Лицата на протестите: Момичето, което шие българското знаме

Георгия Иванова е на 22 и присъства на шествията от самото им начало
139

Телевизия Bulgaria ON AIR продължава да ви среща с лицата на гражданското недоволство. Георгия Иванова е на 22, идва на протестите от самото начало, а през последните дни спи в палатковия лагер в триъгълника на властта.

Преди да се включи в протестите пътят на момичето минава през Япония и Германия. Усеща обаче, че през цялото време, докато живее в чужбина, нещо ѝ липсва.

"Сега протестирам, защото искам да имам бъдеще в България и искам тук да си направя семейство, не искам да ходя някъде в чужбина вече", обясни тя.

Георгия запълва дните си на протеста като шие българското знаме.

"Шия го от няколко часа, защото не ми се дават 20 лева за китайски платмасови знаменца и съм на протеста от три дни, тука на гладната стачка, живея на тези павета и ще си го опъна на палатката след малко като го завърша", каза още младата жена.

Докато не бъде чута, тя ще продължава да пие само вода, но не и да приема храна.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За разлика от Райна Княгиня таз няма кой да я изнасили. Да е спокойна.
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочела е книгата "Лечебно гладуване" на Лидия Ковачева!
45
16
 
5
 
! Отговори
Браво преди 3 години
моме.
44
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точ но това лице на протестите не трябваше да показвате... Или умишлено се оитвате да свалие популярността им?
43
2
 
35
 
! Отговори
Н преди 3 години
Изпаднала работа. И аз съм учил в Япония, щатите и Германия и сега работя по 10-12 часа дневно и нямам време да лежа на плочките. Всичко е въпрос на избор.
42
2
 
23
 
! Отговори
Stoedin преди 3 години
Горкото момиче, съжалявам го. Все пак е по-добре да си намери смислено занимание.
41
1
 
20
 
! Отговори
не са само Българите преди 3 години
До Анонимен 7490% от имигрантите мизерстват и помярстватт - носят пици, карат трокове и автобуси, чистят къщи или са товарачиС Българските и Румънските имигранти е още по-зле !от Българин имигрант само лошо можеш да очакваш !
40
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е тая нещаница какво като е учила в чужбина аз не искам катотая да ми докарат олигатсите и комуниститр фа бъдат на еласт хайде впрягай се и започвай да таботиш след като си била е Япония знаеш как се таботиа не ми лежи илиндтой в палатката пикла с пикла а на ъеб кой ти плаща учелището дето си там сигурно твойте родитрли са доста заможнички ясно от червената номенклатура
39
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикТия дето обясняват как в чужбина българите не успявали или са такива, дето не стават, затова си мислят че и останалите не стават, или ги гризе люта завист, че българите където и да било успяват и затова се капсулират където са и започват да плюят. Първите са ясни, вторите ако са в БГ са срещу българите в чужбина, като ибясняват, че били "бедни емигранти", а ако са в чужбина, обясняват, как в България всички са "мутри". Свързва ги това, че всички са ***, независимо къде са
38
8
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 70"Европата нас не ни имат за равноправни за тях винаги ще сме втора ръка хора всички там крият че са българи просто отношението става друго като разберат но по добре унизени там отколкото гладни тук"===Абе хора, вие какви сте бе? Откъде падате? Баджанака е шеф в UK на цял отдел с хора, разработчици на софтуер за компютърна защита. Жена му, балдъзата, строителен инженер, завърши в Лондон и сега и тя шефка някаква и командва англичани. Купиха си къща с двор колкото нива, карат нови коли
37
2
 
30
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Абе хора, чуйте я само как говори. Та на това дебелото му личи от километри, че е прoстo и елементарнo същество: "...ми аз от години слушах, сички са лоши, сички крадат и аз реших да са включа в протеста, щото не може така..." Майко милааааа, тази ако ми е дъщеря ще ме е срам да го кажа. А за гладната стачка добре е решила, има нужда гуцито от малко диета. Явно момичето е комплексирано, че не го харесват момчетата и си избива комплексите в метежа да вика "Оставка"
36
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Право е момичето по Европата нас не ни имат за равноправни за тях винаги ще сме втора ръка хора всички там крият че са българи просто отношението става друго като разберат но по добре унизени там отколкото гладни тук
35
18
 
5
 
! Отговори
Аааааш преди 3 години
Момичето е хубаво
34
3
 
14
 
! Отговори
Красив ум преди 3 години
До 60Ние увредените не харесваме комунисти, анархисти и другу подобни паразитни гл.сти.
33
4
 
18
 
! Отговори
до64 преди 3 години
Не ми трябва да харесвам "този индивид". Аз се занимавам с анализи и контрол по цял ден. Аз харесвам посоката и това, което се случва при неговите управления. А ти явно не можеш да видиш разликите не само между 3-те му правителства, а и вътре в тях като периоди. Аз се интересувам каква среда създава, както съм се интересувал Костов, НДСВ и останалите какво са правили. Аз не избирам между някакви свои надежди и имагинерни величини. Избирам от реални опции. Не само политически, а икономически.
32
1
 
12
 
! Отговори
до 65 преди 3 години
Спри да вряскаш. Идея си нямаш на колко сини полит събрания съм бил, за да не мога да разпозная от кои си.
31
25
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 3 години
Само увреден гербаджийски мозък може да си мисли, че щом сме против ГЕРБ, значи защитаваме БСП.А, явно, всички гербаджии сте увредени.
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 54Тероризмът почти никога няма ясно лице. Всичко е размито около него. Та и тука така. А тези са и глупави, за да разберат, че са минали границата на нормалното и са екстремисти.
29
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България има нужда от спокойната сила на Бойко сега, не от вряскане и погрешни избори.
28
3
 
21
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Браво! До тук добре !Само че не си наясно къде си попаднала!!!!!В момента поддържаш БСП-БОЖКОРАДЕВИЗМОАНАРХИЗМА!!Е,ТОВА ЛИ НАУЧИ КАТО СИ БИЛА В ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ,И ТАМ ЛИ Е ТАКА ? С ПРЕЗИДЕНТ МЕТЕЖНИК НАПРЕД???!!!