Борисов поднесе цветя пред Левски: Винаги ще бъде символ на България!

С него бяха още министрите Горанов, Маринов и Кралев
Обновена: 19 фев 2020 09:00 | 19 фев 2020 09:00, Красимир Ангелов
266

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 147 години от смъртта на Апостола на свободата.

Още по темата
Премиерът отдаде почит към делото и паметта на великия български революционер.
 
Пред паметника на Васил Левски, заедно с премиера Борисов, се поклониха и министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Поклон пред паметта и делото на Васил Левски! Те са високо ценени от целия български народ и никога няма да бъдат забравени!", написа премиерът във Facebook.

"Апостола е безспорна обединителна фигура и авторитет. Неговата визия, организационни умения и смелост са забележителни. Васил Левски винаги ще бъде символ на България, дължим му много и се прекланяме пред него!", завърши още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малее сега видех. Радев се е обявил за патрон на Апостола. Ще води шествие. Ауууу, този който на 9 май ще е при Путин, Аятулаха, Мадуро и Асад, иска да се отъждестви с Васил Левски.Ужассс
126
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСОФИЛА РАДЕВ НЯМА ПРАВО ДОРИ ДА ДОБЛИЖИ ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ.
125
3
 
17
 
! Отговори
до Селския футболист преди 4 години
Такива като тебе безгръбначни плазмодии не са го спасили. Ако днес ЛЕВСКИ беше жив щеше да организира хората срещу вас чорбаджиите и неоколониалната адмистрация на западните поробители на България.Днес България повече от всичко има нужда от национално освободително движение
124
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчев, гледай предаването на Стойчо Керев на тема кой предаде Левски и ела пак. Всичко е подплатено с факти, които показват, че дядото на Андрей Луканов е предал Левски. Гледай предаването и ела пак да ми умуваш!
123
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски ако можеше да ги види,сигурно ще ги заплюе и ще се обърне.И не ходят,когато народа отива на поклонение?Явно вече ги е страх да не ги освиркват и замерят с развалени тикви.
122
2
 
10
 
! Отговори
до ЦК на ГЕРБ преди 4 години
Не забравяйте, че и предателите също са ги бесили едно време без след това да ги изкарват герои ;)
121
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фасадата на патриот зад която се крие Тиквата, е зверски напукана и порутена...обаче за медийното му представяне е важно да се поклони пред паметника, за да се направи на родолюбец и патриот....Тримата *** до него са просто бонус към снимката...за калабалък!...По изключение признавам турцизма като най подходящ!.:)
120
3
 
7
 
! Отговори
Славчев преди 4 години
До Анонимен 89 Ти невеж ли си или обичаш да послъгваш. Какви комунисти те бият по кратунката. "Той биде предаден и от един поп...."- този който е писал това стихче и той ли е комунист? За прадядото на престъпника и национален предател Луканов си прав, но не смесвай епохите. И преди комунистите човеците са вършели простотии и след комунистите пак ще ги вършат. Глупостта не е патентована. Проблемът е че хомо сапиенс се оказа безнравствено създание. Докато Бог поправи грешката си, това ще е положе
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Унищожителят на "Левски" бил отишъл да поднесе цветя пред Паметника на символа Васил Левски.Ама що така в 8 сутринта, когато хората спят бре ?Що не довечера, с народа и феновете ?И пак ли ще напълните София с милиционери да ви пазят от Народната любов ?
118
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не отиде в 18 часа следобед- щото е прани ***, ей затова. Страх и лек мирис отзад.
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия с какви очи ходят да се кланят пред паметника на апостола... най-корумпираните типове в държавата, кръстника, крадлев и ковчежника на мафията
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля си, че на някои хора днес ще им се стъжни, ама яко.Явно и те го усещат инстиктивно и се опитват да предотратят неизбежното с нелепи плонжове.
115
3
 
13
 
! Отговори
Що така бре мишко ? преди 4 години
По тъмна доба за индулгенция... А можеха да изчакат феновете на Левски и заедно да поднесат цветя...
114
2
 
15
 
! Отговори
ала бала преди 4 години
И да се скъсате да си хвалите вожда,защото сте облагодетелствани от режима,окрилящ тапоумните,няма да промените съзнанието на повечето българи ,защото нещата са очевадни.Едно и също парльотите-росуфиле,камунисте...всеки ви е виновен,но не вие,защото сте дошле с една цел-да се облагодетелствате на макс.Сякаш ще живеете няколко живота.Броени са годинките..за съжаление.
113
5
 
10
 
! Отговори
Левски преди 4 години
Предатели, които строят Турски поток, нямат място пред Паметника ми.
112
4
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
"Лошото мина.Идва страшното!" -- Р.Инджова 2019г.
111
3
 
14
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Борисов наистина е м.алоумен, накрая се обтъща с думите , че не сме спаили Апостола!Ще го спасите, когато спасите Стамболов,Цар Борис Трети и Тодор Живков!!!Или по точно никога, зашото всеки е направил добра на България и си е отишъл от този свят или като убит от българи предатели или предаден от българи!!!Животът е жесток селяни прости!Агент Алказар Дженингс!ЦРУ!!!
110
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО БОЙКО! ТАКА СЕ ПРАВИ! ПОЛИЦИЯТА ДА СПРЕ РАДЕВ ДА НЕ ЛЕЕ ПОМИЯ ПРЕД ПАМЕТНИКА. ДА ХОДИ ДА СЕ КЛАНЯ НА МИШУСТИН.
109
3
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
баш Главанаци
108
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 104Тогава не е имало русофили,защото руско -турската война започва няколко години след неговата смърт.Четете,бе...