Първи дати за абитуриентските балове през юли

Директори на училища вече са насрочили дати
19 май 2020 09:39, Ния Христова
17
Първи дати за абитуриентските балове през юли
Снимка: БГНЕС
Директори вече насрочиха първи дати за абитуриентските балове на зрелостниците си.
 
"Предложих дата за изпращане в двора на училището 26-и юни, а тази за бала - 15 юли", каза директорът на столичното 119 СУ Диян Стаматов пред БНТ, цитиран от в. Монитор. 
 
"Надявам се до средата на юли коноравирусът да е максимално унищожен", каза Стаматов. Той се надява абитуриентите да отпразнуват цивилизовано. Стаматов призна, че сегашната липса на организация на изпращането на учениците води до хаос.
Още по темата
 
Директорът на 119 СУ обясни, че децата имат уроци по пътна безопасност, но след 7 клас те спират да им обръщат внимание. Казват си, че това няма да им се случи на тях. Автомобилният състезател Димитър Илиев  е на мнение, че часовете трябва бъдат увеличени. Той апелира към всички абитуриенти да бъдат внимателни. Те са млади хора, навлизащи в нов етап от живота си. Голяма част от завършващите приемат този ден много емоционално, допълни Димитър Илиев. Автомобилният състезател призовава да покажат, че са готови за живот с повече отговорности. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
6
 
! Отговори
художника преди 3 години
В живота на човек има две важни дати. Абитуриентския бал и пенсионирането. Едната дата е раздялата с младостта, а другата е раздяла със зрелостта. Така че тези две дати трябва да се честват подобаващо. Оставете децата да си празнуват в този ден, защото след него нищо няма да е същото.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ше начешат катериците
11
1
 
11
 
! Отговори
Котки преди 3 години
2 седмици клаксони на коли, от които дъне ориенталска музика, балони, просташки крясъци с пълно гърло, балони, гърмежи... Основен приоритет за цялата българска нация.
10
0
 
3
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Илюстративният материал си казва всичко... На *** и тати шeбечетaта...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тия глупости бре?? Щом имате излишни пари, по-добре ги инвестирайте..
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво се радват толкова те първа се започва трудното с намиране на работа и доходи . Мда новите кандидати на бюрата по труда и новите клиенти на банките .
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би да завършват Оксфорт или Кеймбрижд ,Айде моля те свестните деца не ходят на такива джумбарета където освен да се напият нищщо друго не се случва
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно от най-грозните и пошли зрелища, които могат да се видят в България. Няколко дни по улиците дефилира простащината, арогантността и глупостта. Гледката на пияни и дрогирани младежи, истерично крещящи по улиците и после гуляещи по кръчмите мен хич не ме радва. И всичко това под благосклонния поглед на родителите...
5
4
 
12
 
! Отговори
474 преди 3 години
На тия толупчета живота им е ежедневен купон. Те нямат възпитание първо от страна на семейството, второ от страна на училището. За тях най-важното е да се съберат за да се напият и на.д.рус.ат. Какво ли бъдеще я очаква България с такива лентяи ?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лоши нравиНе си мисли че на запад не е по този начин. Това че тертипа е по-различен не означава че не правят същите тъпотии и не се интересуват от купона. Всички сме минали през това и после идва университета или директно работата и разбираш че не всичко е само купони или ставаш битов алкохолик.
3
2
 
12
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
На 8 март докато ние празнуваме знаем какво), в Китай празнуват ден на физиката. Само си направете сметка, кои нации са успешни - тези които реват за балове и то по време на пандения или там където се развива науката.Илон Мъск каза наскоро в един подкаст, че много хора се стремят да учат финанси и право, а би трябвало умните хора да се съсредоточават там, където се прави реалното производство, което движи света напред.А при нас даже за право в СУ се влиза без изпит, тъжно, нали? :)
2
8
 
13
 
! Отговори
Лоши нрави преди 3 години
Няма такава държава. Това ли е смисълът на живота на тези деца - да вият цяла нощ, да се напият, да се ДРОГИРАТ? Изтървано поколение.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко си дойде на мястото.