Борисов поднесе цветя пред Левски: Винаги ще бъде символ на България!

С него бяха още министрите Горанов, Маринов и Кралев
Обновена: 19 фев 2020 09:00 | 19 фев 2020 09:00, Красимир Ангелов
266

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 147 години от смъртта на Апостола на свободата.

Още по темата
Премиерът отдаде почит към делото и паметта на великия български революционер.
 
Пред паметника на Васил Левски, заедно с премиера Борисов, се поклониха и министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Поклон пред паметта и делото на Васил Левски! Те са високо ценени от целия български народ и никога няма да бъдат забравени!", написа премиерът във Facebook.

"Апостола е безспорна обединителна фигура и авторитет. Неговата визия, организационни умения и смелост са забележителни. Васил Левски винаги ще бъде символ на България, дължим му много и се прекланяме пред него!", завърши още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
5
 
! Отговори
До Това е преди 4 години
Точно така е!
146
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарю Борисов, защо отидохте в Перник в 6.45ч когато хората още спят, когато перничани още спят.Другарю Борисов, защо отидохте да поднесете цветя на Паметника на Левски в 7.05ч, когато софийските улици са празни.От кого се страхувате, другарю Борисов ?Нали постоянно се правите на голям мъж.
145
3
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Всички български олигарси се управляват от ционисти, а техни кукловоди са червените генерали от бившите тайни служби!Как стават тези неща в България!По време на прехода генералите организираха спортистите в силови групировки , да тормозят с рекет ,бухалки,убийства,побоища,палежи непослушните!Ресурсите на държавата се съсредоточават в хора с чисто досие, послушни и които са работели за службите!Кукловодите дърпат конците и пренареждат пъзела през годините!Парите заминават извън България!ЦРУ
144
3
 
16
 
! Отговори
seira преди 4 години
КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !
143
2
 
10
 
! Отговори
Борис Бойко преди 4 години
Не можах да разбера-- Празник ли е днеска или Не е Празник ?? Ама че "Празници"!!
142
6
 
18
 
! Отговори
Това е преди 4 години
Гавра с паметта на В. Левски.
141
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, дали спряха движението и блокираха светофарите, за да може Борисов да поднесе цветя на паметника? Защо не се върнаха пеша до министерски съвет, нали е на един хвърлей разстояние, а въздуха на София е замърсен? Или просто ги е страх?
140
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата отива рано рано, щото знае, че когато хората наистина ще почетат паметта на Левски в 18 часа и той е там, може и да стане мазало. Много добре знае, че ще има фенове от ФК Левски и изобщо няма да го бавят задето им съсипа клуба.
139
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо иреално, абсурдно, гротескно в честването ДНЕС, на който и да е нац герой или събитие.Бутафория, театралност, роли, инерция.Къде е националната държава? Къде е България?Не ни ли е срам да честваме Левски, който живя и загина за България?Лицемери сме.Самозалъгваме се с наизустени строфи от 19 век, а на дело ебахме мамата на цветуща европейска държава, мечта за 90 % от населението на планетата.Не ми казвайте дъртите клишета, че България е в сърцето ви.И че където било имало един българин, там била България.Че ставаме смешни!Няма граници. Де е България?
138
2
 
12
 
! Отговори
Този продажник преди 4 години
пред Ердоган прави истински поклони, а днес лицемери, вижте го на видеото как отива към паметника, като селски тарикат с ръце в джобовете. Държавата окепази, поне Левски да не кепази с простащината си!
137
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Това е най-удобната теза , която се вкарва в българското общество, за русофили и българофили, или американофили!Сега светът се управлява от ционистите банкери и техните корпорации!А те са завладели и ЕС, и Русия , и САЩ!Как подчиниха България, през 1944-1945г, с окупация на СССР, и после с лагери,репресии и убийства без съд и присъда, както в СССР така и в България евреите взимат дейно участие в преврата!Режимът на Тодор Живков беше свлаен от евреи ционисти начело с Луканов!Баладар!ЦРУ!!!
136
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЪБУДЕН ЗАВЕТДевет годин тойскита се бездомен, без сън, без покой... "Левски", Епопея на забравените",Иван Вазов(поетично слово към будителя)ОЩЕ СКИТАШ БЕЗСЪНЕН, АПОСТОЛЕ,И ДУХЪТ ТИ НЕ СРЕЩА ПОКОЙ.СПОМЕНАВАТ ТЕ В РЕЧИ И ТОСТОВЕЗЛИ ТЪРБУСИ, ПОТЪНАЛИ В ЛОЙ.СТО И КУСУР ГОДИНИ ЗАСПАЛИТЕНЕ СЪБУДИХА ВЯРА С ИСКРИ.УЖКИМ СЛЕДВАХА ВСЕ ИДЕАЛИТЕ,А ПЪК ВСЕКИ ЛУКАВ СЕ ПОКРИ.И КАКЪВ ТИ ОЛТАР И ВЪЗКРЪСВАНЕ?ДРУГ ЗАВЕТ СЪЧИНИХА БЕЗ СРАМ.ДА ЯДАТ И ДА ПИЯТ ДО ПРЪСВАНЕ,ЛАКОМИЯ ВЪЗДИГНАЛИ В ХР
135
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСКИ ГАРГИ ИСКАТ ДА КЪЛВАТ ПАМЕТТА НА АПОСТОЛА ЛЕВСИ! КЪШ КРАДЛИВИ КРАСТИ!
134
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата, що отиваш 7 часа на паметника, когато хората си пият още кафето у тях? Страх те е да чуеш някакви обиди ли по твой адрес ако отидеш по- късно?Като мишка ....
133
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на снимките си личи, че е напълнил гащите. Включително шофьорчето на Маджо и останалите двама крадци.
132
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУМЕН МИШУСТАТА НЯМА ПРАВО ДА ДОБЛИЖАВА ПАМЕТНИКА НА АПОСТОЛА.
131
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 19 февруари гражданско шествие с участието на държавния глава ще извърви пътя на безсмъртието по случай 147 години от гибелта на Васил Левски, съобщиха от прессекретарията на държавния глава.От 17.00 часа в сряда Румен Радев ще се присъедини на площада пред президентската институция към гражданското шествие, което ще извърви пътя на безсмъртието от килията до паметника на Васил Левски в София.Нека всеки, който има възможност да е с него. Трябва да подкрепим нашия президент. В момента той е съвременния Левски. Българските чорбаджии и колониалистите от САЩ опитват да издадат 'смъртната'
130
2
 
11
 
! Отговори
To6 преди 4 години
Оти си сам, аркаядаш ! Защо не си с народната любов ! А и тези край тебе, да знайш нанодут много ги люби !
129
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И нека повторим последните думи на светеца, произнесени от бесилото:- Господи спаси България, от чу мата която я е погазила!Господи спаси България, от сатрапа-диктатор-*** и свинскополитическата мафия които я разграбват,предават,продават и унищожават!
128
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СЕ ПОКЛОНИ НА МИШУСТИН