Случаите у нас станаха 661, нови две жертви на вируса

35 пациенти са в интензивни отделения
Обновена: 11 апр 2020 19:36 | 11 апр 2020 17:33, Веселина Йорданова
188
Случаите у нас станаха 661, нови две жертви на вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

661 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 13 нови случая, като 10 са в област София и 3 в област Кюстендил. Лабораториите продължават да работят, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Починалите, при които е установен COVID-19, са 28. Два са смъртните случаи, съобщени днес.

Още по темата
В УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" е починала 73-годишна жена, при която е бил потвърден COVID-19. Жената е била с прекаран инсулт. Страдала е и от диабет.

В УМБАЛ "Пълмед", Пловдив, е починал 73-годишен мъж с установен COVID-19. Пациентът е хоспитализиран в лечебното заведение преди 8 дни, където е бил интубиран. Мъжът е страдал от артериална хипертония.

230 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 35 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина – към 11 април: 371 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 290 на жени.

Регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 18; Бургас – 26; Варна – 24; Велико Търново – 9; Видин – 2; Враца – 2; Габрово – 2; Добрич – 12; Кърджали – 12; Кюстендил – 15; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 14; Перник – 8; Плевен – 9; Пловдив – 33; Русе – 5; Силистра – 2; Сливен – 11; Смолян – 17; София – 395; Стара Загора – 15; Хасково – 6; Шумен – 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
3
 
! Отговори
Джокъл преди 4 години
Много лъжите бря.
150
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 171: БОЯ СЕ,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС И ЗА Т.Н. ЕНЕРГИЙНИ ВИРУСИ,ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ,А СЪЩЕСТВУВАТ И РУШАТ ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ ПАГУБНО , БОЛЕЗНЕНО И НЕОТКРИВАЕМО-ОТЧИТАТ ГРЕШНО ПРОБЛЕМА ИЛИ ГИ НАГЛАСЯТ СПОРЕД ПОЗНАНИЯТА ЗА МОМЕНТА!А МОЖЕ И ДА НИ ЛЪЖАТ КАКТО СИ ИСКАТ ТЕЗИ"ИЗВЪНЗЕМНИ",КОИТО ОТДАВНА "БУТАТ МУХИ" В ГЛАВИТЕ НА САМОЗВАНИ ВЛАСТЕЛИНИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ,НЯМАЩИ ДОБЛЕСТТА ДА СЕ ПОКАЖАТ В ИСТИНСКИЯ СИ ОБЛИК НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!НАПРАВИХА НИ *** БЕЗ ВРЕМЕ! МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА,ЗАЩОТО НИ ЗАТРИВАТ!!!
149
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОЩЕ:СПРЕТЕ КАМУФЛАЖИРАНОТО НАСИЛИЕ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ/грубо нарушаване на правата му/,КАКТО И ИКОНОМИЧЕСКИЯ ГЕНОЦИД/феномен/,ПОРАДИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ МЕЖДУ ДОХОДИ И ЦЕНИ/разходи/ - ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ И ДОХОДИ ОКОЛО ОСЕМ ПЪТИ ПО-НИСКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ;ПРЕСТЪПНОСТТА НЕОВЛАДЯВАНА НИКОГА СПОРЕД СТЕПЕНТА И НУЖДИТЕ и т.н. ОБЪРНЕТЕ СЕРИОЗНО И МОМЕНТАЛНО ВНИМАНИЕ СЪЩО НА КАМУФЛАЖИРАНИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИТЕ ХРИСТИЯНИ ОСЪЩЕСТВЯВАН ОТ ХОРА ОТ МАЛЦИНСТВАТА,ФИНАНСИРАНИ ОТ ВЪН,ТА ДА УСЕТИМ ГРИЖИ!
148
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ОЩЕ: НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ЗА ОСОБЕНО БЕЗУМНО ДА НИ ПОВТАРЯТЕ ВЕЧЕ ЕДИН МЕСЕЦ ЕДНО И СЪЩО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ 24 ЧАСА ВСЕКИ ДЕН -"КОРОНА ВИРУС"?НАЛИ ДРУГИ БОЛЕСТИ МОГАТ ДА СЕ ПОЯВЯТ С ПОДОБНО НАТОВАРВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА И ТРУДНО ЕЖЕДНЕВИЕ,ПОРАДИ ИЗОЛАЦИЯ И ПОСТОЯННО ПОДДЪРЖАНЕ НА БЕЗУМНА ХИГИЕНА И ДЕЗИНФЕКЦИЯ?ЗАЩО ТОЛКОВА ЕДНОСТРАННО СЕ ГЛЕДА НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ,КОЙТО НЕ Е ЕДИНСТВЕН И НИЩО НОВО КАТО БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ/нали така/?А ИМА И ДРУГ ВИД ПОРАЗА НАД ЧОВЕКА-ЕНЕРГИЙНА,ХИМИЧЕСКА,ПАРА-НОРМАЛНА И Т.Н.
147
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А СЕГА ПРЕСМЕТНЕТЕ ЗАБОЛЕЛИТЕ И ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И МНОГОБРОЙНИ"ПАНДЕМИИ",ЗА КОИТО НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ,ГОРЕ-ДОЛУ,И КАЖЕТЕ КАКВИ МЕРКИ ДА ВЗЕМЕМ ОТНОСНО ВСЯКА ЧОВЕШКА ГИБЕЛ И РАЗРУХА ОТ РАЗЛИЧЕН ХАРАКТЕР,ЧЕ ДА СТАНЕ АДЕКВАТНА ГРИЖАТА ВИ КЪМ НАС,НЕ ЕДНОСТРАННА,И ДА НЕ ЧЕЗНЕМ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ БЕЗ ДА ЗНАЕМ ДОРИ КАКВО ТОЧНО НИ СЕ СЛУЧВА,ПОРАДИ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ/системна/,КАКТО И ЛЪЖИ СИСТЕМНИ!И КАЖЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НАМАЛЯВА НАЙБЪРЗО И ВЗЕМЕТЕ СЪЩИТЕ МЕРКИ КАТО С ТОЗИ ВИРУС!!!
146
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 158.. А ти знаеш ли кои се прибраха бе ***. Защо не се прибраха хората които си купиха апартаменти и къщи и имат солидна работа. Ами се прибраха Ромите прости, тутките и айдуците. Точно тези ни докараха проказата. Завиждал съм бил. На кои бе *** на Ромите прости, тутките и на айдуците ли да завиждам. Егати и мозъка си дето го имаш. Ти на коя планета живуркаш бе.
145
4
 
