Вторият починал медик се влошил рязко

Тя била излекувана от коронавируса
Обновена: 3 май 2020 08:55 | 3 май 2020 08:51, Александър Попов
113
Вторият починал медик се влошил рязко

Вторият починал медик се е влошил бързо у дома. Лекарката, която е работила в спешното отделение на "Александровска болница", е била заразена с коронавирус.

"Тя се е лекувала в Окръжна болница и е била изписана с два отрицателни теста", заяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски.

Още по темата
Тя е била интубирана, но е починала още в спешния център и не стигнала до интензивното отделение на "Александровска болница".

Притеснителното е, че тя е била излекувана, очакваме взетите PCR проби снощи да потвърдят дали е повторно заразена", допълни Мутафчийски.

Той сподели опит от негови колеги в Хонконг и Италия, които са регистрирали повторно заразени.

"За съжаление неяснотите около протичането на заболяването все още са много", сподели Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
23
 
! Отговори
Кривондел преди 4 години
Ако има нещо хубаво от цялата история то е, че може би ще се научим да ценим и уважаваме лекарите повече от футболистите.
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До !!!!!!!!!!!!!!!!!Много си му е добре словоредът. Нещата за лекарите обаче се нареждат много зле. Както и за всички в рисковите групи. А и за цялата нация. Теорията за стадния имунитет се пука по шевовете.
46
1
 
9
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Не забравяйте, че точно в Александровска имаше разследване на Ахчиева. Не Бяха дали резултатите на лекарите , тествани за короната. Оправданията бяха меко казано глупави. А и докторите и те са смъртни!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 53Не само че съм виждал, но аз го и изкарах. Даже бях в германска болница 11 дни. И имаше и смъртен случай докато бях там. Сега какво ще направиш?
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не повтарял, а?
43
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз болен от ковид-19 не съм виждал. Вие виждали ли ли сте? Опитват се да го представят така сякаш хората по улиците припадат и умират в кашлици, как ако не измият улицата - всички ще умрем. Едва ли не някой филм за зомби апокалипс. Най-голямата радост за правителството сега е ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над народа.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хареса ми как тоя дето обявяваше наред хората за некадърници се скри като го питах дали той се слага в тая маса. Гиди Бай ***.
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората сме различни, аз познавам човек три пъти кара варицела. При 99%се изгражда имунитет и не я повтарят тази шарка. И този вирус може би е така. Иначе се изгражда имунитет.
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емигрантът е прав, трябва всички българи да излязат за година две навън да поработят, да се научат на работна етика, на качество и на отношение към клиенти. Апропо може и на чистотата да се обърне внимание. Не се сърдете, такова е положението.
39
11
 
7
 
! Отговори
Iwan преди 4 години
Както всяко едно звено в нашата проклета държава, лекувана-недоизлекувана и пусната. В цял сват се говори, че вируса идва на две вълни .. вторично заразяване е доказано невъзможно след последните доклади от 20 000 души в Южна Кореа. Но при Ганьовланд... каквито ни тестовете, такова ни лекуването .. добре, че беше короната - да се сети Тиквун, че има хроа в Ганьовланд, не че преди това същите тези не умираха като кучета по болници и под ламарините на коли от далавераджии на еврофондове.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пациент 39Само че има едно уточнение!!"Оня професор" е от онези 80% но не го проумява.А ти също си в групата.И не сте 80% а 99.999%.
37
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се прави имунитет според гурото ви Мангъров? Сблъскваш се с вируса и го изкарваш, нали така! Т.е. следвайки логиката му, кои са хората, които се сблъскват най-често с вируси!? Не са ли лекарите и то тези на първа линия!? Например личния лекар би трябвало да има най-добър имунитет ако Мангъров е прав! Е, ако е така и лекарите умират, за какъв стаден имунитет говорим?!
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е първият случай, на човек даващ отрицателни тестове, а болен. Най-вероятно при някой хора тестът не го лови, защото симптоми имат и умират точно като тези, които дават положителен тест. Още китайците го казаха, че има хора никога не дават положителен тест, някой уж се излекуват и повтарят, абсолютна гадост. Вряха се по пещери да търсят вируси и зарази и се наиграха явно. Светла им памет на починалите.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37"Но моля Ви елате в БГ да ни научите на малко професионализъм. Тъкмо ще Ви видим нивото на професионализъм"Минке, за да оцениш нечие ниво самата ти трябва да имаш определено ниво!!А се вижда от Луната че тИ ниво НЯМАШ.Щеше да го знаеш ако имаше поне малко ум.
34
3
 
31
 
! Отговори
пациент преди 4 години
Прав е оня професор.Наистина 80% сте ***.и.! А милениум поколението и пуберите 100%.Много разбирачи ,празнодумци ! Май трябва достъпа до Интернет да стане като шофирането-с книжка- за наличие на сиво вещество в недоразвитите кратунки.........Само като погледнеш постовете в сайта и виждаш ,,нивото" Тези които плюят са най-бездарното племе,те друго просто не могат!!!
33
13
 
21
 
! Отговори
Генг бенг преди 4 години
Тези, които живеят в чужбина въобще нямат право да си отварят устата, за неща случващи се тук. Акъли ще давате само на управляващите в страната, която сте избрали да оцапате с присъствието си.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В Бг всички сте АМАТЬОРИ без значение с какво се занимавате". Но моля Ви елате в БГ да ни научите на малко професионализъм. Тъкмо ще Ви видим нивото на професионализъм, пък и Вие ще си го проверите.....
31
8
 
23
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 4 години
От написаното изводът е че не е починала от COVID-19!
30
3
 
13
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
До АнонименДобавям и Трифонов
29
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пълна отговорносг за всеки починал от тук нататък носят Мангъров, Радев, Корнелия и цялата тази пасмина призоваваща да не се спазва реда!