Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София

Очаква се лидерът на партията да говори за протестите
150
Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре в София политическия актив на партията.

На форума ще присъстват областните управители, кметовете, депутатите и евродепутатите, излъчени от ГЕРБ, предаде БНР.

Официална информация за събитието няма.

Очаква се Борисов да говори за протестите в речта си. Той вече даде заявка, че след края на мандата на правителството ще се занимава с укрепване на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
4
 
8
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Що бре я виж утре Тиквето е решило да сбира де що има "полезни ***"пардон активисти,най вероятно отново да почеше егото си,ти си тръгнал за Кукловоди и "лагери"да хортуваш!
103
4
 
5
 
! Отговори
ПолезенИдиот преди 3 години
Единственото лошо да си ПолезенИдиот е след като кукловодите си свършат работата обикновенно те изхвърлят като *** на бунището, а в някои държави на Изток в концлагер дори и по-лошо.
102
2
 
8
 
! Отговори
До105 преди 3 години
***'ат,какво негативно има в съвета да врътнеш бибитка на вожда,а защо не и дупце да му подложиш? Все пак в началото на"кариерата"си!!!!!!
101
5
 
7
 
! Отговори
ПолезенИдиот преди 3 години
Съжалявам, че предизвиквам негативна реакция сред читателите но ние извършваме много важна функция в обществото. Дори и Ленин със цялата му интелектуална сила не би могъл да вземе властта сам без помощтта на десетки хиляди полезниИдиоти.
100
10
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
Д-рБорисов.Събери си свитата Герберски изчадия като теб МУТРО! Обясни им че е време да си ходите! Хвърли оставкаМутро и се пръждосвай от полизрението ни както предшественика ти държал властта 10 г д-р Костов!Мърдане няма вече бе мутро! Нек и жалките ти избиратели Герберасте го разберат най после!Хвърляй оставка и д се свършва всичко свързано с най омразната "емблема" "ГЕРБ"! Оставка търтей който храНихме 10Че и повече години.Начесвайки краСтата си Че ни"управлявате"! Хайде вървете сещатес къде!
99
5
 
10
 
! Отговори
До ПолезниятИдиот преди 3 години
Здрасти! На първо време ти предлагам да се добереш до Вожда,и да му врътнеш една бибитка на умрялата му п:ишка,ако не си го Направил веки,па белким прокопсаш!Предполагам съм бил полезен със съвета си!
98
4
 
8
 
! Отговори
Слави Чалгата преди 3 години
Е верно нема такава държава щом човек като мене ще вземе 10 процента на изборите.
97
5
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Партийно строителство. Като бивш член на БКП Бойко няма как да не знае как се прави това.А и взе да му пари под краката.
96
3
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
До ПолезенИдиотКато начало трябва да се снабдиш с формуляри и да напишеш заявление за членство в ГЕРБ.
95
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се представи програмата за манипулиране на изборите и разпределяне на кеша, вероятно ще потупа по гърба някой и ще се скара на друг пред камерите на медийните слуги. Нищо ново. Оставка и затвор за Тиквата и цялата група мутро-комунистически физкултурници събрани под името ГРОБ грабещи БГ през последните години.
94
4
 
15
 
! Отговори
ПолезенИдиот преди 3 години
Здравейте! Идвам от провинцията чух, че кукловодите набират полезниИдиоти за протеста. Млад съм, образован но засега въобще нямам идея какво ще правя през живота ми. Затова идвам в София за да се свържа с други полезниИдиоти за да е по-весело.
93
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боце , Черепа те гръмна с патрон за едър рогат *** !Кога зема милионите бакш от Черепа ти беше добре , ама кога Черепа показа снимките на шкафчето - друго пееш !
92
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
г-н Борисов ние вярвахме във вас,но всичко си има граници.При тази голяма безработица навсякъде е пълно с пенсионирани служители които са на заплата и пенсия едновременно-общинска администрация,болници,в системата на МВР и МО може би най-много не знаят за какво получават заплати,а за нашите деца работа няма,стига вече до кога едни и същи ще живеят като лордове за сметката на други!!!
91
5
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Очевидно има тотално неразбиране защо има толкова хора по площадите.Даже Сачева още преди години е прозряла ,че ГЕРБ рекетира и шантажира хората желаещи кариерно развитие.Как се е наместила самата тя в системата едва ли някога ще го сподели с нацията.
90
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСлед като приюти всички дърти неграмотни комунисти последна очакван провал.
89
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бат Бойко трябва да изкара до изборите, така е най-добре. Предсрочните избори не са добър вариант. За целта колкото по-малко репчене толкова по-добре.
88
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЧЕРВЕНИЯ ТРОЛИНГЕН СЕ ОПИТВА ДА СИ ЗАКРЕПИ РУСКАТА ТРЪБА
87
14
 
13
 
! Отговори
Хора, нещо става... преди 3 години
Над Президенството се вее бял флаг а от централния му вход излизат върволица хора с вдигнати ръце. Човек с каскет е бил забелязан да дава указания на Полицията и Жандармерията. Това ли е безславния край на превратаджиите?
86
8
 
13
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Един народ, една партия, един ФЮРЕР (пък бил той и ***).Това сме го виждали по света многократно. И винаги е завършвало по един и същи начин.
85
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България прилича на ИДИЛ по това че нормалните хора са заложници на изкукали БКП-ДС ***.

Спонсорирани публикации