12
 
! Отговори
Лекар до 161 преди 4 години
Напълно те подкрепям, а колегата- генерал Годжи е коремен хирург и хал хабер си няма от вируси и вирусология!!!
144
3
 
20
 
! Отговори
КАТО ЧЕТА преди 4 години
Коментаритепо всичко личи, че повечето факти и доказателства са на страната на тези, които твърдят, че вирусът е Пунта-Мара и игра на големите, а нашите послушковци действат по заповед отвън. Само някои се опитват да защитават идеята за страшния вирус но с празни думи, без факти и доказателства!!!
143
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен153 защото такива като теб, страхливци,завиждат на тези,които отидоха,имаха дух на откриватели,научиха език,бориха се и успяха. Затова ще си идват и ще си отиват, а ти ще злобееш докато остарееш.
142
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе и този вирус ще премине и друг ще дойде. Ще трябва да свикваме.
141
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идва времето когато съборетина къща на село ще е на цената нов апартамент в София. Разни които могат да работят от вкъщи ще си на купят къща по селата и ще си житкат на воля. Кеф братя. Живота в града става ад под небето. Жалко за строителите. Ще я закъсат..
140
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Греховно ниска смъртност като за "пандемия".
139
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И що Са ?Излиза че.короната е по хуманна от системата?
138
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои са заразените защо не казват а само ги броят. Защо не кажат че всички които се прибраха от чужбина са заразени. Защо ние които не сме си подава ли носа извън БГ ще трябва да стоим затворени заради печалбари. Ние които търпим 30 години експериментите на Сеяндурите и Мутрите останахме без работа доходи а децата ни реват за хляб. Защо ние трябва да търпим несгодите заради Сеяндури които си веяха сливите и таааците из еврогея и като видяха дебелия се прибраха да им видим гр, озните муцу, ни.
137
2
 
10
 
! Отговори
Любо преди 4 години
До Вирус нямаТой съществува, симптомите му са температура и зачестено дишане, както и дискомфорт.Почти през целия си съзнателен живот съм чувствал дискомфорт ( може би заради бирата и твърдото ) температури и зачестено дишане, както и недостиг на въздух са ми се случвали често.Не знам, може би короната е съществувала преди, но чак сега я откриваме...хахах (joke)
136
3
 
9
 
! Отговори
до малко факти преди 4 години
Ами нали заради навремените мерки са само толкова заразените. Стига глупости ! Защо не гледаш "обикновения грип" в Испания и Италия какво става за един месец ? Стига глупости бе хора. Станахме хей'търи от безделие.
135
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Малко ФактиНе струват и 2 стотинки твоите "факти"... Лека нощ!
134
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус показа на всички хора, че в живота няма НИЩО... сигурно...Да ви е, като обица на ухото!Когато си правите някакви планове и сметки.
133
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам и се чудя в кой свят живея.Имало пандемия,вярно ама само в прогнилите ви тикви.А навън всичко цъфти и пее.
132
8
 
20
 
! Отговори
Малко Факти преди 4 години
Та при един обикновен грип за един месец се заразяват от 50 000 до 200-300 000 души и поне 10 000 загиват под въздействие на придружаващите заболявания, но не се говори нищо за това. А сега за един месец се заразили няма и 700 човека и няклко души умрели, кой от инсулт, кой от диабет, кой от бил на хемодиализа 8-9 години. Ха-ха-ха - смях на парцали!!!