Караянчева убедена: Машинното гласуване ще затрудни гражданите!

По-възрастните нямало да се оправят с техниката
Обновена: 18 фев 2020 15:23 | 18 фев 2020 15:21, Веселина Йорданова
116
Караянчева убедена: Машинното гласуване ще затрудни гражданите!
Снимка: БГНЕС, архив

Машинното гласуване ще затрудни изключително много българските граждани, смята председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Според нея по-възрастните хора се притесняват от техниката, по-младите пък няма да чакат на опашка другите да гласуват, но приемането на този вид гласуване е въпрос на дебати и ще трябва да бъде прието това, което е в интерес на българските граждани.

Днес в Народното събрание са провежда заседание на работната група за промените в Изборния кодекс, където се очаква да се чуе мнението на различните парламентарни групи, предаде БТА.

След това се очаква да има едно общи решение и там, където не се припокриват мненията на колегите, ще се обсъждат в зала допълнително. Няма как да бъдем единодушни по всички теми, уточни Караянчева.

Председателят на Народното събрание присъства на откриването на нова детска градина днес в село Бело поле, община Ружинци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом ГЕРБ ще въвеждат машинно гласуване, значи са измислили как да го манипулират в своя полза.
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки нов начин на гласуване ще затрудни мутродемократите от ГЕРБ, защото ще трябва да търсят нов начин за фалшифициране на изборите.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на неграмотните баби в Турция и тези,които идват от там само за да гласуват,сега лесно ли им е?Казали са им един номер на който да сложат чавката и те го правят.Нищо,че не знаят български,те ни определят съдбата и решават кой да влезе във властта.
51
14
 
4
 
! Отговори
щастливо герберче преди 4 години
В началото бях много против (по логични причини) за безумното хвърляне на пари за машини, тъй като цивилизованияТ СВЯТ не гласува машинно..кой знае защо.. Сега обаче, размислих. Колко ли ще е по-сладка победата за ГЕРБ и след машинното гласуване? За какво ще се хванат тъмнолилавите? ЗА КОЙ КЛОН??? Голям смях ще падне и не искам да изпускам цирка с клоуните в следизборните изказвания.
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще затрудни Мишо Константинов да манипулира резултатите.
49
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-лесно се манипулира електронното гласуване. Дано не го въведат, че то ще циментира фалшификаторите от ГЕРБ във властта.
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да де и ние се досещаме, че едни граждани ще бъдат затруднени. Между другото защо не се предложи желаещите да гласуват сами да вписват имената си в тефтера който е в избирателната комисия където отмятат гласувалите и който успее да го направи без грешка да гласува, другите да ходят да си доучат.
47
3
 
7
 
! Отговори
мда преди 4 години
До До 27Още по-добре, особено ако ще гласува за ГЕРБ.---------------------------------------Не, тя е комунистка.
46
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само в махалите и гетата нямаше невалидни бюлетини и вотът беше 90% за герб... КО ПРАИМ?
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще затрудни тъмнолилавия електорат на ГЕРБне гражданите
44
1
 
23
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
До 48Официално не са, обаче точно с техните фантомни гласове Йорданка се намърда пак на кметския стол. Протоколи в чували, бусчета кръстосващи мрака и т.н.т. Как ще се случат тия неща ако се гласува машинно и всичко е отразено черно на бяло по минути?!!
43
0
 
21
 
! Отговори
панчо преди 4 години
ами тогава е крайно време онези които не са се научили как се борави с 2 копчета на 1 машина да влязат в днешния век или да си останат в миналия век без да пречат на нас
42
4
 
9
 
! Отговори
хъша преди 4 години
възрастните и малцинствата и без това не са от нейния електорат какво етръгнала да се тревожи че опозицията ще получи по малко гласове
41
0
 
18
 
! Отговори
K6 преди 4 години
По дяволите защо им слушаме глупостите 99% от нас боравят с телефони , тази за толкова глупави ли ни мисли, тези които са за машинно гласуване моля пуснете едно видео да се види колко лесно и просто се гласува
40
0
 
27
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Единствената причина да се скача толкова срещу електронното гласуване, е че вота ще се манипулира много по-трудно и ще струва доста по-скъпо. Трилиони се прехвърлят дневно по електронен път, как за тия пари ще е сигурно пък за 2-3 милиона гласа не е?!!
39
1
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
тва арогантно из.чадие пак се опитва да мисли и говори неподготвеноспоред тази логика не трябва да прогресираме електронно защото възрастните няма шанс да бъдат научени как се борави със елементарни съвременни апарати на които има 2 бутона и изписани 20 имена,мнооооого сложно нали ?заради няколко възрастни трябва цялата нация да се откаже от технологии типично мислене за индивид не желаещ напредък или реформи
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало Пекин във Виетнам ли е ***. Ако съдиш по себе си сигурно никой няма да може да натисне две копчета. Ало ела да видиш 4 годишно дете как влиза и рови в сайтове. Ти като си безмозъчна не ги слагай всички под твоя знаменател. Егати сеяндурката Умна.
37
0
 
21
 
! Отговори
Нека сме честни преди 4 години
Какво ли ще прави ГЕРБ сега? Без ромските легиони и в Парламента няма да влязат тези клептомани. А паднат ли от власт, ще има съд и затвор. Кофти бъдеще им се очертава. Боко Тиквето ще избяга при Черепа, ама по-дребните рибоци ще ходят при бай Ставри. Човекът е строг! Строг, но справедлив.
36
1
 
21
 
! Отговори
GERBonde преди 4 години
Ама, Цвето, ще затруднии и манипулоциите ви. Затова ревете на умрело, крадци мръсни ГЕРБерастски!
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще затрудни дъртите комунисти от герб.

Спонсорирани публикации