Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Според него съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален живот
26 май 2020 15:05, Нели Христова
428
Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни след коронавируса. Според него, втора вълна на COVID-19 няма да има и съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален начин на живот.

"Трябва малко по малко да минаваме към нормален ритъм на живот и отварянето на детските градини е една съвсем правилна стъпка", каза доц. Атанас Мангъров пред БНР.

Още по темата
Децата са тези, които са най-малко застрашени от тази инфекция, уточни той.

По думите му е "много хубаво, че родителите, които са успели да преодолеят страховете си, са пуснали децата на градина".

Според доц. Мангъров не е нужно да се правят тестове на персонала, защото един тест може да бъде един ден – било положителен, било отрицателен и само след няколко дни човекът да бъде заразен, но по думите му в това няма нищо страшно.

"Мисля, че нещата вървят към приключване и много скоро ще се върнем изцяло към нормален ритъм на живот и ще си спомняме с умиление всички тези изпълнения, които ни се случваха през края на зимата и началото на пролетта", посочи доц. Мангъров.

И допълни: "Мисля, че няма да има втора вълна или ако има, тя няма да бъде същата, защото виждате, че всъщност тук нищо не се случи особено. Какво бихме могли да очакваме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора от някъде – никой няма да дойде. Ние ще сме си пак същите, каквито сме си били", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
2
 
1
 
! Отговори
до 282 от славянин преди 3 години
Ето ти едно инфо, има и превод на български:https://facebook/ENEVMMA/videos/1143040956061848/UzpfSTEwMDAwMjY1MDYwMTU5MjoyODAwNTA5OTQ2NzEzOTk4/?id=100002650601592
278
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До R _каТакива изказвания по-скоро показват нещо за това какво е мнението ви за вас самите. Не знам дали го осъзнавате.:)))))
277
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 290Абсолютно вярно! Не искам повече да слушам Бай- Ганювщините на хора , далеч от проблема, но повярвали си по типичния бай-ганьовски начин, че са стигнали до истината и се опитват да ни я натрапят.За тях древните философи са казали: " Прости им , боже! Те не знаят какво говорят". Няма какво повече да добавя.
276
2
 
2
 
! Отговори
R _ка преди 3 години
До 290"Като дете (програмист по професия) на лекари (директор на лаборатория по микробиология в САЩ и завеждащ отделение по неврохирургия"Пък аз съм Анджелина Джоли и ми писна от маски,дезинфектанти, проценти, щабаве, корони и прочие.
275
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа, не, не, ще има и то септември. Не можаха да ни унищожат, така че ще си има още една карантинка.
274
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 282 от славянинАз чета Ле Монд Дипломатик, Цайт, Франкфуртер Алгемайне, Либерасион,Обзървър следя блоговете на хора като Даниел Щелтър и т.н.Та, дай пет имена на източници от които се информираш.
273
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМ преди 3 години
До Анонимен Не го обиждай,човека през цялото време искаше да бъде пред прожекторите,да бъде опонент на щаба,със свое мнение-да бъде забелязан,разбира се,че е добър специалист.
272
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като дете (програмист по професия) на лекари (директор на лаборатория по микробиология в САЩ и завеждащ отделение по неврохирургия) отдавна казах, че СЗО и всички кадърни лекари са се хванали за главата от празните приказки на престъпника от снимката горе. Един път каза как 70% трябва да изкарат вируса, за да изчезне- абсолютни 100% глупости. Подигра се грубо на маските и корейския модел, който е най-правилен и доказан. Някакъв комунистически "доцент" с килийно образование седнал да плямпа...
271
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паникьори - каквото предвиди Мангъра се оказа вярно! аре
270
2
 
2
 
! Отговори
до 282 от славянин преди 3 години
''Кои са медиите, които четеш ти? Дай пет имена.''А кои са тези които ти четеш!?
269
1
 
9
 
! Отговори
Тролове евреиски преди 3 години
вие кво искате - перманентна карантина !?
268
3
 
2
 
! Отговори
степан преди 3 години
Ще има ,ще има само ни лажеш .
267
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров скоро ще обяви "светлото бъдеще" !...но по-добре така, отколкото на Радев погребалните литургии !
266
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се мангъров нали 70% трябваше да са зарязят? Какво стана с шведите? Ае млъквай вече, не случайно не си в щаба, защоти си ***.
265
2
 
7
 
! Отговори
НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди 3 години
не е във ваша полза !за запад пропагандата готви овчите мозъци за втора карантина през септемврикавам ви - този път юдо-масоните са решили "яко да ни измрат" цените на храните също скочиха резко - около 50% (на запад и в САЩ) - няма причина за това поскъпване - прозто юдо-масоните се гаврят с нас !!!
264
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 274 от славянинКои са медиите, които четеш ти? Дай пет имена.
263
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиваксърите са малоу.мници. Ваксините не ряботят ако са поставени на малък % хора. Точно заради това не трябва да са пожелание
262
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 274 от славянинИменно защото искат забрана "ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ" ти казвам, че техните претенции са към друг тип ваксинация и ваксини (който знае имунизационния календар, той знае за какво говоря). Доколкото ми е известно задължителна ваксинация за грип не съществува. Просто тяхната реторика се разпростира и върху сезонните ваксини, но тък като те не са задължителни и реално болестта която третират не с такъв устойчив характер, претенциите им там са пренебрежими.
261
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И без извънредни положения можеше да мине този вирус.
260
4
 
5
 
! Отговори
до 274 от славянин преди 3 години
Антиваксърите са течение ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ОТ ВСЯКАКВИ ЗАРАЗИ, а не просто против ваксинацията, те не искат забрана на ваксините, а ЗАБРАНА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯТА, просвети се малко по-старателно по този въпрос! А колко ''целия свят пламти'' това е въпрос на лична вяра в ОФИЦИАЛНИТЕ масмедии, ако ти само тях гледаш, слушаш и четеш, аз гледам, слушам и чета и други!!

Спонсорирани публикации