Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна

В 10 областни центъра у нас вече има болни от коронавирус
Обновена: 20 мар 2020 20:16 | 20 мар 2020 16:44, Веселина Йорданова
213
Вече има излекуван от COVID-19 у нас, 4 нови заразени във Варна
Щабът заседава при премиера. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

127 са потвърдените случаи на коронавирус у нас, от които трима починали. Новите случаи днес са 17, от които 13 са в София.

Още по темата
В 10 областни центъра вече има болни от коронавирус, към вече известните се добавя Добрич.

Във Варна днес са установени 4 положителни проби, като те са на контактни лица и са именно от Добрич. В добро състояние са и не изискват някакви специални мерки, информира генерал-майор Венцислав Мутафчийски в МС. 

Най-тежко е състоянието, към критично, на болния, който е интубиран в "Пирогов". Потвърди се положителната проба на пациента-беглец от Пирогов, съобщи още той.

Вече има един излекуван от COVID-19 у нас. Едната пациентка с коронавирус е дала две отрицателни проби, ще бъде изписана от ВМА в събота.

#ОтговорниВкъщи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
3
 
! Отговори
Гошко преди 4 години
На снимката е показан любимият ни Падишах, той е нашата муска.Г-н премиер, този излекуван пациент да не е преболедувал коронавируса, организмът е преодолял заболяването и оттам резултатът е положителен.За успех се смята ситуацията ако поне 3 партиди по 100 човека са излекувани и те не пренесат вирус в семействата.Г-н премиер, как измислихте начален час за пенсионерите 5:00?? Ранните магазини отварят в 7:00 следват в 8:00 и 9:00.Очевидно вие не пазарувате. Можехте да измислите напр. 3:00,why not!
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
русия испрати в много страни ес и еас 800 теста от короновироса вируса са излекувани 12 човека в москва
167
0
 
2
 
! Отговори
8 преди 4 години
Баце , аде кажи му да спре вече ! Нали можеш всичко !
166
0
 
2
 
! Отговори
уточнете преди 4 години
В Добрич ли са заразените или във Варна? Според заглавието са във Варна, а според информацията в текста само пробите са анализирани във Варна.
165
0
 
11
 
! Отговори
срам преди 4 години
борисов мий си ръцете редовно , макар че ти вече си заразен с испанска муха,че видя какво стана с цветанов ,от тия закуски в белия дом, зарази се човека
164
2
 
9
 
! Отговори
Това е Бога преди 4 години
на вирусите, видят ли го и умират от страх! Новото лекарство против коронавируса ще се казва -Бойкобой, а Домуса ще го прави във фабриката си.
163
0
 
6
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 4 години
До Анонимен 175Ами те така малко неточно пишат - да щом само със стандартни лекарства е излекуван пациента значи имуннната система си е свършила работата.
162
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как излекуван,когато все още няма лекарство?Алоууу...Вирусът е убит от имунната система на човека,какво лекуване?Бил е в карантина и организмът му се е справил.
161
0
 
7
 
! Отговори
Барба Ганьос преди 4 години
Няма необходимост от бързо оздравяване. Белким ще ходят из парковете, ако оздравеят. Когато дойде парата от Европата - тогава.
160
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"4 нови заразени във Варна, само, че те са от Добрич. "Пълна глупост, тестовете от Добрич се правят във Варна, а не че има заразени във Варна.
159
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До мишо бирочетоМного си заблуден. Тестовете за вируса не са за анти-тела (такива са само първичните, които после ги изследват за самия вирус), антитела нямаш докато не започнеш да боледуваш. Тества се за РНК на вируса. Ако имаше 60-70% нямаше да има само 1-2% установени случаи, май не можеш и да смяташ.
158
2
 
9
 
! Отговори
Тргикмчна Физиомутра преди 4 години
Най-добрата защита е познанието! Простакът ще си замине и само горчивият спомен за делата му ще остане,
157
7
 
12
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
гади ми се от цялата тази помия. гади ми се и от глупавите пешки които се оставят да бъдат манипулирани и сплашвани. гади ми се и от некомпетентните межетурки които работят по спуснатния от горе сценарий. спирам да чета и пиша. прочетете какво е това корона вирус и защо около 60-70% от всичките хора имат антитела за него и ще тестват позитивно. зачудете се защо при 99% от болните "чумата" минава на крак без дори да забележат. питайте плешивите пръчки колко човека лежат в интензивното само с корона вирус без друго заболяване. вижте какви парички се раздадоха последните дни в америка, германия и
156
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закрити са много малки болници -не лъжа и всеки който има близки близки в малките градове и села го знае .закриха болниците и оставиха спешите кабинети да ги обслужват като казваха че от тях няма нужда -и ще Ви кажа за Полски Тръмбеш -там имаше болница с Вътрешно Хирургично и АГ отделение -там такава болница вече няма
155
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този хлороквин дето сега са съсредоточени върху - го забраниха и пациентите с Лупус еритематодес останаха без лечение и протестираха но никой не им обърна внимание -сега ще го произвеждат за пазара у нас защото производството на л-вото не е спряло но е за износ за Русия и Украйна -да си понесат отговорността тези които го спряха -никой не ги споменава
154
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито една малка болница не е закрита, не лъжи!
153
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А като има, защо не лекува всички? защо не го прилагат! То вярно, че бълагарската медицина маха от производство хубавите си медикаменти от нашата българска простотия,( щото никъде по света това го няма) но те българските медици са талантливи . Само че само с талант не става. Докога ще бездействат, колко още хиляди жертви искат вируса да покоси, че да се поразмърдат малко Кога ще го приложат? хоратапо света полагат огромен неуморен труд,безсънни нощи, а нашите ги мързи да правят същото
152
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой закри малките болници -Б.Б преди години защото нямало нужда от тях имало нужда от тях /пример болницата в Полски Тръмбеш /само Университески болници а сега се чудят кои хотели и т.н да привлекат за легла при необходимост -закриха болниците лекарите се преквалицифираха в какво -в секретарки и т.н -абсолютен хаос в здравната система
151
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 163В Куба вече има 16 разболели се и един мъртъв.Нищо, че са естествено и изкуствено изолирани.Да излекуват първо тях си.Иначе да - от Куба можем да намерим евтини доктори.
150
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да кажат на колко човека от Варна са направили тестове и от тези тестове колко са положителни