Бойко Ноев за НСО: Безумно е за 1200 души да има 40 млн. бюджет

Наблюдава се конфликт между едноличната власт
19 юни 2020 10:32,
37
Бойко Ноев за НСО: Безумно е за 1200 души да има 40 млн. бюджет
Снимка: БГНЕС

НСО е явление и част от политическия контекст на това, което става в държавата, заяви Бойко Ноев - експерт по национална сигурност в ефира на bTV.

Основното според него е конфликтът между едноличната власт, която изчерпва своя позитив, и интересите на обществото. Възмутителен е начинът, по който хората, които сме избрали и назначили злоупотребяват с нашето доверие, отбеляза още Бойко Ноев.

„Правителство и народни представители  гласуват за себе си закон, с който утвърждават своите привилегии и своето обгрижване. И в един момент, когато това не им е достатъчно по някаква причина, решават да си измислят нещо друго“, коментира той. Според него едноличната власт сега решава да си измисли някакво друго НСО.

Висшите постове в държавата са три – премиер, президент и председател на парламента, за тях трябва да има охрана, но не може да има 1200 души с 40 млн. бюджет, отбеляза още Бойко Ноев. По думите му в тази секретна шапка се случват много безобразия, за които говорят самите началници на службата.

За записите с гласа на премиера, снимките от дума му и есемесите на Васил Божков той коментира, че по света не се пита първо какъв е мотивът, а дали е вярно.

Президентът трябва да предизвика дебат и даде идеи как да ревизира тази служба, която оглавява,  а не просто да върне закона за МВР с вето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
19
 
! Отговори
до кога преди 3 години
Същото е и в полиция,съд,прокуратура,ДАНС и пр. специални служби, паразитни структури,пълни с търтей на партийни хранилки хиляди лица който са забравили че не партията а народа дава парите....
13
0
 
14
 
! Отговори
ето какво е казал преди 3 години
По думите на Ноев едноличната власт сега решава да си измисли някакво ново НСО. Висшите постове в държавата трябва да имат охрана, но не може да има 1200 души с 40 млн. лв. бюджет, който плащаме ние. Кой да бъде охраняван, решава Бойко Борисов, това хората трябва да го знаят, отбеляза Бойко Ноев. С нашите пари се охранява бизнесът, охранява се Ахмед Доган - ние го охраняваме с нашите пари. Същото е с Делян Пеевски, същото е и с други хора. Докога гражданите ще търпят това нещо, посочи Ноев.
12
1
 
15
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Ако разходите за заплати и осигуровки са 24 милиона,И какво работят тези 1200 човека някой знае ли?
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До те гласуват за хунта 9Държавните служители са не 180, а 96к бре ***, удряш в земята дори зеления чорап!
10
1
 
15
 
! Отговори
тя преди 3 години
Премахване на паразитната и ненужна НСО харчеща милиони народни пари !
9
2
 
4
 
! Отговори
Грешни сметки преди 3 години
Ако разходите за заплати и осигуровки са 24 милиона, то останалите 14 милиона отиват за автомобилния парк, поддръжка, логистика, обучение и капитален ремонт. 25 човека да се пенсионират годишно - ето ти още 1 милион бонуси и компенсации, с тия 20 брутни заплати при пенсиониране.
8
2
 
11
 
! Отговори
те гласуват за хунта преди 3 години
Да,безумие и да има над 180 000 държавни служители който НЕ внасят данъци и осигуровки а ползват всички социални услуги и големи привилегии,платени от бедния народ чрез данъците си!!!това е безумие и дискриминация.
7
6
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
И всички ние плащаме този масраф! За да се вози Деса контеса в мерСедеса. Да си купува Радев дрон и да храним 1200 безделници!Срама имате ли Радев?!
6
7
 
1
 
! Отговори
Ах преди 3 години
А дали снимките не са пусната умишлено,за да се мотивира новото НСО?
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НСОпо мои сметки е 3333,00 лв, в интерес на истината не ми се вижда много на глава, хубава заплата с одигуровки и някой друг разход и до там. Върпоса е кой какво върши от тези 1200 души, имали ни нужда от всичките, ефективни ли са, не се ли припокриват функции. и въобще не съм специалист по темата, само казвам, че на мен на глава не ми се виждат много, въпреки ниските заплати в бг.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът трябва да предизвика дебат и даде идеи как да ревизира тази службаА дали НСО ще позволи на Президента да я реформира?
3
7
 
17
 
! Отговори
хах преди 3 години
Ми добро утро! Като безчинстваха към обикновените хора нямаше проблем, чак като посегнаха на премиерът-Слънце Тиквуний се сетихте
2
15
 
2
 
! Отговори
сс преди 3 години
в това сигурно са включени горива за коли и подобни неща по поддръжка което излиза даже че е малко....
1
19
 
4
 
! Отговори
НСО преди 3 години
2777 лв месечно на глава разход, че да не е много това?