Караянчева убедена: Машинното гласуване ще затрудни гражданите!

По-възрастните нямало да се оправят с техниката
Обновена: 18 фев 2020 15:23 | 18 фев 2020 15:21, Веселина Йорданова
116
Караянчева убедена: Машинното гласуване ще затрудни гражданите!
Снимка: БГНЕС, архив

Машинното гласуване ще затрудни изключително много българските граждани, смята председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Според нея по-възрастните хора се притесняват от техниката, по-младите пък няма да чакат на опашка другите да гласуват, но приемането на този вид гласуване е въпрос на дебати и ще трябва да бъде прието това, което е в интерес на българските граждани.

Днес в Народното събрание са провежда заседание на работната група за промените в Изборния кодекс, където се очаква да се чуе мнението на различните парламентарни групи, предаде БТА.

След това се очаква да има едно общи решение и там, където не се припокриват мненията на колегите, ще се обсъждат в зала допълнително. Няма как да бъдем единодушни по всички теми, уточни Караянчева.

Председателят на Народното събрание присъства на откриването на нова детска градина днес в село Бело поле, община Ружинци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обратната захапка е разработена след усилено пренасяне на подцинковани кофи в челюстна захапка
73
1
 
9
 
! Отговори
4км дистанция преди 4 години
след усиления с разширено обучение по овчарски скок, това зарязало подцинкованата кофа и използвайки дръжката на метлата прерипнало дувара на Обек Километр Нумбер фоур
72
0
 
17
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
До абе не знамВ САЩ можеш да гласуваш дори и по пощата, и то седмици преди деня за официално гласуване. Дистанционно, през интерент също. Веднъж се опитах да обясня на един американски колега, какво означава "да продадеш гласа си", след едночасови обяснение все още ме гледаше учудено и не можеше да го проумее.
71
1
 
21
 
! Отговори
сиромах преди 4 години
Ама,Цвято или Цветано както сигурно си кръстена,защо си мислиш,че всички Българи са от рода кухороги като тебе?Достатъчно разбират хората,а който е неграмотен да чете да се счита,че няма право да гласува!Защото,ако неграмотни могат да влизат в парламента значи ще могат и да гласуват подобни илитерати!И стига си била на всяка манджа мерудия,разбраха те хората колко ти е багажа!
70
20
 
2
 
! Отговори
п.в. преди 4 години
Машинното гласуване е пълна глупост, то е и ненужно. Много българи няма да могат да се оправят с тях. Но ще платим много пари. За по-сигурно ще купим машини, но ще има и хартиени бюлетини. Нали това иска Кауня и ***?
69
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ започнаха да се отмятат от машинното гласуване. Те и без това винаги са били против. Сега чакаме Плевнелиев, Тома Биков, Горанов, Т. Дончев, Каракачанов и т.н. всеки ден да се изказват против машинното гласуване.
68
0
 
21
 
! Отговори
Неграмотен преди 4 години
Машинното гласуване щяло да затрудни гражданите.... за толкова *** ли ни имат... Като че ли чаршафите на последното гласуване бяха по-разбираеми...
67
14
 
3
 
! Отговори
абе не знам преди 4 години
У Америката решиха за пръв път да се опитат да гласуват с апп и ко' стана? Хаос и прегласуване с хартишки. Та, не знам де.
66
18
 
3
 
! Отговори
GG преди 4 години
Как е днес всичкото русофил? Има ли злоба и омраза ?
65
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ще има проблеми, сега вместо подправяне на протоколи, ще трябва да се подправят и софтуера и др.Как иначе. Не гласувам от 2009г. Аз и жената пуснахме бюлетини за една партия, сигурен съм че и човека за когото гласувахме , е пуснал бюлетина за себе си.Какво бе изумлението ми, когато разбарх после, че в нашата секция няма гласове за въпросната партия. Какво да се прави - от тук 3 , от там 5 гласа и ето ти как се печелят избори. НЕ ВИ ВЯРВАМ.
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека опростят хартийното, защото с тия референции човек вече не знае къде е края на бюлетината и дори професори пускат невалидни. 1 малка бюлетина с името или партията е достатъчна.
63
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпачка, твб и твойте избиратели ако ги затрудни, нас нормалните и интелигентни хора няма! ***!
62
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
са леко полеко ни подготвят, едновременно с машинното да има и хартиено, защо ли, а сетете се, ама накрая като се проброят гласовете от машините и гласовете на хартия, ще се окажат повече от гласувалите :)
61
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професор Мишо Пенкилера от Информационно обслужване още сега знае точните резултати от машинното гласуване!
60
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С машнно не могат, а пък с хартийното пък пускат невалидни. Най-накрая ще го махнат това гласуване и ГЕРП ще си слагат калинките. То и без това ГЕРП винаги водят в анкетите и печелят всички избори, така че няма нужда от гласуване, защото се повтарят резултати или са блиски.
59
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя преценя по себе си. Вероятно няма да се справи. Спомнете си Брекзид и Пекин.
58
1
 
21
 
! Отговори
ист преди 4 години
Машинно гласуване но без номера на партиите. Неграмотните познават парите и числата, но няма да разчетат партията за която им казали да гласуват. Само така няма да има купен вот.
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са пълни глупсти, неслучайно машините за гласуване първо започват да се използват именно в страните с ниска грамотност - Индия, Бразилия, Мексико.........
56
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пекинската патица пак ръси мъдрости.Я по-добре извадете мъртвите души от списъците,защото те ви осигуряват победите,+ оня контингент+страхливата администрация.
55
0
 
25
 
! Отговори
така е преди 4 години
Ако съди по себе си, сигурно ще ги затрудни.А като се има предвид и електората на гербаджиите , сигурен съм, че ги затрудни.

Спонсорирани публикации