди 4 години
А *** И ЖАЖДАТА НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВАТ? И ЦЯЛАТА НЕУРЕДИЦА И БЪРКОТИЯ В СТРАНАТА? НАКЪДЕТО ПОГЛЕДНЕШ - НИЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА, РАЗРОВИШ ЛИ ГО, ЩЕ МИРИШЕ. КОЙ СМЕЕ ВЕЧЕ ДА МИНЕ ПРЕЗ БГ?
5
3
 
31
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Едва след като борисоффф и патриотите изчезнат от властта,ще се разбере какви грандиозни *** са забъркали! Патриоти малки хора,алчни за власт!
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като е само изкупителна жертва, посочете истинските виновници, не страхуйтесь...
3
2
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Прав господин Ей Си Ди Си.Вотът не е притеснителен, защото няма да успее да свали мафията. Келепирът прави коалицията бетон.Притеснителе обаче е фактът, че хора с небългарски имена като Сиди и Контрера претендират да ми защитават българските национални интереси.Мен това като етнически българин ме притеснява.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Наблюдател Излиза, че бесепарите трябвя да са направили партизанско движение и да ходят и източват язовирите. Защото Перник не е изключение. Некадърните калинки и алчните кражби на вода докараха безводие почти навсякъде. А водопреносната мрежа за тия 10г можеше 10 пъти да се подмени или рехабилитира. Но все някой друг трябва да е виновен.
1
17
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Едно е да се свали правителството с вот на недоверие, друго да се спечелят после изборите. Има доста разярени от факта че източването на язовира е поредната диверсия на Позитанската Престъпна Организация.